pühapäev, mai 16, 2010

Eesti mõisavalitsejad Venemaal – kahe Eesti farmeri lood ehk pollumajanduse voimalikkusest Venemaal

12. mai Päewalehe Ärilehe-lisas ilmus mul pikk lugu 39-aastasest Reimo Viismast (fotol piraka päevalillepeaga), kes juhib Venemaal nii suurt majandit, et kui ta tahab oma kõige kaugemale põllule minna, siis ta peaks justkui Tallinnast Viljandisse sõitma. Kuna Ärilehe lood lähevad online-versioonis üles teatud viivitusega, siis saab seda lugu koos lehes ilmumata täienduseta lahkesti siit lugeda.

Kõigepealt lugu, mis ilmus lehes:
150 kilomeetrit, ütleb Viisma kõige kaugema põllu kauguseks Buguruslanist, kus asub Taani kapitalile kuuluva, kuid Tallinnas peakorterit pidava Trigon Agri suurim põllumajandusettevõte Venemaal. Ajavahe on seal Tallinnaga kolm tundi. Lähim suurlinn, Samaara asub 180 kilomeetri kaugusel. (Kes tahab kaardilt otsida, siis Buguruslan asub Samaara ja Orenburgi oblasti piiril. Orenburgist kõvasti ülesspoole, Tatarstani ja Baškiiria suunas.-J.P.)
Seal, sisuliselt Lõuna-Uuralite jalamil kamandab Viisma 40 000 hektaril teravilja kasvatamist ning kokku 4500-pealise veisekarja kasvatamist. Põllumaad plaanib Viisma laiendada isegi kuni 50 000 hektarini.
Eesti mastaapidega harjunud põllumehe jaoks on see meeletult palju. Nõukogude ajal oli Eesti suurimate kolhooside pindala 15-20 000 hektarit, aga põllumaad oli sellest umbes pool. Viismal on suurim põld ainuüksi ligi 900 hektarit. ”Kombaini seal teises põllu servas enam ei näe, jääb juba kumeruse taha,” räägib Viisma.
”Ilmselt pole ükski eestlane kunagi nii suurt põllumajandusettevõtet juhtinud?” küsin.
”Ilmselt ei ole küll,” vastab Viisma naerdes. Ameerika kohta andmed muidugi puuduvad.
Trigon Agri on oma põllumajandusettevõtet Orenburgi oblasti mustmullavööndis loonud 2007. aastast. Algul juhtis seda 50 000 elanikuga Buguruslanis Tarmo Virkus, aga viimased poolteist aastat Reimo Viisma.
Põllumajanduse võimalikkuse kohta Venemaal ütleb Viisma: a) ”See on valus, et Venemaal täna veel korraliku viljahinda ei ole.” ja b) ”Piimatoodang ennast mingil juhul Venemaal ära ei tasu, sest see piima hind on täiesti olematu.”
”Miks siis Trigon Agri on Orenburgi oblastisse rohkem kui kahe aastaga investeerinud suursujärgus miljard rubla (33 miljonit dollarit) kui miski pole hea?” ei saa ma aru.
Viisma vastab, et lootus on selles, et see ei saa nii edasi jääda. ”Venemaa põllumajandus peab tõusma, kus ta pääseb! Ega Venemaa ei taha seda näha, et ta peab leiba ja piima hakkama sisse ostma,” seletab Viisma Eestis hästituntud investeerimispankuri Joakim Heleniuse loodud Trigon Agri loogikat.
Põllumajandusse investeerimine hakkab Venemaal popiks muutuma. Moskva majandusajakiri Ekspert avaldas hiljuti tabeli 32 suurimast investeerimisplaanist Venemaal möödunud sügisel. Neist viis olid otseselt seotud põllumajandusega – kaks linnuvabriku kompleksi (investeeringud vastavalt 100 ja 70 miljonit dollarit), kaks piimafarmi (33 ja 30 miljonit dollarit, vastavalt 3300 ja 1200 pead) ja üks seakasvatuskompleks (138 miljonit dollarit!) Nii et isegi Venemaa mõistes Heleniusel ja Co täitsa arvestatavad tegijad, sest peale Buguruslani on neil Venemaal veel kolm suurt majandit. (veel on Pensa oblastis, kus põhiline samuti teraviljakasvatus, Stavropoli krais Ipatovos, põhiline ka teraviljakasvatus, ja Pihkva oblastis Gdovi lähedal, põhiline piimakarjakasvatus-J.P.)
Venemaal on põllumajandusega tegelemine muidugi hoopis teine lugu kui Eestis. Mõned asjad tuleb seal endale kohe hästi selgeks teha, kui tahad olla edukas farmer.
Näiteks piimatootmine. Buguruslani lehm annab Viisma sõnul Eesti kollegist poole vähem piima. Piimaliitri eest maksavad Samaara ja Orenburgi tööstused vahemikus viis kuni 12 rubla (kaks kuni viis krooni) - talvel rohkem, suvel vähem. Kõva sõna oleks, kui saaks piimatootmise omadega nullis hoida, hindab Viisma.
Aga piimatootmisest loobuda ei saa, õigemini ei tohi, sest see on poliitiliselt oluline küsimus! See tehti Viismale kohaliku võimu poolt kohe selgeks. ”Kuberneri eesmärk on, et piimatoodang ei tohi mingilgi määral kukkuda ega ükski pea ei tohi väheneda,” ütleb Viisma. Järelikult tuleb lüpsta.
Kohaliku võimuga läbisaamine on Venemaal ükskõik mis alal A ja O. BuguruslanAgro nr 1, nii kõlab Trigon Agri Orenburgi-ettevõtte nimi, maad asuvad laiali kolmes rajoonis. Oblastis teist nii suurt põllumajandusettevõtet Viisma andmetel pole. Seetõttu on neil veidi kergem, kuna võimud suhtuvad nii suurde tegijasse pigem positiivselt.
Aga see ei tähenda, et kohaliku võimuga oleks lihtne. Põllumajandus käib Venemaal endiselt oblastivõimude plaanide järgi.
“Kohalik rajoonijuht teeb meile kõiksugu plaane. Umbes nii, et maisi tuleb külvata 4000 hektarit,” räägib Viisma. ”Ma teen talle selgeks, et maisi me ei külva üldse, sest see pole kasumlik toode, aga ta vastab, et te ei saa nii teha, sest oblastis on otsustatud, et te peate külvama! Ja räägib, et kümme aastat on juba nii külvatud. Me muidugi ei külva! Sellest nad üldse aru ei saa - kuidas nii, et oblastis ju otsustati teistmoodi. Meie jälgime ju turgu, et mida on mõtet külvata.”
Aga nagu mingit rahalist abi on vaja, siis on kohalik võim kohe kohal. Sotsiaalabiks raha küsimine edukatelt ettevõtetelt on Venemaal tavaline praktika. Palutakse toetada üritusi, ehitada koolile uus katus, osta küladesse busse linnasõitmiseks, osta lastele tuusikuid jne, loetleb Viisma kohaliku võimu soove.
”Nende soovid on kohati nii suured, et see paneb ikka imestama,” lausub Viisma. ”Ilmselt nad vaatavad, et imekombel tuli mingi investor ja nüüd tuleb temalt võtta nii palju kui võimalik ja nii kaua kuni veel saab.”
Viisma juhitav ettevõte teeb koostööd kaheksa endise kolhoosiga, kellelt renditakse maad ja hooneid. Maad rendib Trigon Agri tütarfirma kas pikaajaliste, tavaliselt 49 aastaks sõlmitud, lepingute alusel omavalitsustelt või lühiajaliste lepingute alusel endistelt kolhoosnikelt. ”Maad kontrollimegi rendilepingute kaudu,” ütleb Viisma. Loomad on kõik Viisma juhitava ettevõtte omad, aga laudad renditakse.
Põldude kohta ütleb Viisma, et must muld peaks kindlasti andma kaks korda suuremat saaki kui Eestis, ja seda väiksemate kuludega, aga esialgu jääb saagikus Eesti keskmisele veidi alla.
”Kui me tulime, siis osa põlde olid maha jäetud, teiste ettevalmistus oli väga nõrk. 15 aastat pole Buguruslani kandis ükski põld väetist näinud!” seletab Viisma nõrga saagikuse tausta. ”Selles aastaks on meie põllud esimest korda korralikult ette valmistatud. See peaks tulema näitav aasta, et mis on võimalik üldse nendelt põlduselt saada. Viies aasta peaks olema juba täismäng.”
Põhiline on nisu, päevalill, rukis ja mais. Eelmisel aastal müüs Viisma vilja 150 miljoni rubla (60 miljonit krooni) eest ja veel 30 000 tonni vilja seisis märtsis elevaatorites. Ootas paremat hinda. Venemaal kerkib kevadel alati vilja hind. Seejuures oli eelmisel aastal Venemaal põud (supersaak oli 2008. aastal). ”Meil osa põlde kuivasid täiesti maha. kolme kuu jooksul ei tulnud ühtegi tilka vett,” meenutab Viisma.
BuguruslanAgro keskmine palk on Viisma sõnul 7-8000 rubla (2800-3200 krooni), mis jääb Venemaa keskmisele üksjagu alla, aga tegemist on ka äärealaga. Traktorist-kombainer võib hooajal teenida 25 000 rubla (10 000 krooni) kuus, aga talvel istub miinimumpalgal. Parimad lüpsjad teenivad 9000 rubla (3600 krooni) kanti kuus.
Hea tööjõu probleem on valus, tunnistab Viisma. Tippspetsialistid, juristid ja raamatupidajad, on ta kõik toonud Samaarast ja Orenburgist. Maksab neile alates 50 000 rublast (20 000 krooni). 60-70 000 rubla (24-28 000 krooni) eest võid saada juba päris hea spetsialisti, ütleb Viisma.
Kohalikud noored on enamuses lihtsalt küladest lahkunud. Need, kes ei taha olla traktorist või loomakasvatajad. Siiski-siiski, Viisma tunnistab, et kui pakkuda häid tingimusi, siis on haritud noored hakanud tagasi tulema.
”Nüüd võtsime tööle paar noort kohalikku agronoomi, kes lõpetasid just kooli ja kes on sellise veidi moodsama mõtlemisega,” räägib ta. ”Vanemate agronoomide jaoks on kõik asjad uued, kõik asjad tehakse absoluutselt teistmoodi, kui nemad on harjunud. See väide on neil kogu aeg – aga me oleme elu aeg nii teinud, miks te arvate, et peab teistmoodi tegema!”
Viisma sõnul panustab ta palju endiste kolhoosnike ümberharimisse ja koolitamisesse. Parimad käivad Saksamaal messidel. Aga Venemaa areneb nii kiiresti, et paljude Lääne tootjate esindajad on nõus tulema kasvõi Venemaa kolkasse, et aga vaid oma tehnikat, väetisi jms näidata ja õpetada.
”Sealkandis on aeg seisma jäänud alates sellest, kui kolhoosid laiali lagunesid,” räägib Viisma. ”Vanasti nad olid harjunud, et kui oli vaja, siis nad tegid igal juhul 100 hektarit päevas külvi või taimekaitset, aga täna nad õnneks juba ikka vaatavad, et kui on 50 m/s tuul, siis nad ei lähe põllule!”
Viisma rõõmustab, et pooleteise aastaga ta juba näeb osa kohalike tööharjumuste muutumist paremuse poole. ”Ütleme et 60 traktoristist 15 on juba sellised, kelle masin on puhas, kellest on näha, et inimene hoiab oma tööriista,” kirjeldab Viisma. ”Järgmised 15 on sellised, kellele pead meelde tuletama, et tee puhtaks. Ülejäänud 30 on siis sellised, keda sa pead jälgima. Osadel on ikka selline arusaam, et palga ma saan selle eest, et ma hommikul üldse tööle tulin ja kui ma midagi teen, siis ma peaks juba preemiat saama.”
Vanematest meestest paljud aga üldse keelduvad töötamast uue tehnikaga. GPS-i ja arvutitega varustatud traktori eest löövad nad risti ette ning ei julge traktorile isegi ligi minna. ”Noor ja tahtja õpib väga ruttu, ilma mingi küsimuseta. Kui ta veel tunneb ka, et ta saab hooaja eest väga head raha, siis ta teeb hea meelega tööd,” räägib Viisma.
Tõsine probleem oli Viismal algusest saadik see, et kohalikud ei usaldanud teda eriti. Ikkagi välismaalane. Pealegi kahtlasest Eestist. Pronkssõduri-lugu teab seal iga viimanegi inimene, lausub Viisma.
”Neil on minusse selline suhtumine, et ah jälle üks üritaja. Et neid on siin kogu aeg käinud, küllap korjate varsti oma tehnika kokku ja lähete jälle ära, aga meie peame siin edasi elama ja hakkama saama,” räägib Viisma.
”Kas neil ei ole hea meel, et keegi tuli oma rahaga nende juurde ja hakkas arendama maha jäänud põllumajandust?” uurin.
”Tihti nad jah nii ei mõtle,” ütleb Viisma.
”No aga kas kohalikele ei ole siis oluline, et üle aastate saavad nad kindlal kuupäeval iga kuu kokkulepitud palka?” uurin edasi kohalike suhtumist.
”Vot see on neile väga oluline,” ütleb Viisma. ”Neil on tekkinud perspektiiv, nagu nad ise tunnistavad. Kindlasti on see elavdanud elu külades. Poemüüjad on meiega väga rahul!” Või veel!
Mis on nagu luterlasele aamen kirikus, see on Viismale pidev töötajate kontrollimine. Kohalikud on aastakümnetega harjunud kolhoosi tagant ”võtma”. Lisaks polnud osades külades keegi viis aastat palka saanud. Elama aga pidi.
”Lüpsja on harjunud võtma igal hommikul paar liitrit piima ja viima seda endale, emale, tädile – ühesõnaga kogu suguvõsale,” räägib Viisma. ”Nad ei saa sellest kuidagi aru, et nüüd sa saad õigel ajal kogu oma palga kätte, aga selle-eest ära sa enam piima võta. Sellest nad üldse aru ei saa. Enda arust nad mingit kurja ei tee.”
Teiseks on kõigil kohalikel kodus omad sead, lehmad, kanad-kuked. Nad on alati harjunud võtma nende jaoks sööta, vilja ja heina kolhoosi varudest. Kohalikud seda varastamiseks ei pea, Viisma jaoks aga on see vargus.
Viismal ei jäänudki muud üle, kui ta lõi oma turvaosakonna. Neli inimest kahel autol sõidavad mööda rajoone ringi ning teevad äkkvisiite lüpsile või silopanekule. ”Künni ja külvi ajal lihtsalt seisavad kõrval ja jälgivad,” räägib Viisma. ”Hoojal oleme isegi juurde palganud inimesi. Et nad näiteks vilja koristamise ajal jälgiksid, et kombaini viljapunker ikka tühjaks lastakse ja sinna midagi sisse ei jäetaks.”
Tegelikult on see muidugi puhas profülaktika varastamise vastu, sest igal pool nagunii ei jõua kõrval seista. Et mingilgi määral seda varastamist tagasi hoida, nagu ütleb Viisma ise. ”Aga on täitsa olemas selliseid inimesi, kes väga hea meelega teevad tööd ning ei varasta,” lisab ta positiivsemat nooti. ”Nad saavad aru, et selle eest nad saavad palka.”
Juhtimisstiil peab ka Venemaa kolkas olema hoopis teine. ”Pead andma kindla, kõva häälega käsu ja kindla tähtaja, millal peab tehtud olema,” õpetab Viisma. ”Aga isegi kui midagi kokku lepid, siis sa ikkagi ei saa olla kindel, et see nii ka tehakse. Kindlasti pead pärast minema kontrollima.”
Teine asi - kui sa ootad, et inimesed mõtlevad kaasa ja tulevad tiimina kaasa, siis seda Viisma sõnul eriti ei ole. Kolmas asi – planeerimine on täitsa tundmatu asi, kohalikud on harjunud elama üks päeva korraga. ”Eriti ei saada aru, et talvel peab juba arutama, mida me kevadel teeme,” räägib Viisma ”Nad vaatavad, et praegu veebruar, siis tuleb veel märts, aprill, alles siis mai – mida me täna seda veel arutame, kui külv alles mais! Selline on nende reaktsioon.”
Venemaal on lihtsalt teistsugused kombed, aga raskused kompenseerib Reimo Viisma kindel teadmine, et põllumajandus peab hakkama Venemaal sisse tooma. Paari aasta pärast tahab ta kindlasti lõigata mustalt mullalt korralikku kasumit.

