teisipäev, oktoober 07, 2008

Moodsal mehel Medvedevil oma videoblogi, Putin õpetab videol džuudot

Moskva autoteisaldajad annavad eeskuju, kasvõi Tallinna ametivendadele, kuidas saab ühe tõstukiga ära vedada kaks autot.
Eile kirjutasin ja näitasin, et Sadovaja ja Malaja Bronnaja nurgal üks alkopood reklaamis, et nad teevad Eesti likööride degustatsioone. Täna helistasin sinna poodi, aga sealt öeldi kahjuks, et Eesti likööride degusteerimine lõppes ära. Kaks nädalat oli, aga nüüd said liköörid otsa. Poest öeldi, et neil oli Vana Tallinna liköörid – Creame ja 45-kraadine. Ilmselt siis Liviko saatis neile. Poes on mõlemad liköörid müügil – 45-kraadine maksab 455 rutsi (200 krooni) ja Creame 500 rutsi (220 krooni).
DAM ja VVP võistlevad avalikkuses. Esimene avast täna oma videoblogi Kremli kodukal, teine laenas oma nime oma lemmikala õppevideole „Õpime džuudot koos Putiniga“.
Panen siia ühe graafiku tänasest Kommersandist, mis näitab kuidas Vene suurfirmad on oma väärtust kaotanud. Kõige valusam on Norilski Niklil.

2 kommentaari:

plasma-jack ütles ...

oskad sa selgitada, miks medvedevil kolm arvutit laual on? ühega käib netis, nagu näha, aga teised?

Jaanus Piirsalu ütles ...

Praegu on ju börsidel halvad ajad. Moodne inimene nagu ta on, tal on kindlasti aktsiaid. Teistes arvutites jooksvad tal börsid on-lines :)