reede, märts 30, 2007

Tahan Piiteris teha lugu skinheadidest


Eilses Päewalehes ilmus mu esimene lugutükk Dagestani elust. Kes viitsib võib võtta vaevaks lugeda. Lugu ise siin. Laupäevases Päewalehes peaks ilmuma lugu Tšetšeeni põgenike elust Dagestanis ning järgmise nädala algul lugu, sellest kuidas ma käisin Venemaa vanimas mošees Derbenti linnas imaami jutlust kuulamas. See lõbus foto on ka tehtud Derbentis. Need kutid küll mošeesse vist ei lähe.
Homme matkan Tallinnast rongiga edasi Piiterisse. Pruuli ja co teevad rongiliini avasõidu. Paar päeva viibin seal, katsun üles leida Piiteri skinheadid, et vaadata mis tegelased nad ka on. Piiteris pidi Venemaal kõige rohkem skinne olema. Nad roogivad seal päris hoolega tõmmusid välismaalasi. Ka tapavad. Miilits teatas just eelmine nädala, et nende andmetel pani just üks sinnide organisatsioon veebruaris pommi ühte Macdonaldsi putkasse.
Kui kellegi häid ideid, kuidas skinne Piiteris üles leida, siis võib mulle juhatusi jätta. Või teadjate inimeste kontakte.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

no nad seal metroos pidavat hängima nagu lehtedest lugeda võib, a sa vaatad ikka ette seal vä? ega sa ise ka mingi aarialase võrdkuju ei ole ja pribaldi aktsent ka küljes veel.

Anonüümne ütles ...

Ole, palun, ettevaatlik - sa oled ise sarnane mingi kaukaaslasele!:))

Mina ise olen Turgist tagasi tulnud - kas kohtume? Franek omal ajal lubas saunat...

Anonüümne ütles ...

head kommid siia pandud.ütle kohe ära et oled eestlane et nad jah mingis kahtlases rahvuses ei hakkaks kahtlustama otsi kontakte
www youtube com
pane piiter ja natsid otsingusse mingi dpni on neil üks hull lõugaja juhib seda.
otsi netist seal olid mingid parteid kunagi rtvi peal oli neist saade.
linke ei lase panna

plasma-jack ütles ...

njah, kui ütled, et oled eestlane, siis neile äkki tuleb meelde, et seal ju käivad ss-laste marsid ja püstitatakse ausambaid ja värki, siis oled nagu oma poiss (:

plasma-jack ütles ...

http://www.nationalism.org/rnsp/display_ENG.htm

vaat need mehed peaks ühed ägedamad olema

plasma-jack ütles ...

http://www.nationalism.org/rnsp/bace.htm
seal meilid ka ja värgid

Anonüümne ütles ...

nägin rentv s kunagi kellegi juri beljajevi intervjuud ühendus partii svoboda vist.assmait kus küttis!euroliidus olex see vend momentaalselt kinni läind.

KT ütles ...

huvvvvvitav .... läksid Piiteri skinnidest lugu tegema ja jäid kadunuks? loodan, et midagi pole juhtunud :)