VEIDI TÄIENDUSEKS LEHELOOLE:
Viisma: ”Meil on mustamullavöönd, see on põhiline, mida me seal taga ajame. Me oleme täna seal ainukesed suured tegijad. Selles suhtes on meil võimalik valida, millist põldu võtame, kus on parem kvaliteet, põllu asukohta näiteks. Endisi kolhoose pole seal praktiliselt järgi jäänud, moodsaid holdinguid praktiliselt polegi. Oblastis oleme ühed suuremad tegijad. Kõrvaloblastis (Samaara oblastis) asub üks suur holding – Blackearth Farming, neil 60-80 000 ha, lähevad ka mööda mustmullavööndit. Ka väliskapital.
Venemaa riiklikust põllumajandusprogrammist erilist abi ei ole. Sellisesse kohta nagu Buguruslani see raha kunagi ei jõua. Sisuliselt läheb abiraha otse pangale. Meie saame otseselt dotatsiooni riigilt väetisele – 40 protsenti, mis on tegelikult väga suur summa, eelmine aasta saime nt 21 miljonit rubla - ning sellest aastast peaksime hakkama saama piimale. Enne ei saanud, sest seal kriteerium, et loomad peavad aasta otsa olema sinu omad. Meil alles eelmisest aastast loomad meie omad.
Kohalikust elust. Suur vahe on inimestes ja nende elul, kui võrrelda isegi Buguruslani linna ja endisi kolhoosikeskusi. Äärmiselt suur vahe kõiges – inimestes, suhtumises, elukvaliteedis. Linnas on ikkagi inimesi, kellel on oma arvamus ja vaade elule, aga külas on selles suhtes ikka väga raske seis. Seal on kõik elu jäänud nagu oli. Endiselt on külas lipp-lapi peal kõik need majad, aiad, laudad. Kuidas nad seal elavad, see on ikka päris arusaamatu. Hoovis ei ole mingit niitmist. Üks rada läheb ukseni, teine vetsuni ja hein on selle umber üle pea. Linnas on see asi ikka veidi teistmoodi.
Harjumatu oli näha, kuidas vihmaga kaovad lihtsalt teed ära. On tee, aga sajab kolm päeva vihma ja kõik – läbi enam ei saa. Kõik elu seisab külas, lapsed kooli ei saa, piim läheb mahutites hapuks. On tulnud ka seda ette, et piim on tulnud sellepärast maha kallata. Sa ei saa lihtsalt seda piima kätte!”

HEIKI VOLVERI LUGU, KES JUHIB TRIGON AGRI PIIMAFARMI TEISPOOL PEIPSIT GDOVIS:
Investeeringute äratasumiseks kulub vähemalt kümme aastat, ütleb Pihkva oblastis Trigon Agri piimafarmi juhtiv Heiki Volver (fotol oma vasikate juures).
Volver juhib Gdovi lähedale piimafarmi rajamist 2006. aastast. Tänaseks on farmis loomi kokku tuhande ümber, neist veidi üle pooled on lüpsilehmad. Plaan on lüpsilehmad arv viia vähemalt 1200, võib olla isegi 1600 loomani. Lisaks oleks siis samapalju noorloomi.
Esimest korda kasumisse, enne maksude mahaarvamist, plaanib Volver jõuda selle aasta lõpuks. Kui farm hakkab ükskord täisvõimsusel tööle, peaks tootluseks tulema 20 protsenti, loodab Volver.
Investeerinud on Trigon Agri sellesse Pihkva oblasti kõige moodsamasse ja suuremasse tegutsevasse piimafarmi teinud kõvasti: kompleksi ehitusele kulus ligi 400 miljonit rubla, veel 100 miljonit kulus tehnika, sisseseade ja loomade ostmiseks. Umbes 80 miljonit rubla kulub veel, kokku tuleb investeeringuid 550 miljoni rubla (18 miljonit dollarit) kanti.
Venemaalt palkas Volver vaid ehitajad. Kogu tehnika, loomad ja seemned 1300 hektarile sööda külvamiseks toob Volver Eestist. Nii on odavam ja kvaliteetsem.
Kui osta traktor Eestist, makstes seejuures veel 20 protsenti tollimaksu, siis tuleb ikka jämedalt võttes veerand miljonit krooni odavam kui ostes Venemaalt. Ükskõik mis tehnika on Venemaal suhteliselt kallis, igal alal.
Volver räägib, kuidas eelmisel suvel oli vaja ühe traktori käigukast ära vahetada. Traktori-firma esindus Peterburis ütles hinnaks 600 000 rubla ning tarnimise tähtajaks kaks nädalat. Eestist sai sama kasti viie päevaga ning koos kõikide tollimaksudega läks maksma üle kahe korra vähem.
Maa on Pihkva oblastis veel vähemalt õnneks üksjagu odavam kui Eestis, rõõmustab Volver. Kui Trigon Agri tütarfirma maade kokkuostmist 2006. aastal alustas, siis maksis üks hektar vormistatud ja katastris maad 600 euro ümber. Praegu maksab hektar sellist maad 350-400 eurot.
Vormistamata maa on odavam. Kui osta kohalikelt põllumaa ”osak”, mida neile 1990-ndate algul tasuta jagati, siis maksab hektar 220 euro ümber. Aga siis peab ise tegelema maa katastrisse vormistamisega ning see võtab vähemalt kuus kuud aega. Maade ostmisega Volveri sõnul suuri probleeme pole, sest söötis maad on ümberringi palju.
Kui oled aga juba põllumaaomanik, siis tuleb arvestada ühe Venemaa omapäraga. Nimelt on prokuratuuril kohustus kontrollida, kas maad kasutatakse sihipäraselt. ”Eelmine aasta korraldas kohalik prokuratuur meile suure kontrolli,” räägib Volver. ”Kõik põllud käisime läbi. Pretensioone polnud.” Sama hoolsalt käib prokuratuur kontrollimas ka lautasid, et kõik ehitus- ja muud kõikvõimalikud nõuded oleksid täidetud.
Välisinvestor on selles mõttes hoolsa kontrolli all. Volver ütleb, et neil on algusest peale olnud põhimõte ajada näpuga järge mööda Venemaa seadusi ja määrusi ning teha kõik nii nagu peab. Ei mingeid altkäemakse kellelegi, ütleb Volver oma põhimõtteks.
Töötajate kohta ütleb Volver, et nendega erilisi probleeme pole. ”Ega inimestel pole vahet,” räägib Volver, kes enne Gdovi tulekut juhtis aastaid Hummuli Agrot. ”Mul oli endises kohas joodikutega samamoodi probleeme kui siin!” Kolme aasta jooksul on Volver joomise pärast lahti lasknud vaid kolm-neli inimest.
Töötajaid on Dobrutši-2 nimelises piimafarmis 38. Peale Volveri enda on Eestist veel peainsener ja lauda perenaine ehk peazootehnik. Keskmine palk on Volver farmis suurem kui Buguruslanis - 14 000 rubla (5460 krooni).
Volver meenutab, kuidas kohalike jaoks oli alguses arusaamatu, kuidas saab nii suures farmis töötada nii vähe inimesi. ”Kui tulime, siis meile üritati igal pool selgeks teha, et meil on vaja vähemalt kolme veterinaari, hulk seemendajaid, mitut sootehnikut jne. Ma ei saanud aru, et kuidas ma neile tööd peaksin leidma?” räägib Volver. ”Kohalikud siiani tunnevad meile kaasa, et peate nii palju tööd tegema ja et isegi direktor peab ise kõik ära tegema.”
”Aga eks kõik muutub, sest ma vaatan, et ka kohalikud ettevõtjad on hakanud mõtlema, kuidas tööjõukulusid vähendada ning muutma töövõtteid,” lisab Volver.

VEEL ÜKS LUGU HEIKI VOLVERI TEGEMISTEST (see on nüüd veidi üldistavam lugu põllupidamisest Gdovi rajoonis, see lugu ilmus Päewalehes aprilli alguses).
Kaks vaadet põllumajandusele teiselpool Pihkvat – positiivne ja nukker
Venemaal tasub põllumajandusega tegeleda, ütleb välismaalane. Kohalikud teiselpool Peipsi järve arvavad, et see on ainult hulludele.
Kallastelt otse üle Peipsi järve asub Pihkva oblasti Gdovi (Eesti-päraselt Oudova) rajoon. Selles üsna mahajäetud Venemaa kolkas töötab kaks täiesti erinevat farmi – üks on taanlaste investeerimisfirmale Trigon Agri (peakorter Tallinnas) kuuluv ettevõte Dobrutši 2 ja teine on endise sovhoosi Kommunaar samanimeline järglane.
Dobrutši on uhiuus ning Eestist kümnendiku võrra suurema Pihkva oblasti kõige võimsam ja moodsam töötav farm. Selle juht, Tõrvast pärit Heiki Volver pakatab optimismist. Kommunaari farmid ja hooned on 1960-ndatel kuidas-juhtub-stiilis ehitatud ning lagunevad. Endise sovhoosijuhi Valeri Demjantšuki lemmiksõna on „vsjo brosili“ ehk kõik on maha jäetud.

