esmaspäev, mai 17, 2010

Kuidas Velikije Luki taksol ratas koos teljega alt ära lendas

Ma olen kõigile tuttavatele kogu aeg rääkinud, et rohkem kui lennukisõitu kardan ma Venemaal maanteesid ja autodega liikumist. Nu vot, jälle hea näide, kuidas 9. mai pidustused Velikije Lukis oleksid mulle päädinud peaaegu kraavisõitmisega.
Mul oli vaja 9. mai õhtul Lukist Toropetsi (väike ilus linn Tveri oblastis, umbes 100 km kaugusel) saada. Bussid enam ei käinud, pidin takso võtma. Lasin endale hotellist tellida. Tuli üsna räsitud välimusega Volga.
Mõtlesin, et kuna dispetšer teadis, et sõit läheb Toropetsi, ju ta siis saatis sõiduvõimelise masina. Istusin sisse. Esimene tore hetk oli see, et taksojuht Gena ei teadnud üldse kui kaugel Toropets asub. Järgmine tore hetk oli siis – ta mõtles veidi järele – kui ta hakkas hädaldama, et oi-oi, ei tea, kas auto veab üldse välja jne. Peab tunnistama, et tegemist oli prohvetiga!
See Volga oli üldse kõva masin. Mingeid turvavöösid muidugi polnud. Ja üsna varsti hakkasid kummid kärssama, siis hakkas vesi keema. Pidime pidevalt peatuma. Kui algul kihutasime isegi 80-ga, siis langes kiirus 70 ja 60 peale. Aga ma ütlen, see meid päästis!
Toropetsi silt paistis juba, kui äkki hakkas Volga imelikke vonkse tegema, siis ühest teeäärest teise loopima. Järsku nägin, kuidas meie vasak tagaratas nagu mäest alla meist mööda vurab! Persse, ratas on alt ära tulnud! Vedas, et Volga polnud selleks hetkeks enam võimeline eriti kiirelt sõitma ja ühtegi masinat vastu ei tulnud. Hoog sai lihtsalt iseenesest osta ja Volga vajus tagumise velje peale vastasuuna kraavi pervele liiva sisse. Kohal.
Huvitav oli see, et tagumine ratas ei tulnud lihtsalt alt ära, vaid tuli ära koos teljega. Ma ei tea, kuidas seda vigurit kutsutakse, aga fotodelt (allpool) peaks olema asjatundjale hästi näha, mis juhtus. See tüüp Volga kõrval ongi kangelaslik taksojuht Gena.
Ma kauaks sinna ei jäänud. Maksin Genale kokkulepitud 1200 rutsi (ligi 500 krooni) ja tulin tulema. Järgmise päeva õhtuks oli ta igatahes oma risu sealt minema vedanud.





55 kommentaari:

Unknown ütles ...

See vist Volgade viga sealmaal. Täpselt analoogne vaatepilt minu ees sõitvast takso-Volgast, ainult kanapasakollasest avanes poolteist kuud tagasi paar kilomeetrit enne Nevelit, kui tolle vasak tagaratas koos poolteljega otsustas iseseisvalt spurtida ja autost ette kihutada. Tulemuseks mõned ärevad sekundikümnendikud, kuna auto paiskus vastassuunda ja seal Pihkva suunas kulgenud rekka lausa kääri lõi äkkidurduse peale. Ise pääsesin parema teeperve kaudu ilusasti mööda õnneks. :)

Anonüümne ütles ...

Samasuguse olukorra ise üle elanud Mitsu roolis niiet juhtub ka paremates peredes.Aga taksofirma nimi on äge!

Ain Kendra ütles ...

Passatiga ka analoogne asi juhtund. Kuigi õnnelikult ses mõttes et sain enne pidama kui ratas poolteljega päris alt ära oleks tuld. Lihtsalt rattakoopast välja ronis.

Anonüümne ütles ...

tõeline huumor :)

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Unknown ütles ...

Kas teil on vaja kiiresti ja kergesti laenu? Olen hr Jonna, tegevjuht Jonna rahandus laenu firma, ma olen teile teada, et see on laenamise kindel, et annab laenu intressimääraga 2% kuni inimesed / ettevõtlusorganisatsioonid, kes vajavad raha. Ma tahan, et sa teaksid, et sinu laenusumma antakse teile. Pakume kõikvõimalikke laenude tõsise mõtlemisega isikud, kes vajavad rahalist abi. Et saada laenu alustatud menetluste, saatke meile järgmised andmed: e-post: jonnafinance@outlook.com

nelson ütles ...

Kas teil on vaja laenu?
Kas olete huvitatud saada ükskõik millise laenu?
Oled rahaline mures? Või sa vajad laenu, et maksta ära oma võlg
ja arved ?, e-posti
Soovime anda välja laenu kellele kunagi, et on vaja laenu
madal intressimäär 2%, Anname välja laenu vähemalt 5,000.00
USD maksimaalselt 100 miljonit dollarit, naela, euro, Kui oled huvitatud,
Võtke meiega ühendust e-posti teel: businessloancompanys@gmail.com
Huvitatud laenu taotlejad täita ja tagastada allpool laenuvõtja
laen andmeid töötlemiseks üleandmine:

diamondloaninvestments1 ütles ...

