laupäev, mai 22, 2010

Venemaa kooliõpilane peab maast madalast ära tundma enesetaputerroristi

Sealt Velikije Luki alt Lõtševskaja keskkoolist leisin ühe huvitava tabeli. Õpetaja Vera Samsonova kutsus mind kooli külla. Ühes klassis ripus selinal sellin suur tabel: „Lõhkeseadeldise tunnused inimese kehal“ (fotol).
Õpetaja Vera sõnul korrati selle tabeli järgi teadmisi pärast märtsi lõpu enesetaputerroristide rünnakuid Moskva metroos. Nagu tabeli all paremas nurgas oleva märkuse järgi järeldada võib, siis see on terve komplekt tabeleid „Kool terrori vastu“.
Õpetused lastele on päris huvitavad. Millised on „smertnikute“ käitumise eripärad, mida Venemaa kooliõpilased peavad teadma? 1) Kõrgendatud meeleolu, ärritunud olek. Higi voolamine, 2) loeavad palveid, 3) eemaldunud või vastupidi hästi keskendunud pilk.
Millised on tunnused, mis eristavad „smertnikut“ tavakodanikust? 1) ilmastikule mitte vastav riietus, 2) pikk kleit või seelik, tõenäoliselt must, 3) mehed on värskelt raseeritud ning puhaste kingadega, 4) kannavad väga ettevaatlikult oma kandamit, 5) varrukast või rusikast võib välja paista juhtme ots.
Vot nii, võitlus terrori vastu on nüüdsest Venemaal totaalne, mis ilmselt ka õige ning õpitud muudest riikidest. Samas selge, et see sünnitab ka seda, et tavaliste Vene koolide õpilasi õpetatakse juba varakult kahtlustavalt vaatama kõiki kaukaaslasi või üldse moslemeid.

6 kommentaari:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Unknown ütles ...

Tere kõigile, Kas sa rahaliselt pigistatakse? Kas sa otsima vahendeid, et maksta ära laenu ja võlad? Kas sa otsima rahanduse asutada oma äri? Kas teil on vaja isikliku või äri laenu erinevatel eesmärkidel? Kas sa otsima laenude suurte projektide elluviimisel? Tagada laenu meilt täna ja alustada millegi rahuldust. Meie tehingu 100% garanteeritud, sest me tagama ka südamlik suhted klientidega. Pakume Laenud ilma krediidi kontrolli, nr tagatise lihtsa sammuga, kiiresti rahastamise ja madala intressimääraga 3%. Miks jäävad rahalist jaotus? Võtke meiega juba täna e-posti teel: Oceanicfinance113@gmail.com

Unknown ütles ...

Kas otsite rahalist assistent? Kas teil on vaja mingit laenu? minu firma on siin anda teile, teie taotletud laenusumma tingimusel saad maksta tagasi laenu. ärge kartke edastada oma taotluse nüüd e-posti teel (john_mclondoninvestment@hotmail.com)

Laenupakkumist NÜÜD
LAENUTAOTLUS VORM
Perekonnaseis: :______________________
Eesnimi:______________________
Perekonnanimi:______________________
e-posti aadress:______________________
Sugu: ______________________
Linn, riik: ______________________
Lähisugulasega: ______________________
Riik:______________________
Mobiiltelefoni number:______________________
Residence: ______________________
Summa vajalik, sest laen: ______
Kestus: ______________________
Tööandja: ______________________
Amet: ______________________
Palk: ______________________

Mr Abdullah Ibrahim ütles ...

Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills I think you have come to the right place just contact us We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom !!!
Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim

Abraham ütles ...

Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; { pedrosalvador346@gmail.com } palun andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile

DR MALATHI ütles ...

TÄHELEPANU!!!

WhatsAp +971545539609.
E-post: drmalathi91@gmail
Telegramm: +971545539609

Tere tulemast MANIPALI HAIGLASSE, kus tehakse neerusiirdamist. Kui olete hädas, kas teil on vaja raha suure võla tasumiseks? Kuidas koguda raha kiireloomuliste vajaduste jaoks? Oota, miks sa ei mõtle neeru müümisele väga hea hinnaga (400 000 dollarit), esimene makstakse enne operatsiooni, kuna kahtleme tõelises doonoris, olen dr Malathi MANIPAL HOSPITAL Indias. Me oleme igas maailma nurgas. USA, Malaisia, Jaapan, Hiina, Kreeka, Türgi, Nigeeria, Austraalia, Argentina, Brasiilia, Ühendkuningriik, Ghana jne. MÄRKUS:- * Doonor peab olema kliiniliselt terve. * Elundidoonorluseks peab olema B+ ja O+ rühm. * Doonori kehakaal ei ole väiksem kui 35. * Doonor ei tohi suitsetada ega tarvitada alkoholi. Saate meiega ühendust võtta 24 tundi ja me teenindame teid paremini, võtke meiega ühendust aadressil

WhatsAp +971545539609.

E-post: drmalathi91@gmail.com
Telegramm: +971545539609

Lugupidamisega dr Malathi