Kommunaari kontor asub rajoonikeskusest Gdovist ligi 70 kilomeetrit eemal keset suuri metsi Pervomaiski asulas vana puumaja ühes toas, kus on neli kulunud lauda ja üks vana arvuti. Kogu arvepidamine käib pastaka ja suurte kaustikute abil. Demjantšuk (istub siin fotol oma direktorilaua taga) kamandab 15 inimest. Nad peavad 185-pealise karja, neist lüpsilehmi on 70. Lisaks veel veidi sigu. Maad on ligi 600 hektarit. Piima müüvad kombinaadile seitse rubla liiter (2,7 krooni). Rohkem ei maksta kehva kvaliteedi pärast. „Meile öeldi, et meie piimas on vesi. Meie ei saa aru, kust see tuleb? Meie küll vett sisse ei vala...“ laiutab Kommunari nõutu pearaamatupidaja käsi.
Volveri farmis on loomi kokku tuhande ümber, neist veidi üle pooled on lüpsilehmad. Plaan on lüpsilehmad arv viia vähemalt 1200, võib olla isegi 1600 loomani. Lisaks oleks siis samapalju noorloomi. Maad on neil kokku ostetud 1300 hektarit, tulevikus on vaja 500 hektarit veel juurde.
Piimaliitri eest maksab Peterburis asuv kombinaat, kes saadab iga päev oma autod sinna 200 kilomeetri kaugusele järgi, taanlaste farmile kaks korda rohkem kui saab Kommunaar – 15 rubla (5,9 krooni). Maksab rohkem, sest nad toodavad I sordi piima. Kui Volveri farm suudaks juba toota kõrgema sordi piima, siis oleks hind veel kümme protsenti kõrgem. Igal juhul maksab Peterburi kombinaat piima eest rohkem kui Eestis.
Heiki Volver ütleb, et see-eest on ka piima kvaliteedinõuded väga ranged. „Kohe oluliselt rangemad kui Eestis,“ ütleb Volver, kes enne Gdovi tulekut juhtis aastaid Hummuli Agrot ning on põllumajandusega Eestis hästi kursis. „Siinse piima I sort oleks Eestis kõrgem sort.“
Kommunari juht Demjantšuk räägib, et lootis väga 2000-ndate keskel algatatud põllumajanduse rahvuslikule programmile Venemaal. Kolm aastat tagasi võttis ta programmi raames kaks miljonit rubla (800 000 krooni) laenu ning ostis kaks traktorit, külmutusseadmed ja heinapressid. Nüüd on ta hädas laenu tagasimaksmisega.
„Ma väga rõõmustasin, kui krediiti anti, sest piima hind oli siis normaalne – kümme rubla -, ja võis elada,“ räägib Demjantšuk. „Aga siis kukkus piima hind kolm rubla ja säh sulle! Nüüd vingerdame kuidagi.“
Laen tuleb tagasi maksta viie aastaga, esimene aasta oli maksepuhkus. Iga kvartal maksab Kommunaar pangale 160 000 rubla (62 500 krooni).
Keskmine palk on Kommunaaris 6000 rubla (2340 krooni), aga selle raha eest on raske inimesi tööle motiveerida. „Kevadtööd on kohe algamas, aga traktoriste pole! Nad ütlevad, et ei taha töötada 6000 rubla eest,“ räägib Demjantšuk. „Ütlevad, et võtavad parem riigilt töötule oma äri alustamiseks ette nähtud toetuse 60 000 rubla (23 400 krooni) ja vaatavad, mis saab. No mis äriga sa siin kolkas tegelema hakkad??“
Kuigi Heiki Volver peab ligi kümme korda rohkem loomi kui Kommunaari-omad, töötab tal vaid kaks ja pool korda rohkem inimesi. Keskmine palk farmis on samuti kaks ja pool korda kõrgem, 14 000 rubla (5460 krooni). Traktoristid teenivad suvel ligi 20 000 rubla (7800 krooni) kuus.
Venemaa põllumajanduse rahvuslikku programmi suhtub Volver pigem positiivselt. Riiklik laenusüsteem võiks rohkem otse põllumajandust toetada, mitte niivõrd panku, räägib ta. Süsteem on selline, et riik maksab põllumehele enamuse pangalaenu protsendist kinni. Pangad tõstsid sel puhul laenuprotsenti ning teenivad korralikult vahelt. Pangalaen maksab 16-17 protsenti, millest riiklik programm maksab kinni 12 protsenti ning põllumehest laenuvõtja ülejäänud.
Lisaks riigi toetusega pangalaenudele saavad Dobrutši laudad nagu kõik Venemaa põllumajandusettevõtted erinevaid riiklikke dotatsioone, mis nende puhul on miljoneid rublasid. „Kevadlaenu toetus, kütust saab kevadel odavamalt, väetisetoetus, piimaliitri pealt makstakse sõltuvalt kvaliteedist toetust umbes üks rubla,“ loetleb Volver.
Demjantšuk pole ka dotatsioonisüsteemiga rahul, sest raha saavat kätte alles aasta hiljem. Ta on üks neist müstilistest kolkas elavates vene inimestest, kelle jutu järgi on kõik absoluutselt halvasti, aga ise naerab kogu aeg sellest rääkides.
„Kas teil tõesti pole siin midagi paremaks läinud?“ pinnin talt.
Demjantšuk lööb ainult käega ja naerab pihku. „Kuivati, teraviljaladu kõik on 1960-ndatest aastatest, laut samuti. Ükskord see laguneb lihtsalt täiesti ära,“ ütleb ta. „Ja ongi kõik! See on kõige suurem oht.“
Heiki Volver pakub kõrvalt Demjantšukile: „Tahad me müüme teile pullivasikaid, kasvatate nad lihaks!“ „Aga mul pole neid kuhugi panna!“ vastab Demjantšuk.
Nii ta on, kohalikel põllumeestel pole lihtsalt raha investeerimiseks, nendib Volver pärast.
Kui aga on raha investeerimiseks ning sa ei taha seda kiirelt tagasi, siis on Volveri sõnul praegu hea aeg Venemaa põllumajandusse raha panna. „Lihaveise kasvatamine on siinkandis kindlasti aktraktiivne. Liha lihtsalt pole,“ räägib Volver. „Kui siga veel kasvatatakse, siis veiseliha pole praktiliselt üldse. Palju liha tuuakse siia regiooni sisse Baltimaadest.“
Peale Trigon Agri suure piimafarmi valmimist 2008. aastal said sellest indu ka kohalikud ning nüüd valmivad Velikije Luki ümbrusesse neli suurt laudakompleksi. Üks Saksa firma kavatseb investeerida Pihkva oblastisse kartulikasvatusse.
Suhtumine investoritesse on oblasti ja rajooni juhtkonna poolt väga soosiv, ütleb Volver. „Võimud ise aitavad bürokraatiaga hakkama saada, peaasi, kui sa vähegi aitad maal elu arendada,“ märgib juba neljandat aastat Gdovi lähedal Dobrutšis farmi juhatav eestlane. „Võib olla seda Eestis ei usuta, aga kui meil on mingeid probleeme olnud, siis pole meile oblastist või rajoonist kunagi vastatud, et meil pole teie jaoks aega vms.“

GDOVI RAJOONI TŠINOVNIKU LUGU:
Nõukogude-ajal oli meil rajoonis kartulikasvatamise alal kolm sotsialistliku töö kangelast, tänaseks on põllumajandus kui tootmisharu siin praktiliselt lõppenud, ütleb Gdovi rajooni administratsiooni ülema asetäitja Nikolai Panov (istub oma toolaua taga).
Panov loetleb üksikuid tegutsevaid ühismajandeid: „Iskra, Kommunaar, Aleksandr Nevski nimeline ühismajand, kõik endised sovhoosid.“ Kokku maksimaalselt 15 farmi Tartumaast veidi suurema rajooni peale. Enamuse kohta kasutab Panov väljendit „lähevad edukalt põhja“.
„Põllumajandus hakkab arenema siis, kui hakatakse andma tõelisi sooduskrediite. Ning diislikütuse hind ei hakka tõusma just enne kevadtöid,“ räägib Panov. „Praegu on üks liiter diislit võrdne 1,5 liitri piima hinnaga. Nõukogude-ajal oli pariteet vastupidi!“
Nagu üle Venemaa kolgastes, on ka Gdovi rajooni suur probleem inimeste lahkumine. 1980-ndate alguses elas rajoonis 25 000 inimest, täna umbes 16 000. Suur osa on pensionärid. Panovi sõnul on rajoonis enam-vähem kolm suuremat asulat, kus võib tänaval kohata nooremaid inimesi.
„Ja see pärast perestroikat üles kasvanud noorem põlvkond on muidusööjad, kes ei taha enam tööd teha!“ põrutab Panov. Pigem otsivad kerget teenistust.
Siiani pidid paljud kohalikud Panovi sõnul maad kaevama mitte põllupidamiseks, vaid vanametalli otsimiseks. Vanametalli korjamine on endiselt Gdovis popp, väikses linnakeses on lausa kaks kokkuostupunkti.
Panov räägib, kuidas ta mõni aeg tagasi sõitis autoga külavahel ning võttis ühe noorema külamehe peale. Rääkis talle, et tema küla lähedale tahetakse varsti ehitada sealaut ja küsis, kas ta tahab sinna tööle minna.
„Ei taha, sest seal peab iga päev tööd tegema ning mul on ülemus, vastas ta mulle. Ma nii vihastasin!“ räägib Panov. „Meil on inimesed töö mõttes väga demokraatlikuks muutunud.“

441 kommentaari:

«Vanimad   ‹Vanemad   201–400/441   Uuemad ›   Uusimad»
JAMES POTTER ütles ...

LAENU VÕIMALUS:

Kas teil on vaja laenu? Kas olete huvitatud igasuguse laenu saamisest? Või olete rahaliselt mures? Kas teil on võlgnevus? Me anname laene mis tahes maailma osas. Meie laenuintressimäärad on 3% tühistamise kohta läbiräägitava kestusega, sõltumata asukohast või krediidi staatusest. Laenu saamiseks täna võtke meiega ühendust ettevõtte e-posti aadressil aadressil: potterscredit@yahoo.com:

MÄRKUS. Anname minimaalselt (5,000 $ / €) maksimaalselt (500,000.000 $ / €) E.T.C. Laenutaotlus tuleb märkida USA DOLLARS VÕI EURO ja kõik muud kasutatud CURRENCY.

Kontakt: potterscredit@yahoo.com: teie laenu jaoks oleme täna teie teenistuses.

Täname, kui ootame teie kiiret reageerimist.

Parimate soovidega,
James Potter
Koostöö juht

JAMES POTTER ütles ...

Kallis laenutaja,

Ma olen režissöör James Potter Loans Limited,
James Potteri laenuteenus on litsentsiõiguslik investeerimiskrediit, mida pakume
laenud inimestele Üksikisikud ja ettevõtted, samuti pakuvad
usaldusväärsed teenused ja investeeringud erinevate klientide / potentsiaalse taseme jaoks
soodsa intressimääraga 3%, minimaalse laenu summaga
(5000 $ / €) maksimaalse laenusumma (500 000 000 $ / €) eest koos
kestab 1 aasta kuni 25 aastat. Võtke meiega ühendust ettevõtte kaudu
E-posti aadress aadressil: potterscredit@yahoo.com:

Ettevõtte missiooniks on pakkuda üksikisikutele ja ettevõtetele
et koostööasutused nõuavad finantsteenuseid nende abistamisel
rahuldada nende vajadusi, ootusi ja aidata parandada meie klientide elu
ja nende kogukondadele. Vajad kiiret laenu? Aproved umbes
48 tundi täielikku teenust meie klientidele.

Ootan, et soovin teid võimalikult kiiresti jätkata
peagi.

Huvitatud laenutaotlejad peavad täitma allpool esitatud laenutaotluse vormi kinnitamiseks.

(BORROWERS INFORMATION)

Täisnimi:......................
AGE .............................
PEREKONNASEIS..................
Kontaktiaadress: ...........................
Riik....................................
Riik ...................................
Telefon: .....................................
E-post: .....................................
Amet: ................................
Kuu sissetulek: ............................
Religioon: ..................................
Järgmine Kin: ...............................

(TEAVE ANDMETE KOHTA)

Laenuks vajaminev summa: .....................
Laenu kestus: .............................
Laenu eesmärk: ................................
Tagatis: ................................
Kas olete taotlenud laenu enne? ..........................
Tagasimaksmise viis: kuu või aasta? ....................
Kas sa räägid või kuuled inglise keelt? .............................