Kas otsite Loan laiendada oma äri?

Kas olete olnud eitada laenu oma panga või sa vajad kiiret laenu, et maksta oma arveid ja osakonnas, Kas teil on äri, mis ei lähe hästi halva rahandus, Kas teil on vaja laenu, et osta maja, Kas teil on vaja laenu Kirjuta oma lapsi kooli. Lihtsalt võtke meiega täna taotleda mis tahes tüüpi laenu peate meie firma meiliaadressi: (diamondloaninvestments1@gmail.com)

Unknown ütles ...

Tere,
Ma olen pr Grace Michael, eralaenu laenuandja, mis annab elu jooksul võimalus. Kas teil on vaja kiireloomulisi laenu, et maksta ära oma võlad, või vajate laenu, et parandada oma äri? Te olete olnud lükkas pankade ja teiste finantsasutuste? Kas teil on vaja konsolideerimise laen või hüpoteek? otsin rohkem, sest me oleme siin, et kõik oma rahalised probleemid jäänud minevikku. Meie laenamise üksikisikute vajavad rahalist abi, mis on halb krediidi või vajavad raha, et maksta arveid, investeerida äri kiirusega 2%. Ma tahan kasutada seda keskmise teile teatada, et pakume usaldusväärset abi ja saaja ning on valmis pakkuma laene. Nii meiega täna e-posti aadressile:
(gracemichael901@gmail.com)
aitäh

emma ütles ...

Kas teil on võlg? Kas teil on vaja koguda sularaha tervishoiuteenuste kulude katmiseks või võlgade tasumiseks või rahalise jaotuse korral? Oota! Mõelge, kuidas müüte oma neerut valikul. Kui soovite täna oma neeru müüa. Sõnumit meile kohe. Neerud on ostetud maksimaalselt $ 900,000.00US dollarit. Rahvuslik sihtasutus ostab praegu tervislikke neere. Minu nimi on Dr Paul Michael, ma olen neeruvabariigi riiklik haigla nefroloog. UBTH Haigla on spetsialiseerunud neeruhaiguste ravile ja tegeleme ka neerude ostmise ja siirdamisega, kellel on vastav doonor. Asume Indias, Kanadas, Suurbritannias, Türgis, USAs, Malaisias, Lõuna-Aafrikas, Eestist jne. Kui olete huvitatud neerupealiste müügist või ostmisest, võtke meiega ühendust e-posti teel: doctorcollins3@gmail.com Vajad Geniune doonorid Ootan teie vastuseid ... Parimate soovidega Dr Collins

Unknown ütles ...

Meil on hädasti vaja neerupartnerit kogu maailmas summas 800 000 eurot, EUROS.
contact dr, daniels, et saada rohkem teavet neerutalituste kohta:

  E-post; danielshospital55@gmail.com

WhatsApp; +2348181726727

Aitäh..

MARCUS ütles ...

Rahaline toetus üksikisikutele

Kui teil on vaja rahalist abi, ärge kartke meiega ühendust võtta. Võite saada laenu vahemikus 1.000 € kuni 1.000.000 € väga soodsatel tingimustel kogu seaduslikkuse ja usaldusväärsuse jaoks. Lisateavet rahastamiskorralduste kohta võtke meiega ühendust e-posti teel. E-mail: marcuford@gmail.com

Unknown ütles ...

Meil on hädasti vaja neerupartnerit kogu maailmas summas 800 000 eurot, EUROS.
Lisateavet neeruprotseduuride kohta võtke ühendust dr danielsiga:

  E-post; danielshospital55@gmail.com

WhatsApp; +2348181726727

Aitäh ..

Unknown ütles ...

Meil on hädasti vaja neerupartnerit kogu maailmas summas 800 000 eurot, EUROS.
Lisateavet neeruprotseduuride kohta võtke ühendust dr danielsiga:

  E-post; danielshospital55@gmail.com

WhatsApp; +2348181726727

Aitäh ..

Anonüümne ütles ...

Ma andsin BENJAMIN DOUGLASile võimaluse eirata lihtsalt teisi: aga ta kinnitas mulle
VÕI MAKSMINE LAENIANDMINE [email douglasloanfirm2@gmail.com]

