esmaspäev, november 12, 2007

Moskvalased tegid Eesti sõprade klubi

Moskvas on loodud Eesti sõprade klubi. Kõlab jah ootamatult, ma mõtlesin esimese hooga, et see on nali. Neid on umbes 15 inimest, kõik venelased, kes arvavad, et Vene propaganda teeb Eestile liiga.
Mine võta nüüd kinni, kas nad on siirad. Ette ka ei tahaks nagu inimestest halba mõelda, seega eeldan, et tegemist on heade inimestega.
Täna kohtusin neist kahega – Anna ja Aleksandriga. U. 30-aastane Saša on nö klubi boss, ta juhib teles (vot ei mäleta, mis kanalis) miski autospordisaadet ning väidab, et on Eestisse armunud. Et ta on Eestis juba niipalju käinud, et ostis endale isegi Tallinna korteri. Ütles, et tegeleb tele kõrvalt ka äriga.
Anna on selline umbes 50-kanti. Töötab riigiduumas konsultandina rahvussuhete komitee juures, kui ma õigesti aru sain.
Nad rääkisid, et kui nad tegid septembris tutvustava pressika ja mõned lehed kirjutasid neist, siis nad said rämedalt Našikate käest sõimata ning lubati nendega sada imet teha. No see nagu näitaks, et nad on korralikud inimesed ja tuleks aidata.
Ma millalgi nädala lõpupoole kirjutan neist lehes ka, tahaks nendega ikka veel mõne korra kohtuda, et miski mulje tekiks.
Saša ütles, et kuna ta pool ajast elab nagunii Tallinnas, siis ta tahaks Tallinnas ka teha klubi tutvustava ürituse. Otsib nüüd kedagi, kes saaks teda Tallinnas aidata.
Veidi lõbusat ka. Üks mu tuttav elab Strogino kandis uuselamurajoonis, kevadel kolis suurde majja sisse. Hiljuti avastasid majaelanikud, et maja esimesel korrusel tegutseb ühes korteris bordell.
Mõni ime onju, Tallinnas oli vanasti küllaga selliseid. Majaelanikud nõudsid siis omanikku, et see näitaks ja räägiks neile, millega tegu. See oli lahkelt nõus. Tuli välja, et tegu oli sado-maso lõbumajaga, kõik vajalikud värgid ja puha olid olemas. Peremees seletanud lahkelt, et kes korra sado-maso proovib, ei see enam tavalist taha. Ja tegi kohe ka ettepaneku, et kui keegi majaelanikest, kellele see asutus ei meeldi, tahaks proovida, siis ta teeks esimese korra välja, nö maja kulul.
Majaelanikest keegi siiski vedu polnud võtnud.Kutsusid hoopis miilitsa välja. See vaatas veidi ringi, konfiskeeris pornokirjandust, tegi prorokolli ja läks minema. Tuttav rääkis, et puänt oli aga selles, et üks mentidest hakkas talle rääkima, et tead, ega see nii halb asi polegi, pole lahedam kui tavaline seks. Et kes korrab proovib, ei see enam tavalist taha.... Korteriperemees oli samal ajal nurgas häbelikult muianud...
Netis ringleb väga hää pila selle kohta, milline näeb välja Vene ajakirjandus pärast seda järgmise aasta presidendivalimisi. Jedinaja Gazeta. Lugege ja nautige. Vaadaka eriti kui vahva näeb 2009. aastal välja teleprogramm.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

:) see bordellilugu kõlab pigem nagu anekdoot. aga täiesti usutav kusjuures, kui lugu Venemaast