Täname, et ootame teie kiiret vastust, oleme teie teenistuses.

Tõesti erilised tervitused.
James Potter Loans Limited
E-post: potterscredit@yahoo.com:

Baldan ütles ...

Tere kõigile!
Ma olen Maria, kes elab praegu Tartus. Ma olen praegu lesk kahe lapsega ja ma olin märtsis finantsolukorras ja ma pean refinantseerima ja oma arveid maksma. Üritasin otsida laene erinevatelt laenuettevõtetelt nii era- kui ka ettevõtluses, kuid mitte kunagi edukalt, ja enamik panku lükkas minu krediidi tagasi. Aga nagu Jumal seda oleks, tutvustasin ma Jumala mees erasektori laenuandja, kes andis mulle 80 000 euro suuruse laenu, ja täna olen ettevõtte omanik ja mu lapsed teevad seda hästi, kui peate võtma ühendust mis tahes ettevõttega, kes soovib tagada laenu tagatiseta, krediidi puudumise kontroll, mitte-allkirjastaja, kellel on vaid 2% intressimäär ja paremad tagasimaksekavad ja ajakava, palun võtke ühendust Dante Paolaga e-posti teel: dantecooperativehelp@hotmail.com Ta ei tea, et ma seda teen, kuid olen nüüd väga õnnelik ja otsustasin lasta inimestel teda rohkem teada saada ja ka ma tahan, et Jumal teda rohkem õnnistaks. Saate temaga ühendust võtta: e-posti aadressil: dantecooperativehelp@hotmail.com kiireks vestluseks või whatsapp / +35677926593

Tänan
Maria

Unknown ütles ...

Ik kreeg zojuist een lening van 75.000 EUR van een gerenommeerd kredietbedrijf, het leningproces was snel en het krediet heeft een magere rente, ik ben verrukt en hier verwijs ik naar alle leningaanvragers om contact op te nemen met Wendy Finance Inc, contact ze via e-mail: wendyfinance04@gmail.com

Mr William Rogers ütles ...

Taotle kiireloomulist laenu ilma ülekande- või registreerimistasuta e-posti aadressil suntrustfinancialhome@gmail.com

Kas olete ärimees või naine, kas olete otsinud kiiret laenu? kas olete laenuandjad, ettevõtted või pangad maha võtnud? Kas te olete minevikus petnud? Kas olete kaotanud lootust, ärge nutke ega vaata enam, mida me päike usaldavad finantsteenus on siin, et teie näole naeratada. pakume kõiki laene väga madala intressimääraga 2%, me ei võta meiega ühendust e-posti aadressil suntrustfinancialhome@gmail.com

Kas teil on vaja kiiret laenu oma arvete tasumiseks?
Kas vajate ettevõtte käivitamiseks kiireloomulist laenu?
Kas vajate kiiret isiklikku laenu?
Kas vajate kiireloomulist laenu meditsiiniliseks raviks?
Kas vajate maja ostmiseks kiiret laenu?
Kas teil on vaja ettevõtte laenu?
Kas teil on vaja pangalaenu? Jne

Laenutaotlusvorm (täitke sobiv)

Täisnimi:
Aadress:
Riik
Riik:
Linn:
Vanus:
Kuu sissetulek:
Sugu:
Kestus:
Amet
Vajalik laenusumma:
Isiklik telefoninumber:

 saatke meile täna aadressil: suntrustfinancialhome@gmail.com

e-posti aadress: https: //www.suntrust.com

Parimad gards,
Härra William Rogers.

loan ütles ...

Kas olete rahaliselt sunnitud otsima ärilaenu, isiklikku laenu, investeerimislaenu, hüpoteeklaenu, auto laenu, õppelaenu, laenude konsolideerimise laenu, tagatiseta laenu ja riskikapitali? Taotle oma arvete maksmiseks kiiret ja lihtsat laenu ning leida oma äriprojekti loomiseks madalaima intressimääraga 2% rahastamist. Võtke meiega ühendust e-posti teel:
  joyloan347@gmail.com whatsapp; +306982127743

loan ütles ...

Kas olete rahaliselt sunnitud otsima ärilaenu, isiklikku laenu, investeerimislaenu, hüpoteeklaenu, auto laenu, õppelaenu, laenude konsolideerimise laenu, tagatiseta laenu ja riskikapitali? Taotle oma arvete maksmiseks kiiret ja lihtsat laenu ning leida oma äriprojekti loomiseks madalaima intressimääraga 2% rahastamist. Võtke meiega ühendust e-posti teel:
  joyloan347@gmail.com whatsapp; +306982127743

Anonüümne ütles ...

Olen hr Clark Barry, õiguspärane ja mainekas raha laenuandja. Oleme laenufirmast. Rahalise abiga.Me laename raha inimestele, kes vajavad rahalist abi, kellel on halb krediiti või vajavad raha, et investeerida äritegevusse. Kas olete otsinud laenu? Pakume laenu vahemikus 5,000.00 min. kuni 20,000,000.00 madala intressimääraga 3% võtke meiega ühendust Aadress: luthors.corploanfirm@gmail.com , whatsapp number: +18635356458

SUSAN BENSON ütles ...

Tere daamid ja härrad, kas te vajate kiiresti ärilaenu, isiklikku laenu või hüpoteeklaenu? Kui jah, siis annan teile nõu, et võtke meiega ühendust Sunshine Financial Groupi kaudu selle e-posti aadressi (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) kaudu, et saada oma laenu

Sunshine Financial Group on terviklik finantsteenuste ettevõte, mis on pühendunud teie pikaajalise rahalise edu parandamisele. Meie kohandatud programmid on loodud selleks, et aidata teil kasvatada, kaitsta ja säilitada oma rikkust, pakkudes personaalset teenindust ja asjatundlikkust.

Kui teil on olnud nii raske saada kohalikelt pankadelt või muudelt finantsinstitutsioonidelt omakapitali laenu, ärge muretsege, sest me oleme aidanud arvukalt inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas kogenud finantsraskusi. Kui te meiega taotlete, pöördute oma usaldusväärse ettevõttega, kes hoolib teie rahastamisvajadustest. Teid hooldatakse kogu protsessi vältel.

PEAMISED EELISED;

- Rakenda igal ajal ja igal pool.
- Saa raha vähem kui 24 tundi
- laenata 2000 eurolt 20 miljonile eurole
- Peidetud tasusid pole.
- Madal intressimäär 3%
- Te saate võimaluse valida tagasimakse kuupäev kas nädalas, kuus või aastas 1-30 aasta jooksul.
- Pakume nii tagatud kui ka tagatiseta laene

Kui vajate kiireloomulist laenu 24 tunni jooksul, kirjutage lisateabe saamiseks allpool toodud e-posti aadressile
E-posti kontakt: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp Kontakt: +447903159998

Me ootame sinult

Melissa Nico ütles ...

Tere kõigile, ma loodan, et te kõik olete okei? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma tulen Kansasist, paar kuud tagasi imeti mul halb finantsolukord ja ma vajasin kiiret laenu, et maksta oma arved ja saada tagasi oma jalgadele rahaliselt, kuna minu praegune finantsolukord minu pank keeldus anda mulle laen, nii et mul jäi muud võimalust kui otsida tagatiseta laenu internetis, minu uurimistöö käigus olin pettuse ohver ja ma kaotasin peaaegu 750 dollarit ning mul oli rohkem probleeme ja ma andsin rohkem probleeme kuni loodan laenu saamist, kuni ma postituse postituses leidsin, oli Charlestoni osariigi hr Frank'i jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist sai Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit. e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu tagatiseta laenutaotlus 350 000 dollarit kinnitati 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laen maksti minu pangakontol ilma igasuguse tegemata.

Ma tahan väljendada oma sügavat tänu ja soovitada ka laenu taotlejatele, et nad oleksid väga valvsad, sest seal on palju pettureid, kelle ainus eesmärk on pettus süütute laenutaotlejate vastu, nii et te peate olema ettevaatlikud ja valvsad. kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc-i, saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tänan teid oma tunnistuse lugemise eest, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

Charlotte Müller ütles ...

Tere, minu nimi on Charlotte Müller, olen Saksa ja Moon Light Loan Firm'i üldjuht. Kas vajate kiiret, pikaajalist või lühiajalist laenu suhteliselt madala intressimääraga 3%? Kas majanduse raskus mõjutab teid sel aastal? Pakume turvalisi ja turvalisi laene (moonlightloanfirm@gmail.com)

* Kas otsite raha krediidi ja võla tasumiseks?
* Kas otsite rahastamist oma ettevõtte loomiseks?
* Kas teil on vaja era- või ärilaene erinevatel eesmärkidel?
* Kas otsite laene suurte projektide elluviimiseks?

Kui teie vastus on jaatav, võin ma teile aidata.

* Pakun teile kuni 10 000 000 eurot.
* Saate valida tagasimaksmiseks 1 kuni 30 aastat.
* Te saate valida kuude ja aastaste tagasimaksete kava vahel.
* Paindlikud laenutingimused.

Palun, kui olete huvitatud, kontrollige minuga selle e-posti aadressi kaudu tagasi (moonlightloanfirm@gmail.com)

Teil on 100% garantii, et saate laenu selle laenutehingu lõpus.

Soe soov
Pr Charlotte Müller

merit hope ütles ...

Tere, proua, christabel walter, laenuandjale õigustatud ja usaldusväärne laen
tingimustel, mis on selged ja mõistetavad 2% intressimääraga.
anname ettevõtluslaene,
Isiklikud laenud, õppelaenud, autolaenud, ettevõtluslaenud, haigla- laenud ja laenud arvete maksmiseks. kui sa
vaja laenu
kõik, mida pead tegema, on teil minuga otse e-posti teel ühendust võtta: (evelynaustinloanfirm@gmail.com)
Jumal õnnistagu sind.
Lugupidamisega
Christabel walter
E-post: (evelynaustinloanfirm@gmail.com)

Märkus: kõik vastused tuleb saata aadressile: (evelynaustinloanfirm@gmail.com)

                kontakt whatsapp nr: +1 (424)772-2500

loan ütles ...

Kas sa oled ärimees / naine? Kas olete rahalise segadusega või raha, et alustada oma äri? või tasuda oma arveid või alustada head äri? Kas teil on madal krediidiskoor ja teil on raskusi käibekapitali laenude hankimisega kohalikelt või muudelt finantsasutustelt ja pankadelt? Kõik, mida pead tegema, on ühendust võtta juhtkonnaga. Võta minuga ühendust e-posti teel: joyloan347@gmail.com
whatsapp; +306982127743

free loan company ütles ...

Tere, minu nimi on Regina Trevor, ja olen saanud võltsitud laenuandjate käes pettuse ohvriks, ma kaotasin kuni 3000 eurot ja seega võtsin võlgnevuse. Minu äri kukkus ja mul polnud midagi minna. kuni ma kohtusin Johnson HEINZEga, kes andis mulle laenu madala intressimääraga ja ma tagastasin kohe kõik kaotatud raha. Samuti saate hea ja turvalise laenu, nagu ma tegin. Kõik, mida selleks vaja on, võtke ühendust selle naisega aadressil freeloanservice069@gmail.com. Olen kindel, et leiate abi nagu mina. Samuti saate nendega ühendust võtta e-posti või whatsappi kaudu

E-post; freeloanservice069@gmail.com

Whatsapp; +233556635528

Aitäh,

loan ütles ...

Kas olete rahaliselt sunnitud otsima ärilaenu, isiklikku laenu, investeerimislaenu, hüpoteeklaenu, auto laenu, õppelaenu, laenude konsolideerimise laenu, tagatiseta laenu ja riskikapitali? Taotle oma arvete maksmiseks kiiret ja lihtsat laenu ning leida oma äriprojekti loomiseks madalaima intressimääraga 2% rahastamist. Võta meiega täna ühendust e-posti teel: joyloan347@gmail.com whatsapp; +306982127743

SUSAN BENSON ütles ...

Tere, kas te vajate kiiresti ärilaenu, isiklikku laenu või hüpoteeklaenu? Kui jah, siis ma soovitan teil meiega ühendust võtta Sunshine Financial Groupi kaudu selle e-posti aadressi (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) kaudu, et saada laenu 24–48 tunni jooksul. Pakume laenu saamiseks garanteeritud abi.

Meie organisatsioon pakub abi laenu saamisel isikutele, kes vajavad kiireloomulist finantsabi, ja me oleme seda teinud juba rohkem kui 5 aastat.

Pakume laenu kogu maailmas.