Tema tõesti täis petturid internetis, tõesti ei ole normaalne. Ühes
nädalal kaotasin makseid 5200 euro eest. Mul oli päringud Dandy Cash.com-is
ja see oli lihtsalt pettunud. Olen olnud mitme laenufirma ohver, kes
scammed mind, kuni ma lõpuks leidis keegi, kes oli veel aus Benjamin Douglas
[douglasloanfirm2@gmail.com]
Ausalt öeldes arvasin, et see läheb samamoodi nagu tema ees, I
oli natuke kõhklev ja skeptiline, kuid arvestades kahanevat olukorda
minu elust üldiselt, mul ei olnud muud võimalust kui minna läbi
laenu Benjaminiga ja oodata teda ebaõnnestuma; nii et võttis riski ikkagi ja
Ma võin laenata temalt 50 000 dollarit imeliselt. Seetõttu olen nõus
ja paludes sind seal, kellel võib olla tõenäoliselt sarnane
rahaline segadus tegema äri Benjamin Douglasiga või riskida, et see on ära lõigatud
nagu need, mida enne Douglas tegid minuga ja ära joonud minu raske teenitud
raha. Benjamin Douglas on ainus, keda ma usaldan, kuna ta andis mulle laenu
teised olid ebaõnnestunud, ärge võtke ühendust kellegi teisega peale Douglasi
sest need võivad olla petuskeemid, kes väidavad, et nad on laenuandjad, keda nad inimesi rippuvad
oma raskest teenitud raha, otsivad USA peaprokurör
need poisid karistada neid nende kurjuse eest. nii et ärge pöörduge nende poiste poole
ja edendades seeläbi oma halba vigu meie ühiskonnas, saavad nad ainult
riputate sind välja nagu nemad. OMA OHUTUSE JA TASUTA KONTAKT BENJAMIINI
DOUGLAS [e-post douglasloanfirm2@gmail.com]

Unknown ütles ...

Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

We Like To Inform You That Our Main Goals Are To Help Companies And Entrepreneurs Raise Their Business To New Heights By Investing, Consulting And Raising Capital Without Bank Lending. We Are Qualified In All Aspects Of Financing, Banks And Asset Based Lending. We Have The Ability To Handle All Aspects Of The Financial Needs And Challenges Of Our Clients, Including; Real Estate Investment And Any Other Large Variety Of Sectors That Need Financing. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

Unknown ütles ...

Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

We Like To Inform You That Our Main Goals Are To Help Companies And Entrepreneurs Raise Their Business To New Heights By Investing, Consulting And Raising Capital Without Bank Lending. We Are Qualified In All Aspects Of Financing, Banks And Asset Based Lending. We Have The Ability To Handle All Aspects Of The Financial Needs And Challenges Of Our Clients, Including; Real Estate Investment And Any Other Large Variety Of Sectors That Need Financing. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

Anonüümne ütles ...

Tere, otsime neeru doonoreid Asume India, Kanada, Suurbritannia, Türgi, USA, Malaisia, Lõuna-Aafrika, Jordaania jne juures. Väga kiiresti. B + ve, O + ve ja A + ve koos India passi / valijakaardiga või Pan-kaardiga ja vanus peaks olema rohkem kui 19 aastat. Huvitatud isiku peaks meiega ühendust võtma e-posti teel: sunajkidneyfundation@gmail.com


Whataspp: +917204719376

Whataspp: +917204719376

Whataspp: +917204719376

sunajkidneyfundation@gmail.com
Dr Sunaj

Anonüümne ütles ...

Tere, otsime neeru doonoreid Asume India, Kanada, Suurbritannia, Türgi, USA, Malaisia, Lõuna-Aafrika, Jordaania jne juures. Väga kiiresti. B + ve, O + ve ja A + ve koos India passi / valijakaardiga või Pan-kaardiga ja vanus peaks olema rohkem kui 19 aastat. Huvitatud isiku peaks meiega ühendust võtma e-posti teel: sunajkidneyfundation@gmail.com


Whataspp: +917204719376

Whataspp: +917204719376

Whataspp: +917204719376

sunajkidneyfundation@gmail.com
Dr Sunaj

Anonüümne ütles ...

Tere, otsime neeru doonoreid Asume India, Kanada, Suurbritannia, Türgi, USA, Malaisia, Lõuna-Aafrika, Jordaania jne juures. Väga kiiresti. B + ve, O + ve ja A + ve koos India passi / valijakaardiga või Pan-kaardiga ja vanus peaks olema rohkem kui 19 aastat. Huvitatud isiku peaks meiega ühendust võtma e-posti teel: sunajkidneyfundation@gmail.com


Whataspp: +917204719376

Whataspp: +917204719376

Whataspp: +917204719376

sunajkidneyfundation@gmail.com
Dr Sunaj

Anonüümne ütles ...

Tere, otsime neeru doonoreid Asume India, Kanada, Suurbritannia, Türgi, USA, Malaisia, Lõuna-Aafrika, Jordaania jne juures. Väga kiiresti. B + ve, O + ve ja A + ve koos India passi / valijakaardiga või Pan-kaardiga ja vanus peaks olema rohkem kui 19 aastat. Huvitatud isiku peaks meiega ühendust võtma e-posti teel: sunajkidneyfundation@gmail.com


Whataspp: +917204719376

Whataspp: +917204719376

Whataspp: +917204719376

sunajkidneyfundation@gmail.com
Dr Sunaj

DR Ravi ütles ...

Müüa oma neeru siin 300 000 euro eest, et saada lisateavet Dr Suraj
Whatsapp: +917204719376
Whatsapp: +917204719376
sunajkidneyfundation@gmail.com

Robetto John ütles ...

Kas vajate kiiret laenu? Lisateabe saamiseks oma laenuteenuse kohta võtke meiega ühendust. e-posti teel robettojohn0147@gmail.com

DR UMAR ütles ...

