neljapäev, oktoober 07, 2010

Kes tappis Politkovskaja? Kuidas mõjutab infla altkäemakse? Millal vabaneb Hodor?

Eelmises postituses kirjutasin, kuidas Putinist vaimustunud MGU žurnakateedri plikad tegid üsna avameelsete fotodega kalendri (vaadake linki eelmises postituses!) Putini tänaseks sünnipäevaks. Piltidel õhkasid nad unistavalt Putini järele ning tegid talle ettepanekuid... Need õhkamised meenutasid väga mõne aasta taguseid Našide naiskomissaride üsna märgi esinemisi teemal "mina ja Putin". Eile tegid MGU sama kateedri teised tüdrukud vastukäigu - kalendri, mis Putinile ilmselt sünnipäevaks naeratust näole ei toonud. Kui ta seda muidugi üldse netis nägi. sest erinevalt esimesest kalendrist, seda karmimat kalendrit poodidest osta ei saa. Terava kalendri teinud tüdrukud ise põhjendasid oma blogis, et nad ei lase MGU žurnakateedri nime häbistada.













6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kateedrit häbistada? Mina oma rikutuses arvasin küll, et see trükitud kalender on irooniline... Ja need teised on tõsimeelsed, kes ei taju piiri tõelise vaimustuse ja absurdini viimise kaudu pilkamise vahel...

bunsen_lamp ütles ...

Peab ikka *väga* arenenud irooniataju olema et selles midagi iroonilist leida.

Jaanus Piirsalu ütles ...

Miks mitte irooniat näha... Väga peen, kui oleks nii!

bunsen_lamp ütles ...

Raske uskuda. Näeb välja küll nagu vana hea isikukultus uues meediaseksikas soustis. Venemaal on ikka nii, et tšinovnikud pahad aga tsaar hea, kelle poole palvetada või õhata.

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Rebecca Moore ütles ...

Tahan hinnata Karin Sabine'i laenudeks mulle 4000 euro suurust laenu. Kui vajate kiiret laenu, vältige võltslaenuandjate petmist ja kandideerige reaalse laenufirma kaudu e-posti aadressil sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861