OMADUSED JA EELISED
Kas otsite lisaraha auto või maja ostmiseks, laenu, mis võimaldab võlgade kustutamist või isegi pulmi, usaldage SFGI-d, et see oleks võimalik. SFGI laen annab teile juurdepääsu:

- sularahalaen 2000 kuni 20 miljonit eurot
- Rakenda igal ajal ja igal pool.
- taskukohane aastamäär 2,0 kuni 3,0%;
- paindlikud tagasimaksmise võimalused; valida 1 kuni 30 aastat
-Mis on vaja esitada: Pass (juhiluba või mõni muu kehtiv isikut tõendav isikutunnistus) + kõik kommunaalmaksed elukoha tõendina
- MITTE TAGATUD TASUD.

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust
E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
Telefon (WhatsApp): {00447903159998}

Aitäh
Susan Benson

Unknown ütles ...

Tere,

Kas vajate oma rahulolu jaoks mugavat laenu? Pakume kohalikele ja rahvusvahelistele laenuvõtjatele taskukohast 3% intressimäära. Oleme sertifitseeritud, usaldusväärsed, usaldusväärsed, tõhusad, kiired ja dünaamilised ning me töötame koos. anname pikaajalise laenu 2 kuni 50 aastani.

Kas teil on vaja otsest, lihtsat ja taskukohast laenu võla tasumiseks, ettevõtte alustamiseks või mõnel muul põhjusel? Kui jah, siis võtke meiega ühendust oma laenutaotlusega.

See pakkumine on mõeldud tõsistele inimestele.

Palun võtke meiega ühendust, kui olete huvitatud
E-post: easyloanfirm2020@gmail.com


Oleme sertifitseeritud,
usaldusväärne, usaldusväärne, tõhus, kiire ja dünaamiline.

Parimate soovidega,
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com



3% Lihtne ja taskukohane laenupakkumine

Martine ütles ...

Isiklik laenupakkumine
Otsite laenu kiiresti.
- Võlgade maksmine
- Taastada oma finantstegevus
- auto ostmine
- Pulmad
- Korteri korteri renoveerimine; maja; hoone
- Investeerimisprojekt
- Kinnisvara projekt
Ma panin teie käsutusse 5000–10.000.000 euro suuruse laenu väga lihtsate tingimustega 3%.
Ma teen ka investeeringuid ja laene igasuguste üksikisikute vahel, pakun krediiti lühikeses, keskpikas ja pikas perspektiivis.
Lisateabe saamiseks võtke minuga otse ühendust minu e-posti aadressil: alexandrinemartinne@gmail.com

Martine ütles ...

Isiklik laenupakkumine
Otsite laenu kiiresti.
- Võlgade maksmine
- Taastada oma finantstegevus
- auto ostmine
- Pulmad
- Korteri korteri renoveerimine; maja; hoone
- Investeerimisprojekt
- Kinnisvara projekt
Ma panin teie käsutusse 5000–10.000.000 euro suuruse laenu väga lihtsate tingimustega 3%.
Ma teen ka investeeringuid ja laene igasuguste üksikisikute vahel, pakun krediiti lühikeses, keskpikas ja pikas perspektiivis.
Lisateabe saamiseks võtke minuga otse ühendust minu e-posti aadressil: alexandrinemartinne@gmail.com

Martine ütles ...

Isiklik laenupakkumine
Otsite laenu kiiresti.
- Võlgade maksmine
- Taastada oma finantstegevus
- auto ostmine
- Pulmad
- Korteri korteri renoveerimine; maja; hoone
- Investeerimisprojekt
- Kinnisvara projekt
Ma panin teie käsutusse 5000–10.000.000 euro suuruse laenu väga lihtsate tingimustega 3%.
Ma teen ka investeeringuid ja laene igasuguste üksikisikute vahel, pakun krediiti lühikeses, keskpikas ja pikas perspektiivis.
Lisateabe saamiseks võtke minuga otse ühendust minu e-posti aadressil: alexandrinemartinne@gmail.com

Unknown ütles ...

2% taskukohane laen.

Kaotage une öösel, kuidas saada laenu.
Otsite laenu oma arvete maksmiseks.
Otsite laenu auto ostmiseks
otsite laenu projekti mudeli laiendamiseks.

Lisateabe saamiseks saatke meile aadress: larry88buknor@mail.ru
WHAT'SAPP NUMBER: +18454007792

Tänan

Anonüümne ütles ...

Kas sa oled ärimees või naine? Kas olete rahalises segaduses või vajate raha oma ettevõtte loomiseks? Vajadus maksta laene Oma võlg või tasuda oma arveid või alustada kena äri? Kas teil on madal krediidiskoor ja teil on raske saada kapitalilaenu kohalikelt pankadelt / teistelt finantsasutustelt? Sa pead ühe laenu või mis tahes põhjusel rahastama meile sabinhelps@gmail.com

Anonüümne ütles ...


Tere kõigile,

"Ma olin andnud lootust finantsabi saamiseks ja Tamweeli Laenuinvestorid olid rahustav iga sammu eest! Ma hindan tõesti isiklikku kaasatust, suhtlust, õhkust ja professionaalsust. Mul on nii palju tänu sellele firmasse, tõeliselt hoolib nende klientidest! Ma väga soovitada neid teenida oma isikliku, äri-ja laienemise vajadustele "
VÕTKE ühendust VIA EMAIL:tamweel_insurance@outlook.com või WhatsApp: + 15713705007

Anonüümne ütles ...


Hei, minu nimi on Aslem ' I mansett ma olen siin, et jagada oma tunnistust oma elust selle kohta, kuidas ma olen umbes viis aastat pettus, lihtsalt sellepärast, et ma vajan laenu, kuni ma kohtun sellise tunnistusega, Tamweeli investoritega. Ja ma arvasin, et kus see kõik ja ma proovisin neid Ontaced ja kõik juhtus nagu unistus, et ma sain laenu 50 000 dollarit. Täname Tamweeli usalduse eest, nii et ma otsustasin sellele mõelda, kui keegi oli see, kelle ma möödusin, lihtsalt Ühinege nendega ja kõik saab korda. Saate nendega ühendust e-posti teel: tamweel_insurance@outlook.com või WhatsApp + 15713705007

Aitäh.

Anonüümne ütles ...


2% taskukohane laen

Kaota öösiti magada, kuidas laenu saada.
Te otsite laenu, et maksta oma arveid.
Te otsite laenu auto ostmiseks.
Te otsite laenu, et suurendada oma projekti mudelit.

Kirjuta meile ON:OMAN_INSURANCE_INVESTORS@OUTLOOK.COM või mis on App + 15713705007

SUSAN BENSON ütles ...

Tere, kas te vajate kiiresti ärilaenu, isiklikku laenu või hüpoteeklaenu? Kui jah, soovitan teil võtta meiega ühendust Sunshine Financial Groupis selle e-posti aadressi (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) kaudu, et saada oma laen 24 kuni 48 tunni jooksul. Pakume laenu saamiseks garanteeritud abi.

Meie organisatsioon pakub abi laenu saamisel isikutele, kes vajavad kiireloomulist finantsabi, ja me oleme seda teinud juba rohkem kui 5 aastat.

Pakume laenu kogu maailmas.

Omadused ja eelised
Kas otsite lisaraha auto või maja ostmiseks, laenu, mis võimaldab võlgade kustutamist või isegi pulmi, usaldage SFGI-d, et see oleks võimalik. Meie laenuteenus annab teile juurdepääsu:

- Rakenda Anytime ja Anywhere
- sularahalaen 2000 kuni 20 miljonit eurot
- taskukohane aastamäär 2,0 kuni 3,0%;
- paindlikud tagasimaksmise võimalused; valida 1 kuni 30 aastat
- Pakume nii tagatud kui ka tagatiseta laene
- MITTE TAGATUD TASUD.

Sunshine Financial Group on terviklik finantsteenuste ettevõte, mis on pühendunud teie pikaajalise rahalise edu parandamisele. Meie kohandatud programmid on loodud selleks, et aidata teil kasvatada, kaitsta ja säilitada oma rikkust, pakkudes personaalset teenindust ja asjatundlikkust.

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust
E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
(WhatsApp: 00447903159998)

Aitäh
Susan Benson

คุณโมนิก้าโรลันด์ ütles ...

Tere päev, minu nimi on Monica Roland Taist. Ma tahan tunnistada head laenuandjat, kes näitas mulle valgust pärast seda, kui 4 erinevat Interneti-laenuandjat siin meie maal petta said, lubavad nad kõik mulle pärast laenu maksmist mulle laenu anda. lõivudest, mis ei anna midagi ega anna positiivset tulemust. kaotasin kõvasti teenitud raha ja see oli kokku 13 300,00 eurot. Kui sirvisin Internetis sirvides ja nägin end võltsituna, kui sattusin tunnistusele mehe kohta, kes oli samuti kelmuse all ja sai lõpuks lingitud legitiimse laenufirmaga nimega Laenukrediit Asutused, kus ta lõpuks oma laenu sai, nii et otsustasin pöörduda sama laenufirma poole ja rääkisin neile siis oma loo sellest, kuidas mind on petnud 4 erinevat laenuandjat, kes ei teinud midagi muud, kui mulle siiski rohkem valu teha. Selgitan ettevõttele posti teel ja kõik, mis nad mulle ütlesid, ei nutnud enam, sest saan nende ettevõttes laenu ja olen ka teinud õige valiku nendega ühendust võtta. Ma täitsin laenutaotluse vormi ja tegin kõik, mida minult nõuti, ning see suurepärane härra Elijah juhitud Company Loan Credit Institutions Limited andis mulle laenusumma 160 000,00 eurot ja siin olen täna oma perega rahul, sest Credit Institutions Limited andis mulle laenu ja ma andsin endale lubaduse, et tunnistan Internetis, kuidas ma oma laenu sain. Kas vajate kiiresti laenu? võtke lahkesti ja kiiresti ühendust laenu krediidiasutustega laenu saamiseks e-posti aadressil (loancreditinstitutions@gmail.com) või (Loancreditinstitutions@protonmail.com). Usun, et ka teised inimesed annavad tunnistusi selle sama ausa laenuandja kohta

Unknown ütles ...

Tere, kõik, olen Chloe Raymond Florida Palm Harborist 34682. Olen väga põnevil, et USA naaseb sellele suurepärasele foorumile, et tunnistada hr Eli abi. Vajasin hädasti teistes riikides laenu, et hoida ära võlgadest ja rahalistest võlakirjadest, mille mu endine abikaasa mulle seadis. See oli tõesti halb, et mul oli vaja abi saada sõpradelt, perekonnalt ja isegi pangast, kuid ühelt poolt said nad mind aidata, kuna minu krediidiskoor oli tõesti halb. Sirvisin arvutit ja nägin, kuidas inimestelt hr Elijah laenu aitas, ning otsustasin temaga ühendust võtta aadressil email_ loancreditinstitutions@gmail.com, seejärel sain neilt e-kirja sõnumi ja tegin kõik, mida küsisin. Minu suurimaks üllatuseks deponeerisid nad minu kontole minu taotletud 60 000 dollari suuruse laenu ja nüüd olen nii õnnelik, et maksin oma võla ära, olen ka enda ja oma pere eest hoolitsemisega alustanud jääksummaga äri. Kui vajate laenu, võtke ühendust kõigi aegade parima laenuandja hr Elijahiga tema e-posti aadressil (loancreditinstitutions@gmail.com) või (Loancreditinstitutions@protonmail.com)

Kim Morse ütles ...

Kas otsite ärilaene, isiklikke laene, eluasemelaene, autosid
Laenud, õppelaenud, võlgade konsolideerimise laenud, tagatiseta laenud, ettevõtlus
Kapitalilaenud jne ... või keeldutakse laenust pangast või finantseerimisasutusest
Vähemalt ühel põhjusel olete selleks õiges kohas
Makske oma krediidilahendus!
Olen eralaenuandja. Laenan raha ettevõtetele ja eraisikutele.
Madalad intressimäärad ja taskukohased hinnad
2% määr
Kas olete huvitatud? Krediiditoimingute ja. Jälgimiseks võtke meiega ühendust
Ülekanne 48 tunni jooksul. E-post: helpdesk@xtradeoption.com
Jah
Saatke meile e-kiri @ :( Code360optionsloancompany@gmail.com) Ja meie kohta lisateabe saamiseks külastage meie veebiaadressi: https://xtradeoption.com/banking/
Aitäh,

Austage,
Proua Kim

Anonüümne ütles ...

Olen hr Clark Barry, seaduslik ja hea mainega laenuandja. Oleme pärit LAENU FIRMAST. Rahaline abi. Laename raha välja isikutele, kes vajavad rahalist abi, kellel on halb krediit või kellel on vaja raha arvete tasumiseks, ettevõtlusse investeerimiseks. Kas olete otsinud laenu? Pakume laenu vahemikus 5000.00 Min. kuni 20 000 000.00 madala intressimääraga 3% võtke meiega ühendust Aadress: luthors.corploanfirm@gmail.com, whatsapp number: +18635356458

Unknown ütles ...