Kas soovite müüa oma neeru 800 000 USD eest? See oled sina
Otsite võimalust oma neeru raha eest müüa
Finantsse jagunemise tõttu ja te ei tea, mida teha
Tehke, võtke meiega ühendust juba täna ja me pakume teile head
Teie neeru rahasumma. Minu nimi on doktor UMAR
Olen nefroloog UMAR-i kliinikus. Meie kliinik on
Spetsialiseerunud neerukirurgiale ja ravime ka
Neerude ostmine ja siirdamine koos
Vastav rahastaja
Asume Indias, Türgis, Prantsusmaal, Nigeerias, Ameerika Ühendriikides, Malaisias, Dubais, Kuveidis
Kui olete huvitatud neerude müümisest või ostmisest, siis ärge seda tehke
Ärge kõhelge meiega e-posti teel ühendust võtmast.
E-post: doctorumarclinic@gmail.com

tähelepanelikult
DR UMAR.

Mr Abdullah Ibrahim ütles ...

We Offer all types of Finance Business Personal Cash
Quick Cash Advance. Fast Credit Check. Cash Today.
Fast Cash Online
low interest rate as low as 2%
Financial Cash Available Here
Business Personal Cash
Solve Your Financial Problems
I'll advise All Cash seeker should contact us
THERE IS NOTHING TO LOSE BUT YOUR DEBT AND FINANCIAL PROBLEMS !!!
We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom !!!
Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim

Unknown ütles ...

Kas soovite osta neeru või soovite müüa oma neeru? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest rahalise lagunemise tõttu müüa ja te ei tea, mida teha, võtke meiega ühendust täna ja pakume teile neeru jaoks head rahasummat 500 000 dollarit. Minu nimi on doktor MAXWELL, kes on neuroloog BILL ROTH HOSPITAL-is. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ning tegeleme neeru ostmise ja siirdamisega ka vastava doonori juures. Me oleme
asub India, USA, Malaisia, Singapore.Japan

Kui olete huvitatud neerude müügist või ostmisest, siis ärge kõhelge
meiega ühendust võtta e-posti teel ja e-posti teel.
E-post: birothhospital@gmail.com
Rakenduse number: +33751490980

Parimate soovidega
RAVI DIREKTOR
DR MAXWELL

Mayo clinic ütles ...

Kas soovite osta neeru või soovite müüa oma
neeru? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest finantskriisi tõttu müüa ja ei tea, mida teha, siis võtke meiega ühendust täna ja pakume teile hea neeru eest 1 000 000,00 USD dollarit. Minu nimi on doktor DAVID
Olen Mayo kliiniku nefroloog. Meie kliinik on
Spetsialiseerumine neerukirurgiale ja ka meie hoolitseme selle eest
Osta ja siirdada neerud eluga.
vastav doonor. Asume Indias, Türgis, Ameerika Ühendriikides, Malaisias, Indias. Kui olete huvitatud neerude müümisest või ostmisest, võtke meiega ühendust e-posti teel.
E-post: mayoclinic55@gmail.com
  Whatsapp: -Häälkõne +234 9012028961

tähelepanelikult
DR DAVID

Vasta

Mayo clinic ütles ...

Kas soovite osta neeru või soovite müüa oma
neeru? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest finantskriisi tõttu müüa ja ei tea, mida teha, siis võtke meiega ühendust täna ja pakume teile hea neeru eest 1 000 000,00 USD dollarit. Minu nimi on doktor DAVID
Olen Mayo kliiniku nefroloog. Meie kliinik on
Spetsialiseerumine neerukirurgiale ja ka meie hoolitseme selle eest
Osta ja siirdada neerud eluga.
vastav doonor. Asume Indias, Türgis, Ameerika Ühendriikides, Malaisias, Indias. Kui olete huvitatud neerude müümisest või ostmisest, võtke meiega ühendust e-posti teel.
E-post: mayoclinic55@gmail.com
  Whatsapp: -Häälkõne +234 9012028961

tähelepanelikult
DR DAVID

Vasta

Karin Sabine ütles ...

Kas sa oled ärimees või naine? Kas teil on rahaline segadus või vajate raha, et alustada oma äri? Vajadus maksta laene nende võlg või maksta oma arveid või alustada kena äri? Kas teil on madal krediidiskoor ja teil on raske saada kapitalilaenu kohalikest pankadest/teistest finantseerimisasutustest? Teil on vaja ühte laenu või rahastamist mis tahes põhjusel as:Email:sabinhelps@gmail.com

Unknown ütles ...

Tere tulemast Lilavati haiglasse. Kas soovite oma neeru müüa 700 000 dollari eest ,? Oled see sina
Otsitakse võimalust oma neeru raha eest müüa
Finantskriisi tõttu ja te ei tea, mida teha
Võtke meiega juba täna ühendust ja me pakume teile head
Teie neeru rahasumma. Minu nimi on doktor Deepak Parikh Lilavati haiglas. Meie kliinik on spetsialiseerunud neerukirurgiale ja tegeleb ka
Neeru ostmise ja siirdamise neerud
Asume Indias, Dubais, Kuveidis
Kui olete huvitatud neerude müümisest või ostmisest, siis mitte
Võtke meiega ühendust e-posti teel.
E-post: lilavatihospital.in@gmail.com


Tere tulemast neerude ostmise erialahaiglasse Lilavati haiglasse.
Kas soovite oma neeru raha eest müüa? Kui jah.
Seejärel võtke täna ühendust, et saada usaldusväärne ja hea tehing.
Võtke kohe ühendust allpool oleva teabe kaudu
E-post: lilavatihospital.in@gmail.com
Aitäh

Unknown ütles ...

Kas soovite osta neeru või soovite müüa oma neeru? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest rahalise lagunemise tõttu müüa ja te ei tea, mida teha, võtke meiega ühendust täna ja pakume teile neeru jaoks head rahasummat 500 000 dollarit. Minu nimi on doktor MAXWELL, kes on neuroloog BILL ROTH HOSPITAL-is. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ning tegeleme neeru ostmise ja siirdamisega ka vastava doonori juures. Asume India, USA, Malaisia, Singapore.Japan

Kui olete huvitatud neerude müügist või ostmisest, palun andke meile sellest teada ja võtke meiega ühendust e-posti teel.

E-post: birothhospital@gmail.com
Rakenduse number: +33751490980

Parimate soovidega
CHIEF RAVI DIREKTOR
DR MAXWELL

Unknown ütles ...

APPLY TODAY FOR QUICK, AFFORDABLE AND RELIABLE BUSINESS/HOME/REAL ESTATES/COMPANY/PROJECT/PERSONAL LOAN OFFER WITHOUT COST/STRESS CONTACT US VIA Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com

We are authorized financial consultants providing reliable loans to individuals and funding for business, home, personal and projects start up. Are you tired of seeking loans or are you in any financial mess. Do you have a low credit score, and you will find it difficult to get loans from banks and other financial institutions? then worry no more for we are the solution to your financial misfortune. we offer all types of loan ranging from $5,000.00 to $650,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 35 years to pay back the loan secure and unsecured. Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender? If Yes worry no more for we are out here to help the less financial privileges get the loan they need to get back on their feet no matter your credit score, you can say goodbye to all your financial crisis and difficulties. Contact us on the following Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com

Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE aims is to provide excellent professional financial services which include the followings
*1* Personal loan
*2* Business loan
*3* Home loan
*4* Farm Loan
*5* Education loan
*6* Debt consolidation loan
*7* Truck Loan
*8* Car Loan
*9* Eviction Loan
*10* Equipment Loan
*11* Hotels Loan
*12* Refinancing Loan and many more

NOTE: GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. drbenjaminfinance@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Recomiendo encarecidamente al Sr. Carrol Walker como el mejor operador de forex / bitcoin, gano hasta $ 5,000 por semana con $ 500 en una semana. Puede contactarlo si necesita ayuda a través de https://t.me/carrolwalker
correo electrónico; int.hackers002@gmail.com Gracias más tarde.

Anonüümne ütles ...

Laenukrediidiasutused säästsid mind, kui polnud lootustki (loancreditinstitutions00@gmail.com)

Tere, kõik siin foorumis olevad inimesed, olen John Michael
USA-st, ma ei suuda uskuda, et jumal tegelikult eksisteerib alles siis, kui mind lunastati ja päästeti rahalisest sidemest. Olin sattunud finantskriisi ja pidin maksma mõned arved. Proovisin abi otsida pankadest, kuid tulutult, proovisin abi otsida ka Internetist, vaid selleks, et kohtuda petturitega, kes teesklesid end eraviisiliseks laenuandjaks ja tegid mu 15000 dollarist lahti ega saanud mu laenu, alles siis, kui JUMAL tutvustas mind hr. Eelija sõber, kes päästeti rahalistest probleemidest ja hr Elijah andis talle 100 000,00 dollari suuruse laenu, nii et võtsin ta nõuande ja võtsin ühendust Moore Loan Company'ga ning ühe nädala jooksul anti mulle mulle 250 000 dollari suurune laen. ma soovitan kõigil, kes otsivad madalat 2% intressimääraga laenu. Teen seda seetõttu, et olen nii õnnelik, et olen finantssõltuvusest väljas ja olen jälle rõõmu täis ning elu on tänu Jumalale ja härra Eelijale lihtne. Laenukrediidiasutustega saate ühendust võtta aadressil (loancreditinstitutions00@gmail.com) VÕI WhatsApp: +393510483991

Anonüümne ütles ...

TESTISTAMINE KUIDAS MINU LAENU SAAN JURIIDILISEST ALLIKAST (loancreditinstitutions00@gmail.com)

Tere, ma olen nime järgi proua Judy ja ma elan Jordaanias Russeifa linnas. Ma olen nii palju õnne ja rõõmu täis, tahaksin rääkida Jumala headusest minu elus, pärast nii mitu kuud proovimist saada laenu Internetis ja oli pettus, nii et mul tekkis meeleheitlikult võimalus saada laenu seaduslikult laenuandjalt Internetis, siis näen sõbra kommentaari nimega Tracie Rush ja rääkisin sellest legitiimsest laenufirmast, kus ta sai oma laenu kiirelt ja hõlpsalt, ilma stressita , nii et ta tutvustas mind hr Elijah-nimelise mehega, kes kontrollib firmat nimega Loan Credit Institutions, ja seepärast palusin madalat 2% intressimääraga laenusummat (90 000,00 USD), nii et laen kiideti heaks ja deponeeriti oma pangakontole, mille abil ma suutsin oma ettevõtte käivitamiseks ja arvete tasumiseks laenu saada, seega soovitan kõigil, kes on huvitatud kiire ja lihtsa laenu saamisest, võtke palun nendega ühendust e-posti teel :( loancreditinstitutions00@gmail.com) VÕI WhatsApp: +393510483991 saate mis tahes vajalikku laenu d täna,
tänan teid, kui lugesite minu elu suurimaid tunnistusi.