Laenupakkumine
saate oma laene 2% intressimääraga, laene vahemikus 1000 kuni 1 miljon eurot võtke meiega ühendust allpool oleva e-posti kaudu ja võtke oma laen kätte täna
EMAIL- (LENINGKREDIT1@HOTMAIL.COM)
WhatsApp (+447537182213)

Unknown ütles ...

Lugupeetud laenuotsijad

Kas teil on rahalisi raskusi? Kas soovite alustada oma ettevõtet? See laenufirma loodi kogu maailmas inimõiguste organisatsioonidena, mille ainus eesmärk on aidata vaeseid ja rahalistes eluraskustes inimesi. Kui soovite laenu taotleda, võtke meiega ühendust allpool toodud andmetega: e-post: elenanino0007@gmail.com

Nimi:
Vajalik laenusumma:
Laenu kestus:
Mobiili number:

Aitäh ja Jumal õnnistagu
KINDLUSTUS
Elena

Eliza Rivera ütles ...

Tere, kas teil on hädasti laenu vaja? kas vajate erakorralist laenu? Aitame teil saada kiiret rahalaenu, et lahendada oma rahalisi probleeme väga madala intressimääraga 3%. See rahastamisprogramm võimaldab kliendil nautida madalat intressimakseid.

Pakume igasuguseid laene, olgu selleks siis arstiarved, koolilõivud, palgapäeva ettemaks, ärilaen, isiklik laen või ootamatud sularahaprobleemid e.t.c. Meie teenus on kiire, turvaline ja usaldusväärne.

Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

Pakume maailmatasemel 24-tunnist tuge. Päringutele / küsimustele? - saatke e-kiri aadressile (financialmarketservice@gmail.com) ja saate vastuse mõne minutiga.

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage lihtsalt meile ja saate oma laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST

Meil on alati hea meel teid kuulda! Kui teil on tagasisidet, küsimusi või muresid, saatke meile e-kiri aadressil
financialmarketservice@gmail.com
financialmarketservice@gmail.com
financialmarketservice@gmail.com

Rod Alfred Loan Finance ütles ...

See on professionaalne eralaenu andja, kes on registreeritud välja andma laenud madala intressimääraga 3%. Töötab koos ekspertrühmaga staabina ja annab samal päeval kinnituslaene. Igasugused laenud nagu erakorralised laenud, kõva raha laenud, võlgade konsolideerimise laen, auto-, sõiduki-, veoautolaen, ärilaen, finantseerimine / finantseerimine, hüpoteeklaenud, õppelaenud, põllumajanduse laenud, ehituslaenud, projekti finantseerimine, alustatav laen projekt ja palju muud. Võtke ühendust (rodfinancing@gmail.com) WhatsApp: +14693515949

Veebisait: https://rodfinancing3.wixsite.com/rodfinancing

maziu ütles ...

Brådskande lån: caravellamariepierre@gmail.com

Hej, särskilt över hela Europa och i hela världen (Frankrike, Belgien, Schweiz, Rumänien, Italien, Spanien, Kanada, Portugal, Luxemburg, Guyana, Reunion, Mayotte, Guadeloupe, Martinique, Franska Polynesien, Nya Kaledonien ...) Jag ställer till ditt lån ett lån från 3 000 € uro till 500 000 euro med mycket enkla förhållanden till en ränta på 2%. Jag gör också investeringar och lån mellan individer av alla slag. Jag erbjuder krediter på kort, medellång och lång sikt. För mer information, vänligen kontakta mig direkt på min e-postadress: caravellamariepierre@gmail.com

maziu ütles ...

Brådskande lån: caravellamariepierre@gmail.com

Hej, särskilt över hela Europa och i hela världen (Frankrike, Belgien, Schweiz, Rumänien, Italien, Spanien, Kanada, Portugal, Luxemburg, Guyana, Reunion, Mayotte, Guadeloupe, Martinique, Franska Polynesien, Nya Kaledonien ...) Jag ställer till ditt lån ett lån från 3 000 € uro till 500 000 euro med mycket enkla förhållanden till en ränta på 2%. Jag gör också investeringar och lån mellan individer av alla slag. Jag erbjuder krediter på kort, medellång och lång sikt. För mer information, vänligen kontakta mig direkt på min e-postadress: caravellamariepierre@gmail.com

maziu ütles ...

Brådskande lån: caravellamariepierre@gmail.com

Hej, särskilt över hela Europa och i hela världen (Frankrike, Belgien, Schweiz, Rumänien, Italien, Spanien, Kanada, Portugal, Luxemburg, Guyana, Reunion, Mayotte, Guadeloupe, Martinique, Franska Polynesien, Nya Kaledonien ...) Jag ställer till ditt lån ett lån från 3 000 € uro till 500 000 euro med mycket enkla förhållanden till en ränta på 2%. Jag gör också investeringar och lån mellan individer av alla slag. Jag erbjuder krediter på kort, medellång och lång sikt. För mer information, vänligen kontakta mig direkt på min e-postadress: caravellamariepierre@gmail.com

BONITEC LOAN COMPANY ütles ...

Tere!

Kas vajate kiiret laenu?
Kinnitame eraisikutele ja juriidilistele isikutele 3% intressimääraga rahastamise kuni 150 miljonit dollarit. Meie teenused on väga usaldusväärsed ja vastupidavad, võtke meiega ühendust täna
(bonitecloancompany@gmail.com) Teie edu on meie prioriteet.

Parimate soovidega!!!
Whatsapp: +2349077216298
Allkirjastatud:
Juhtimine.
Louis Bonny

BONITEC LOAN COMPANY ütles ...

Tere!

Kas vajate kiiret laenu?
Kinnitame eraisikutele ja juriidilistele isikutele 3% intressimääraga rahastamise kuni 150 miljonit dollarit. Meie teenused on väga usaldusväärsed ja vastupidavad, võtke meiega ühendust täna
(bonitecloancompany@gmail.com) Teie edu on meie prioriteet.

Parimate soovidega!!!
Whatsapp: +2349077216298
Allkirjastatud:
Juhtimine.
Louis Bonny

gabriel duran ütles ...

Tere Te vajate rahastamist oma kodu, oma ettevõtte jaoks, auto ostmiseks, mootorratta ostmiseks, oma ettevõtte loomiseks, isiklikeks vajadusteks. Marcel francois annab isiklikke krediite vahemikus 5000–50 000 000 eurot nominaalse intressimääraga 3% sõltumata summast. Palun täpsustage oma laenutaotlustes täpne summa, mida soovite ja selle tagasimaksmise tähtaeg. e-post: marcelfrancois474@gmail.com

gabriel duran ütles ...

Tere Te vajate rahastamist oma kodu, oma ettevõtte jaoks, auto ostmiseks, mootorratta ostmiseks, oma ettevõtte loomiseks, isiklikeks vajadusteks. Marcel francois annab isiklikke krediite vahemikus 5000–50 000 000 eurot nominaalse intressimääraga 3% sõltumata summast. Palun täpsustage oma laenutaotlustes täpne summa, mida soovite ja selle tagasimaksmise tähtaeg. e-post: marcelfrancois474@gmail.com

gabriel duran ütles ...

Tere Te vajate rahastamist oma kodu, oma ettevõtte jaoks, auto ostmiseks, mootorratta ostmiseks, oma ettevõtte loomiseks, isiklikeks vajadusteks. Marcel francois annab isiklikke krediite vahemikus 5000–50 000 000 eurot nominaalse intressimääraga 3% sõltumata summast. Palun täpsustage oma laenutaotlustes täpne summa, mida soovite ja selle tagasimaksmise tähtaeg. e-post: marcelfrancois474@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Tere päevast, härra / proua,
Kas vajate igasugust laenu, näiteks ärilaen, isiklik laen, võlgade konsolideerimise laen, autolaen, õppelaen jne.
Kui olete huvitatud mis tahes laenudest, saatke meile täna laenu saamiseks e-kiri aadressil tffinance01@gmail.com
LAENU TAOTLUSE ANDMED:

Eesnimi:
Keskmine nimi:
Perekonnanimi:
E-post:
Kodutelefon:
Kontoritelefon:
Mobiil:
Elukoha aadress:
Linn:
Osariik / provints:
Riik:
Faksinumber:
Vanus:
Sugu:
Perekonnaseis:
Amet:
Kuutulu:
Järgmise sugulase nimi:
Järgmise sugulase aadress:
Vajalik laenusumma: ........
Laenu kestus (maksimaalselt 25 aastat):
Laenu eesmärk: ..........
kontakt e-post: (tffinance01@gmail.com)

gabriel duran ütles ...

Tere sa pead rahastamist oma kodu, oma äri, osta auto, osta mootorratas, luua oma äri, teie isiklike vajaduste rohkem kahtlust. Marcel francois annab isiklikke laene vahemikus 5000 kuni 50 000 000 eurot nominaalse intressimääraga 3% olenemata summast. Palun täpsustage oma laenutaotlustes täpne summa, mida soovite ja selle Tagasimaksetähtaeg. email:marcelfrancois474@gmail.com

gabriel duran ütles ...

Tere sa pead rahastamist oma kodu, oma äri, osta auto, osta mootorratas, luua oma äri, teie isiklike vajaduste rohkem kahtlust. Marcel francois annab isiklikke laene vahemikus 5000 kuni 50 000 000 eurot nominaalse intressimääraga 3% olenemata summast. Palun täpsustage oma laenutaotlustes täpne summa, mida soovite ja selle Tagasimaksetähtaeg. email:marcelfrancois474@gmail.com

gabriel duran ütles ...

Tere sa pead rahastamist oma kodu, oma äri, osta auto, osta mootorratas, luua oma äri, teie isiklike vajaduste rohkem kahtlust. Marcel francois annab isiklikke laene vahemikus 5000 kuni 50 000 000 eurot nominaalse intressimääraga 3% olenemata summast. Palun täpsustage oma laenutaotlustes täpne summa, mida soovite ja selle Tagasimaksetähtaeg. email:marcelfrancois474@gmail.com

gabriel duran ütles ...

Tere sa pead rahastamist oma kodu, oma äri, osta auto, osta mootorratas, luua oma äri, teie isiklike vajaduste rohkem kahtlust. Marcel francois annab isiklikke laene vahemikus 5000 kuni 50 000 000 eurot nominaalse intressimääraga 3% olenemata summast. Palun täpsustage oma laenutaotlustes täpne summa, mida soovite ja selle Tagasimaksetähtaeg. email:marcelfrancois474@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Olen hr Clark Barry, seaduslik ja hea mainega laenuandja. Oleme pärit LAENU FIRMAST. Rahalise abiga. Laename raha välja rahalist abi vajavatele isikutele, kellel on halb krediit või kellel on raha arvete maksmiseks või ettevõtluseks vajalike rahade jaoks. Kas olete otsinud laenu? Pakume laenu vahemikus 5000.00 Min. kuni 20 000 000.00 madala intressimääraga 3% võtke meiega ühendust aadress: luthors.corploanfirm@gmail.com , WhatsApp number: +18635356458


SUSAN BENSON ütles ...

Tere, kas olete rahaliselt vaeva näinud? Kas vajate praeguse ettevõtte laiendamiseks või uue ettevõtte alustamiseks kiiret laenu või vajate raha isiklikeks küsimusteks või muuks otstarbeks? Kui jah, soovitan teil võtta meiega ühendust Sunshine Financial Groupis selle e-posti aadressi (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) kaudu, et saada oma laen 24–48 tunni jooksul, kuna pakume tagatud abi laenu saamiseks.

Meie organisatsioon pakub abi laenu saamiseks üksikisikutele, kellel on kiiret rahalist abi vaja ja me oleme seda teinud juba üle 5 aasta.

Pakume igasuguseid laene, nii tagatud kui ka tagatiseta laene

Omadused ja eelised
Sõltumata sellest, kas otsite auto või maja ostmiseks lisaraha, võla kustutamiseks laenu või isegi pulmi, usaldage Sunshine Financial Group seda võimalusel. Meie laenuteenus annab teile juurdepääsu:

- sularahalaen alates 2000 kuni 20 miljonit eurot
- taskukohane aastane määr 3%,.
- paindlikud tagasimaksevõimalused; Laenu tagasimaksmiseks võite valida 1 kuni 30 aastat
- Rakendage igal ajal ja igal pool

Sunshine Financial Group on kõikehõlmav finantsteenuste ettevõte, mis on pühendunud teie pikaajalise rahalise edu parandamisele. Meie kohandatud programmid on loodud teie rikkuse kasvatamiseks, kaitsmiseks ja säilitamiseks, pakkudes isikupärastatud teenuseid ja asjatundlikkust.