Unknown ütles ...

Kas soovite osta neeru, kehaorganeid või soovite müüa oma neere või kehaorganeid? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest rahalise lagunemise tõttu müüa ja te ei tea, mida teha, võtke meiega ühendust täna ja pakume teile neeru jaoks head rahasummat 500 000 dollarit. Minu nimi on doktor MAXWELL, kes on neuroloog BILL ROTH HOSPITAL-is. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ning tegeleme neeru ostmise ja siirdamisega ka vastava doonori juures. Asume India, USA, Malaisia, Singapore.Japan.

Palun andke meile teada, kui olete huvitatud neeru või
Orelil ärge kartke meiega ühendust võtta e-posti teel ja e-posti teel.

E-post: birothhospital@gmail.com
Rakenduse number: +33751490980

Parimate soovidega
CHIEF RAVI DIREKTOR
DR MAXWELL

Dr james ütles ...

Kas soovite osta neeru või soovite oma
neer? Kas otsite võimalust finantskriisi tõttu oma neeru raha eest müüa ega tea, mida teha?
Võtke meiega ühendust juba täna ja pakume teile head teenust.
Mul on tema neeru jaoks 1 000 000,00 dollarit. Minu nimi on doktor JAME DAVID. Olen PÕHIKliiniku nefroloog. Meie kliinik on spetsialiseerunud neerukirurgiale ja teenindame ka neid
Osta ja siirda elusad neerud.
sobiv doonor. Asume Indias, Türgis, Ameerika Ühendriikides. USA, Malaisia, India. Kui olete huvitatud neerude ostmisest,
Võtke meiega julgelt ühendust.
E-post: drjamedavid460@gmail.com WhatsApp +2349012028961

Lugupidamisega
DR JAME DAVID.

Dr james ütles ...

Kas soovite osta neeru või soovite oma
neer? Kas otsite võimalust finantskriisi tõttu oma neeru raha eest müüa ega tea, mida teha?
Võtke meiega ühendust juba täna ja pakume teile head teenust.
Mul on tema neeru jaoks 1 000 000,00 dollarit. Minu nimi on doktor JAME DAVID. Olen PÕHIKliiniku nefroloog. Meie kliinik on spetsialiseerunud neerukirurgiale ja teenindame ka neid
Osta ja siirda elusad neerud.
sobiv doonor. Asume Indias, Türgis, Ameerika Ühendriikides. USA, Malaisia, India. Kui olete huvitatud neerude ostmisest,
Võtke meiega julgelt ühendust.
E-post: drjamedavid460@gmail.com WhatsApp +2349012028961

Lugupidamisega
DR JAME DAVID.

Unknown ütles ...

Kas soovite osta neeru, kehaorganeid või müüa oma neeru- või kehaorganeid? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest müümiseks rahaliste purunemiste tõttu ja te ei tea, mida teha, võtke meiega täna ühendust ja pakume teile teie neeru jaoks head summat 500 000 dollarit. Minu nimi on doktor MAXWELL, olen neuroloog BILL ROTH HOSPITALIS. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ja tegeleme ka neeru ostmise ja siirdamisega elava vastava doonoriga. Asume Indias, USA-s, Malaisias, Singapuris. Jaapan.

Palun andke meile teada, kui olete huvitatud neeru või
Oreli palun võtke meiega ühendust võttes meiega ühendust.

E-post: birothhospital@gmail.com
Mis rakenduse number: +33751490980

Parimate soovidega
PÕHIRAVI DIREKTOR
DR MAXWELL

Clevelandclinic ütles ...

Tere kõigile, minu nimi on Dr Arthur Williems, ma olen Arstid Clevelandi haiglas. Meie haigla on spetsialiseerunud neeruoperatsioonile ja tegeleme ka neerude ostmise ja siirdamisega elava doonoriga. Kui olete huvitatud müüa või osta neeru, võtke meiega ühendust e-posti teel clevelandclinic70@gmail. Com
Telefoninumber: +971544105744

Unknown ütles ...

Kas soovite osta neeru, kehaorganeid või müüa oma neeru- või kehaorganeid? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest müümiseks rahaliste purunemiste tõttu ja te ei tea, mida teha, võtke meiega täna ühendust ja pakume teile teie neeru jaoks head summat 500 000 dollarit. Minu nimi on doktor MAXWELL, olen neuroloog BILL ROTH HOSPITALIS. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ja tegeleme ka neeru ostmise ja siirdamisega elava vastava doonoriga. Asume Indias, USA-s, Malaisias, Singapuris. Jaapan.

Palun andke meile teada, kui olete huvitatud neeru või
Oreli palun võtke meiega ühendust võttes meiega ühendust.

E-post: birothhospital@gmail.com
Mis rakenduse number: +33751490980

Parimate soovidega
PÕHIRAVI DIREKTOR
DR MAXWELL

Unknown ütles ...

Kas soovite osta neeru, kehaorganeid või müüa oma neeru- või kehaorganeid? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest müümiseks rahaliste purunemiste tõttu ja te ei tea, mida teha, võtke meiega täna ühendust ja pakume teile teie neeru jaoks head summat 500 000 dollarit. Minu nimi on doktor MAXWELL, olen neuroloog BILL ROTH HOSPITALIS. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ja tegeleme ka neeru ostmise ja siirdamisega elava vastava doonoriga. Asume Indias, USA-s, Malaisias, Singapuris. Jaapan.

Palun andke meile teada, kui olete huvitatud neeru või
Oreli palun võtke meiega ühendust võttes meiega ühendust.

E-post: birothhospital@gmail.com
Mis rakenduse number: +33751490980

Parimate soovidega
PÕHIRAVI DIREKTOR
DR MAXWELL

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS ütles ...

Dear Sir/Madam,

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/Whats app)
Mr. Mike Morgan

Anonüümne ütles ...

Laenu saamise asemel sain oma juba programmeeritud tühja sularahaautomaadi kaardi, et võtta 30 päeva jooksul päevas maksimaalselt 5000 dollarit. Mul on selle üle nii hea meel, sest sain eelmisel nädalal oma enda kätte ja olen seda kasutanud 50 000 dollari saamiseks. Hr Mike annab kaardi välja vaid vaeste ja abivajajate abistamiseks, ehkki see on ebaseaduslik, kuid see on midagi toredat ja ta ei ole nagu teised inimesed, kes teesklevad, et neil on tühjad sularahaautomaadi kaardid. Ja keegi ei jää kaardi kasutamisel vahele. võta temalt oma, soovitan teda täielikult. Saatke talle lihtsalt e-kiri aadressil (blankatm002@gmail.com

Mr Abdullah Ibrahim ütles ...

Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills I think you have come to the right place just contact us We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom !!!
Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim

Dr Nico Scott ütles ...


Kidney donor needed urgently, we offer huge amount for one kidney only contact me via WhatsApp number: +918122208392 Email: apollohospitalkidneydep@gmail.com

DOCTOR MARTEN ütles ...

Kas soovite osta neeru või soovite oma
neer? Kas sa oled
otsides võimalust oma neeru raha eest müüa
rahalise lagunemise tõttu ja te ei tea, mida teha
tee, siis võtke meiega juba täna ühendust ja pakume teile head
rahasumma 400 000 dollarit teie neeru jaoks. Minu nimi on DOCTOR MARTEN
olen nefroloog MARTEN HOSPITALIS. Meie haigla on
spetsialiseerunud neerukirurgiale ja tegeleme ka sellega
neerude ostmine ja siirdamine koos elava
vastav doonor.
Asume Indias, Türgis, USA-s, Malaisias, Dubais
Kui olete huvitatud neeru müümisest või ostmisest, ärge seda tegema
võtke meiega ühendust e-posti teel.
E-post: martenhospital@gmail.com
Whatsapp: +1 (919) 238–3992

Parimate soovidega

DR MARTEN

DOCTOR MARTEN ütles ...

Kas soovite osta neeru või soovite oma
neer? Kas sa oled
otsides võimalust oma neeru raha eest müüa
rahalise lagunemise tõttu ja te ei tea, mida teha
tee, siis võtke meiega juba täna ühendust ja pakume teile head
rahasumma 400 000 dollarit teie neeru jaoks. Minu nimi on DOCTOR MARTEN
olen nefroloog MARTEN HOSPITALIS. Meie haigla on
spetsialiseerunud neerukirurgiale ja tegeleme ka sellega
neerude ostmine ja siirdamine koos elava
vastav doonor.
Asume Indias, Türgis, USA-s, Malaisias, Dubais
Kui olete huvitatud neeru müümisest või ostmisest, ärge seda tegema
võtke meiega ühendust e-posti teel.
E-post: martenhospital@gmail.com
Whatsapp: +1 (919) 238–3992

Parimate soovidega

DR MARTEN

DR GEORGE ütles ...

Kas soovite osta neeru või müüa oma neeru?
Kui otsite finantsseisundi tõttu võimalust oma neer raha eest müüa ja te ei tea, mida teha, siis võtke meiega juba täna ühendust ja pakume teile neeru eest hea summa 400 000 dollarit.
Minu nimi on DOCTOR GEORGE ja ma olen CITY HOSPITALi nefroloog. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ning tegeleme ka neeru ostmise ja siirdamisega elava ja vastava doonoriga.

Asume Indias, Türgis, USA -s, Malaisias, Dubais
Kui olete huvitatud neerude müümisest või ostmisest, võtke meiega julgelt ühendust e -posti ja Whatsappi kaudu.