Lisateabe saamiseks pöörduge meie poole
E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
{WhatsApp: 00447903159998}

Kõigile on laen. Taotlege juba täna ja teil on hea meel, et tegite

loan ütles ...

Kas teie pank või finantsettevõte on keeldunud krediiti andmast? Kas otsite usaldusväärseid rahastamisvõimalusi? Kas plaanite avada oma unistuste ettevõtte, kuid teil pole kapitali? Otsite kodu, kuid ei tea, kuidas saate vajalikku raha? See on teile lõpuks ainulaadne võimalus hõlpsalt ja vaevata tasuda, kuna on kindel, et saate kasu meie usaldusväärsetest finantsteenustest, mille väga madalad aastased intressimäärad on vaid 2% ühe aasta kuni 25-aastase tagasimakseperioodi jooksul ja kõikjal maailmas. .Küünte hammustamise asemel võtke täna ühendust gmailiga: joyloan347@gmail.com.whatsapp; +306982127743

loan ütles ...

Kas teie pank või finantsettevõte on keeldunud krediiti andmast? Kas otsite usaldusväärseid rahastamisvõimalusi? Kas plaanite avada oma unistuste ettevõtte, kuid teil pole kapitali? Otsite kodu, kuid ei tea, kuidas saate vajalikku raha? See on teile lõpuks ainulaadne võimalus hõlpsalt ja vaevata tasuda, kuna on kindel, et saate kasu meie usaldusväärsetest finantsteenustest, mille väga madalad aastased intressimäärad on vaid 2% ühe aasta kuni 25-aastase tagasimakseperioodi jooksul ja kõikjal maailmas. .Küünte hammustamise asemel võtke täna ühendust gmailiga: joyloan347@gmail.com.whatsapp; +306982127743

Steve ütles ...

Kas otsite väga reaalseid laene soodsa intressimääraga 3%, mis põhineb soodsatel laenutingimustel?
Kas vajate võlgade tasumiseks või arvete tasumiseks laenu? Kas teie pangad ja muud finantsasutused on teid kogu aeg tagasi lükanud ainult seetõttu, et teil on madal krediidireiting? Kas vajate laenu või finantseerimist mingil põhjusel, näiteks:
* Laenud
* Kinnisvaralaenud
* Ärilaenud
* Hüpoteeklaenud
* Kodulaenud
* Võlgade konsolideerimise laenud
* Isiklikud laenud
Kliendirahulolu on meie eesmärk, kui registreerute meiega, kui taotlete usaldusväärse ettevõtte, mis hoolitseb teie rahastamisvajaduste eest. Me hoolitseme teie eest kogu protsessi vältel. Teeme alati oma parima, et teha kindlaks, millal saate täielikult tagasi maksta, võttes arvesse teie praegust finantsolukorda ja määrates seejärel laenu tagasimakseperioodi vastavalt teie vajadustele. Saatke meile e-kiri aadressil: creditcompa@hotmail.com

gabriel duran ütles ...

Tere Te vajate rahastamist oma kodu, oma ettevõtte jaoks, auto ostmiseks, mootorratta ostmiseks, oma ettevõtte loomiseks, isiklikeks vajadusteks. Marcel francois annab isiklikke krediite vahemikus 5000–50 000 000 eurot nominaalse intressimääraga 3% sõltumata summast. Palun täpsustage oma laenutaotlustes täpne summa, mida soovite ja selle tagasimaksmise tähtaeg. e-post: marcelfrancois474@gmail.com

gabriel duran ütles ...

Tere Te vajate rahastamist oma kodu, oma ettevõtte jaoks, auto ostmiseks, mootorratta ostmiseks, oma ettevõtte loomiseks, isiklikeks vajadusteks. Marcel francois annab isiklikke krediite vahemikus 5000–50 000 000 eurot nominaalse intressimääraga 3% sõltumata summast. Palun täpsustage oma laenutaotlustes täpne summa, mida soovite ja selle tagasimaksmise tähtaeg. e-post: marcelfrancois474@gmail.com

gabriel duran ütles ...

Tere, proua ja söör
Üksikisikud Iirimaa, Šveits, Kanada, Belgia, Prantsusmaa, Itaalia, Guadeloupe, Guyana, Martinique, Reunion Mayotte, kogu maailm. Pakun teile laenu 5000–15 000 000 eurot kõigile inimestele, kes suudavad selle intressiga tagasi maksta intress on 3% igalt taotletud summalt. Teen seda põllul
-Finantslaen
- hüpoteek
- Investeerimislaen
- automaatlaen
- konsolideerimisvõlg
- krediidi lunastamine
- Isiklik laen
-Oled ummikus
Kui teil on tõesti laenu vaja, proovige minuga ühendust võtta.
Olen teie käsutuses kõigi teie rahaliste probleemide lahendamiseks.
Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust meie e-posti aadressil: marcelfrancois474@gmail.com

gabriel duran ütles ...

Tere, proua ja söör
Üksikisikud Iirimaa, Šveits, Kanada, Belgia, Prantsusmaa, Itaalia, Guadeloupe, Guyana, Martinique, Reunion Mayotte, kogu maailm. Pakun teile laenu 5000–15 000 000 eurot kõigile inimestele, kes suudavad selle intressiga tagasi maksta intress on 3% igalt taotletud summalt. Teen seda põllul
-Finantslaen
- hüpoteek
- Investeerimislaen
- automaatlaen
- konsolideerimisvõlg
- krediidi lunastamine
- Isiklik laen
-Oled ummikus
Kui teil on tõesti laenu vaja, proovige minuga ühendust võtta.
Olen teie käsutuses kõigi teie rahaliste probleemide lahendamiseks.
Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust meie e-posti aadressil: marcelfrancois474@gmail.com

gabriel duran ütles ...

Tere, proua ja söör
Üksikisikud Iirimaa, Šveits, Kanada, Belgia, Prantsusmaa, Itaalia, Guadeloupe, Guyana, Martinique, Reunion Mayotte, kogu maailm. Pakun teile laenu 5000–15 000 000 eurot kõigile inimestele, kes suudavad selle intressiga tagasi maksta intress on 3% igalt taotletud summalt. Teen seda põllul
-Finantslaen
- hüpoteek
- Investeerimislaen
- automaatlaen
- konsolideerimisvõlg
- krediidi lunastamine
- Isiklik laen
-Oled ummikus
Kui teil on tõesti laenu vaja, proovige minuga ühendust võtta.
Olen teie käsutuses kõigi teie rahaliste probleemide lahendamiseks.
Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust meie e-posti aadressil: marcelfrancois474@gmail.com

gabriel duran ütles ...

Tere, proua ja söör
Üksikisikud Iirimaa, Šveits, Kanada, Belgia, Prantsusmaa, Itaalia, Guadeloupe, Guyana, Martinique, Reunion Mayotte, kogu maailm. Pakun teile laenu 5000–15 000 000 eurot kõigile inimestele, kes suudavad selle intressiga tagasi maksta intress on 3% igalt taotletud summalt. Teen seda põllul
-Finantslaen
- hüpoteek
- Investeerimislaen
- automaatlaen
- konsolideerimisvõlg
- krediidi lunastamine
- Isiklik laen
-Oled ummikus
Kui teil on tõesti laenu vaja, proovige minuga ühendust võtta.
Olen teie käsutuses kõigi teie rahaliste probleemide lahendamiseks.
Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust meie e-posti aadressil: marcelfrancois474@gmail.com

KAREN James ütles ...

Kas olete ärimees või naine? Kas vajate raha oma ettevõtte loomiseks? Kas vajate võlga tasumiseks või arvete tasumiseks või toreda ettevõtte alustamiseks laenu? Kas vajate raha oma projekti finantseerimiseks? Pakume suvalise intressimääraga 2% garanteeritud laenuteenuseid suvalises mahus ja ükskõik millisesse maailmaossa (kimberlyfinancegroup@gmail.com) . WhatsApp-number: +12174870925

Cynthia Bullock ütles ...

Tere päev, Jack C. Financial Home pakub üldsusele väga madala 3% -lise intressiga laenu. Pakume isiklikke ja ärilaene. Siin on mõned küsimused meilt: kas olete võlgu ja vajate kiiret laenu? Kas vajate kinnisvaralaenu? Kas vajate tagatud või tagamata laenu? Kas teil on plaan oma ettevõtet laiendada? Kui jah, võtke meiega ühendust ja teile antakse rahalise toetuse osas parim. Paljud on seal, kes vajavad rahalist abi, kuid pole võimalust, kuid see on võimalus, mida te ei tohi endale jätta. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust lihtsalt sellele e-kirjale vastates. See pakkumine on rangelt ainult töökatele tõsiselt mõtlevatele ja õigustatud laenuvõtjatele. Pole tähtis, kust riigist pärit olete. Me saame aidata teil otsitud laenu saada 24-48 tunni jooksul.

Pakume laene 2000 kuni 10 000 000 eurot maksimaalse tähtajaga 20 aastat. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust nii kiiresti kui võimalik, vastates sellele e-kirjale allpool nõutud laenusaaja teabega.

Laenusaaja teave
Nimi:
Asukoht:
Telefoninumber:
Vajalik summa:
Vajalik kestus:

KONTAKT EMAIL: cinoj00@gmail.com
24/7 Interneti-laenud.
Ootame teie kiiret vastust.

Parimate soovidega

Unknown ütles ...

Kas soovite võtta laenu ja te ei tea, kust saada reaalset laenu?
Kas soovite alustada ettevõtet, kuid teil pole kapitali?
Kas peate mingil põhjusel laenu taotlema?

Teie lootus on lõpuks kohal, kuna pakume kiireid ja usaldusväärseid laene, meie teenus on 100% ehtne ja tagab, et taotlemisel saate laenu, võtke meiega ühendust e-posti teel ja kinnitage täna: elenanino0007@gmail.com

Tervitused
Elena
elenanino0007@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Õigustatud laenu saamine on alati olnud suur probleem klientidele, kes vajavad hädasti rahalist abi. Krediidi ja tagatise küsimus on asi, mille pärast kliendid muretsevad alati, kui otsivad laenu eraõiguslikelt laenuandjatelt. mikrokrediidi abifirma on laenuandja nõukogu akrediteerinud andma kohalikele ja rahvusvahelistele klientidele laene 3% intressimääraga. võtke meiega ühendust e-posti teel: luthors.corploanfirm@gmail.com , whatsapp +18635356458

Meie teenuste hulka kuulub: -

* Investorite laenud
* Võlgade konsolideerimine
* Teine hüpoteek
* Ärilaenud
* Isiklikud laenud
* Rahvusvahelised laenud

nelly ütles ...

Laenu pakkumine eraisikute vahel.
e-post: nellydugary@gmail.com
Tere
Ta on eraisik, kes töötab finantsvaldkonnas, nii et teil on aeg tulla ja anda oma laene 2000–900 000 eurot intressimääraga 2%.
Ärge kõhelge, ta on teie käsutuses 24 tundi ööpäevas. See on võimalus teil oma rahaline olukord natuke raskeks teha.
e-post: nellydugary@gmail.com
aitäh

Cynthia Bullock ütles ...

Kas otsite ehtsat laenu? taskukohase intressimääraga? töödeldakse 4–6 tööpäeva jooksul. Huvitatud kandidaadid peaksid meiega täna ühendust võtma, et saaksite ilma stressita veebis kiiret ja lihtsat laenu.

Nimi: Jack C. Financial Home
E-post: cinoj00@gmail.com
24/7 Interneti-laenud.
Ootame teie kiiret vastust.

Helena ütles ...

otsite laenu oma tegevuse kummagi elavdamiseks
kas projekti realiseerimiseks või korteri ostmiseks, kuid kahjuks seab pank teile tingimused, et te ei saa mind muretseda. Olen eraisik, kes annab laene vahemikus 5000 kuni 500 000 € a Kõigil inimestel, kes suudavad seda mujal täita, on intressimäär 3% aastas. vajate raha muudel põhjustel; võtke minuga kindlasti ühendust ja küsige lisateavet:girarda257@gmail.com через ватсап:+33 6 44 69 70 64

Cynthia Bullock ütles ...

Tere päev, Jack C. Financial Home pakub üldsusele väga madala 3% -lise intressiga laenu. Pakume isiklikke ja ärilaene. Siin on mõned küsimused meilt: kas olete võlgu ja vajate kiiret laenu? Kas vajate kinnisvaralaenu? Kas vajate tagatud või tagamata laenu? Kas teil on plaan oma ettevõtet laiendada? Kui jah, võtke meiega ühendust ja teile antakse rahalise toetuse osas parim. Paljud on seal, kes vajavad rahalist abi, kuid pole võimalust, kuid see on võimalus, mida te ei tohi endale jätta. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust lihtsalt sellele e-kirjale vastates. See pakkumine on rangelt ainult töökatele tõsiselt mõtlevatele ja õigustatud laenuvõtjatele. Pole tähtis, kust riigist pärit olete. Me saame aidata teil otsitud laenu saada 24-48 tunni jooksul.