E -post: cityhospital7557@gmail.com
WhatsAppi number: +16236665343

PARIMATE SOOVIDEGA
MEDITSIINIREKTOR
DR GEORGE

DR GEORGE ütles ...

Kas soovite osta neeru või müüa oma neeru?
Kui otsite võimalust finantsseisundi tõttu oma neeru raha eest müüa ja te ei tea, mida teha, siis võtke meiega juba täna ühendust ja pakume teile neeru eest hea summa 400 000 dollarit.
Minu nimi on DOCTOR GEORGE ja olen CITY HOSPITALi nefroloog. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ning tegeleme ka neeru ostmise ja siirdamisega elava ja vastava doonoriga.

Asume Indias, Türgis, USA -s, Malaisias, Dubais
Kui olete huvitatud neerude müümisest või ostmisest, võtke meiega julgelt ühendust e -posti ja Whatsappi kaudu.

E -post: cityhospital7557@gmail.com
WhatsAppi number: +16236665343

PARIMATE SOOVIDEGA
MEDITSIINIREKTOR
DR GEORGE

DR MALATHI ütles ...

TÄHELEPANU!!!

Whatsapp +971545539609.
E-post: drmalathi91@gmail
Telegramm: +971545539609

Tere tulemast MANIPALI HAIglasse, kus tehakse neerusiirdamist. Kui olete hädas, kas teil on vaja raha suure võla tasumiseks? Kuidas koguda raha kiireloomuliste vajaduste jaoks? Oota, miks sa ei mõtle neeru müümisele väga hea hinnaga (400 000 dollarit), esimene makstakse enne operatsiooni, kuna kahtleme tõelises doonoris, olen dr Malathi MANIPAL HOSPITAL Indias. Me oleme igas maailma nurgas. USA, Malaisia, Jaapan, Hiina, Kreeka, Türgi, Nigeeria, Austraalia, AÜE, Brasiilia, Ühendkuningriik, Ghana jne. MÄRKUS:- * Doonor peab olema kliiniliselt terve. * Elundidoonorluseks peab olema B+ ja O+ rühm. * Doonori kehakaal ei ole väiksem kui 35. * Doonor ei tohi suitsetada ega tarvitada alkoholi. Võite meiega ühendust võtta 24 tundi ja me teenindame teid paremini, võtke meiega ühendust aadressil

Whatsapp +971545539609.
E-post: drmalathi91@gmail.com
Telegramm: +971545539609

Lugupidamisega dr Malathi

DR MALATHI ütles ...

TÄHELEPANU!!!

WhatsAp +971545539609.
E-post: drmalathi91@gmail
Telegramm: +971545539609

Tere tulemast MANIPALI HAIglasse, kus tehakse neerusiirdamist. Kui olete hädas, kas teil on vaja raha suure võla tasumiseks? Kuidas koguda raha kiireloomuliste vajaduste jaoks? Oota, miks sa ei mõtle neeru müümisele väga hea hinnaga (400 000 dollarit), esimene makstakse enne operatsiooni, kuna kahtlete tõelises doonoris, olen dr Malathi MANIPAL HOSPITAL Indiast. Me oleme igas maailma nurgas. USA, Malaisia, Jaapan, Hiina, Kreeka, Türgi, Nigeeria, Austraalia, Argentina, Brasiilia, Ühendkuningriik, Ghana jne. MÄRKUS:- * Doonor peab olema kliiniliselt terve. * Elundidoonorluseks peab olema B+ ja O+ rühm. * Doonori kehakaal ei ole väiksem kui 35. * Doonor ei tohi suitsetada ega tarvitada alkoholi. Võite meiega ühendust võtta 24 tundi ja me teenindame teid paremini, võtke meiega ühendust aadressil

WhatsAp +971545539609.
E-post: drmalathi91@gmail.com
Telegramm: +971545539609

Lugupidamisega dr Malathi

Unknown ütles ...

VAJAME KIIRESTI NEREDOONORIT SUMMAGA [800 000 USD], VÕTKE MEIEGA KOHE ÜHENDUST LISATEABE SAAMISEKS. Saatke meile jaslokhospital20@gmail.com} või WHATSAPP kohe, (+17013531601 ) Dr Vikram Kumar, JASLOK HAIGLA INDIA. OLNUD ORGANIKIRURGIA AMASPETSIAALIST, ostan ja müün ka. MÕISTLIK TÜÜPIDE 0F ORGANITE siirdamine Vajame teie kiiret vastust

Bensonmoore ütles ...

Vajame kiireloomulisi neerudoonoreid 800 000 USA dollari eest), Whats app +17013531601, iga doonor saab 800 000 USD, kõigepealt saate 400 000 USD, siis pärast operatsiooni saate saldo 400 000 USD, kiirustage kohe WhatsAppi kaudu
( jaslokhospital20@gmail.com +17013531601

DR Ravi ütles ...

Hi, We're looking for kidney donors We are located in Indian, Canada, UK, Turkey, USA, Malaysia, South Africa,Jordan etc Very urgently. B+ve , O+ve and A+ve We pay $350,000.00 per kidney age should be more than 19 years. Interested person's should contact us via Email: sunajkidneyfundation@gmail.com
Dr Sunaj