Pakume laene 2000 kuni 10 000 000 eurot maksimaalse tähtajaga 20 aastat. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust nii kiiresti kui võimalik, vastates sellele e-kirjale allpool nõutud laenusaaja teabega.

Laenusaaja teave
Nimi:
Asukoht:
Telefoninumber:
Vajalik summa:
Vajalik kestus:

KONTAKT EMAIL: cinoj00@gmail.com
24/7 Interneti-laenud.
Ootame teie kiiret vastust.

Parimate soovidega

JACK C. FINANCIAL HOME ütles ...

Kas otsite ehtsat laenu? taskukohase intressimääraga? töödeldakse 4–6 tööpäeva jooksul. Huvitatud kandidaadid peaksid meiega täna ühendust võtma, et saaksite ilma stressita veebis kiiret ja lihtsat laenu.

Nimi: Jack C. Financial Home
E-post: cinoj00@gmail.com
24/7 Interneti-laenud.
Ootame teie kiiret vastust.

Melissa Nico ütles ...

Tere, kõik seal, ma loodan, et teie kuttidega on kõik korras ??? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma olen pärit Kansase osariigist, mõni kuu tagasi sattus mind halba majanduslikku olukorda ja vajasin kiireloomulist laenu, et maksta oma arved ja saada rahaliselt tagasi oma praeguse finantsolukorra tõttu, millest minu pank keeldus et anda mulle laenu, nii et mul ei jäänud muud võimalust, kui otsida tagatiseta laenu veebist, sattusin uurimistöö käigus pettuse ohvriks ja kaotasin peaaegu 750 dollarit, olin rohkem hädas ja andsin peaaegu lootused laenu saada, kuni leidsin veebipostituse, oli postitus Charlestoni osariikide hr Franki jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit sai. Otsustasin ühendust võtta Kathy Finance Inc.-iga e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu tagatiseta laenutaotlus summas 350 000 dollarit kiideti heaks 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laen maksti minu pangakontole ilma tegematajätmiseta.

Tahan avaldada sügavat tänu ja soovitada ka laenuotsijatel olla väga valvas, sest seal tegutseb palju pettureid ainsa eesmärgiga petta süütuid laenuotsijaid, nii et kutid, peate olema ettevaatlikud ja valvsad .. nende jaoks kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc, ettevõttega saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Täname, et lugesite minu tunnistust, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

Melissa Nico ütles ...

Tere, kõik seal, ma loodan, et teie kuttidega on kõik korras ??? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma olen pärit Kansase osariigist, mõni kuu tagasi sattus mind halba majanduslikku olukorda ja vajasin kiireloomulist laenu, et maksta oma arved ja saada rahaliselt tagasi oma praeguse finantsolukorra tõttu, millest minu pank keeldus et anda mulle laenu, nii et mul ei jäänud muud võimalust, kui otsida tagatiseta laenu veebist, sattusin uurimistöö käigus pettuse ohvriks ja kaotasin peaaegu 750 dollarit, olin rohkem hädas ja andsin peaaegu lootused laenu saada, kuni leidsin veebipostituse, oli postitus Charlestoni osariikide hr Franki jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit sai. Otsustasin ühendust võtta Kathy Finance Inc.-iga e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu tagatiseta laenutaotlus summas 350 000 dollarit kiideti heaks 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laen maksti minu pangakontole ilma tegematajätmiseta.

Tahan avaldada sügavat tänu ja soovitada ka laenuotsijatel olla väga valvas, sest seal tegutseb palju pettureid ainsa eesmärgiga petta süütuid laenuotsijaid, nii et kutid, peate olema ettevaatlikud ja valvsad .. nende jaoks kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc, ettevõttega saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Täname, et lugesite minu tunnistust, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

Melissa Nico ütles ...

Tere, kõik seal, ma loodan, et teie kuttidega on kõik korras ??? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma olen pärit Kansase osariigist, mõni kuu tagasi sattus mind halba majanduslikku olukorda ja vajasin kiireloomulist laenu, et maksta oma arved ja saada rahaliselt tagasi oma praeguse finantsolukorra tõttu, millest minu pank keeldus et anda mulle laenu, nii et mul ei jäänud muud võimalust, kui otsida tagatiseta laenu veebist, sattusin uurimistöö käigus pettuse ohvriks ja kaotasin peaaegu 750 dollarit, olin rohkem hädas ja andsin peaaegu lootused laenu saada, kuni leidsin veebipostituse, oli postitus Charlestoni osariikide hr Franki jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit sai. Otsustasin ühendust võtta Kathy Finance Inc.-iga e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu tagatiseta laenutaotlus summas 350 000 dollarit kiideti heaks 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laen maksti minu pangakontole ilma tegematajätmiseta.

Tahan avaldada sügavat tänu ja soovitada ka laenuotsijatel olla väga valvas, sest seal tegutseb palju pettureid ainsa eesmärgiga petta süütuid laenuotsijaid, nii et kutid, peate olema ettevaatlikud ja valvsad .. nende jaoks kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc, ettevõttega saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Täname, et lugesite minu tunnistust, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

Marcus & Millichap ütles ...

Tere, daamid ja härrad, kas vajate kiiret laenu? Kas vajate oma ettevõtte või projekti alustamiseks või maja või auto ostmiseks laenu? Kas vajate võlgade kustutamiseks või arvete tasumiseks laenu? Kui teie vastus on jaatav, võtke meiega kiirlaenu saamiseks ühendust kohe aadressil (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)

Oleme ülemaailmne laenuorganisatsioon, mis tegeleb eraisikutele ja ettevõtetele kiirete, tagatud ja tagatiseta sularahalaenude subsideeritud intressimääraga 2%. Oleme aidanud arvukalt inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas silmitsi seisnud rahaliste raskustega. Kui kandideerite koos meiega, kandideerite usaldusväärse ettevõtte juures, kes hoolib teie rahastamisvajadustest. Hoolitseme teie eest kogu protsessi vältel.

MEIE LAENUTEENUS SISALDAB;

* ISIKLIK LAEN
* ÄRILENG
* Hüpoteeklaen

Laenu (turvaline ja tagamata) tagasimaksmiseks pakume laene minimaalselt vahemikus 1000 kuni maksimaalselt 10 miljonit dollarit ja laenu kestus 1 kuni 30 aastat.

Meie eesmärk on pakkuda suurepäraseid professionaalseid finantsteenuseid.

Ärge hoidke oma finantsprobleeme iseenda eest, et te ei oleks võlameister ega tekitaks rahalist stressi, seetõttu peate oma finantsprobleemide lahenduse leidmiseks meiega kiiresti ühendust võtma. Kui olete rahaliselt stabiilne, pakub see meile suurt rõõmu.

Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust allpool oleva e-posti kaudu:
E-post: (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)
Lugupidamisega,
Marcus & Millichap

Bianca ütles ...

Tere, härra / preili

Olen Hollandi kodakondsusega proua van Bergen Bianca, kes elab Prantsusmaal täpselt Juras (39000) osakonnas. Võtsin just osa teie krediiditaotlustest foorumist. Arvestades, et olin ka võlgnik nagu sina, tulen just selle kanali kaudu teid hoiatama, et enamik võlausaldajaid annab raha vahemikus eriti on need enamasti kelmikad. Ma ütlen teile, sest ma elasin seda. Nad petnud mind mitu korda. Ma ei uskunud valede laenuandjate sõnu tegelikult enne, kui kohtusin helde naise nimega DARRIBERE Marie Claire. Ta andis mulle vähem kui nädala jooksul minu 70 000 euro suuruse laenu, et oma ettevõtet taaselustada. Summa, mille pean talle tagastama 5 aasta jooksul intressimääraga 3%. Tänu temale sain laiendada oma ettevõtet ja olen selle eest igavesti tänulik. Kui teie taotlus on endiselt asjakohane, pöörduge tema poole tema aadressil. Ma võin tunnistada, et siin Prantsusmaal on endiselt tõelisi laenuandjaid, kes tahavad aidata. Ärge kõhelge temaga ühendust võtmast. Ta on väga mõistev ja pakub laenu 1500 kuni 500 000 eurot väga mõistliku tagasimakseperioodi jooksul.
Nii et kui teil on endiselt abivajajaid, soovitaksin teil lihtsalt temaga posti teel ühendust võtta:
E-post: darribere.marie.c@hotmail.com
Võtke ühendust whatsappiga: 0033 75 54 348 13

südamlikult
aitäh

Susan Benson ütles ...

Tere, daamid ja härrad, kas teil on hädasti vaja ärilaenu, isiklikku laenu või hüpoteeklaenu? Kui jah, soovitan teil võtta meiega ühendust Sunshine Financial Groupis selle e-posti aadressi (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) kaudu, et saada oma laen 24 tunni jooksul, kuna pakume tagatud abi laenu saamiseks.

Pakume igasuguseid laene. Ilma varjatud tasudeta.

Meie ettevõte on registreerinud palju läbimurdeid esmaklassiliste finantsteenuste pakkumisel oma klientidele, eriti eraisikute ja ettevõtete laenude sündikaadi ning kapitali pakkumise valdkonnas. Oleme tõrjutud tööstused ellu toonud ja toetame häid äriideesid, pakkudes vahendeid nende käivitamiseks. Meie laenuteenus annab teile juurdepääsu:

- sularahalaen kuni 20 miljonit eurot
- taskukohane aastane määr 3%,.
- paindlikud tagasimaksevõimalused; Laenu tagasimaksmiseks võite valida 1 kuni 30 aastat
- Rakendage igal ajal ja igal pool

Tingimused on väga lihtsad ja arvestavad. Meil on investorite võrk, kes on valmis pakkuma mis tahes summas raha üksikisikutele ja organisatsioonidele, et alustada äri ja tegevust.

Lisateabe saamiseks pöörduge meie poole
E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
{WhatsApp: +447903159998}

Kõigile on laen. Taotlege juba täna ja teil on hea meel, et tegite

Anonüümne ütles ...

Kas vajate oma finantsprobleemi lahendamiseks kiiret laenu? Anname välja ärilaene, isiklikke laene, kodulaene, palgapäevalaene, abielulaene, õppelaenusid, autolaene, pangalaene ja laene arvete maksmiseks. Samuti kinnitame laene mustas nimekirjas olevatele klientidele. Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust: info.westlakefinancialservice@inbox.ru

Whatspa number: +919150521176
E-post: info.westlakefinancialservice@inbox.ru

bishop ütles ...

Kas otsite täna kiiret laenu? võtke meiega ühendust kiire ja usaldusväärse laenu saamiseks viivituseta. võtke meiega ühendust aadressil bishopf21loan@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Head päeva kõigile
KAS VAJAD KIIRE LAENU? KOHE TAOTLE MINU FIRMAGA TÄNA, KUI TEIL ON VAJALIK LAENU KORRAL, MIS PAKUTAKSE PARIMaid LAENuteenuseid kogu maailmas

Kas vajate arvete maksmiseks raha?
Kas vajate uue ettevõtte alustamiseks laenu?
Kas teil on käsil lõpetamata projekti halva rahastamise tõttu?
Kas teil on vaja raha, et investeerida mõnda spetsialiseerumisvaldkonda, millest saate kasu? ja sa ei tea, mida teha.

Pakume igasuguseid laenuteenuseid, näiteks;
Ettevõtluslaenud (kuni 20 miljonit eurot)
Isiklikud laenud (kuni 5 miljonit eurot)
Võlgade konsolideerimine
Rahvusvahelised laenud
Perelaen ja palju muud.

Õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Inimestele, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge intressimäära tõttu ebapiisav saada omakapitalilaenu kohalikest pankadest või muudest finantsinstituutidest tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor ja paljud muud põhjused

Kui olete laenu saamise pärast muretsenud, ärge muretsege enam, sest saame teile pakkuda vajalikku laenu.

Laenu hankimise kohta lisateabe saamiseks vastake viivitamatult sellele e-kirjale: (capitalfunding.usa.org@gmail.com)

Pange tähele, et laenu antakse 3% intressimääraga. Kui olete huvitatud, võtke palun meiega kohe ühendust.
Ettevõtte nimi: Elements Capital Funding
E-posti aadress: capitalfunding.usa.org@gmail.com

Unknown ütles ...

Tere, minu nimi on Regina Trevor ja olen võltslaenuandjate käes pettuse ohvriks langenud, kaotasin kuni 1000 eurot ja nii sattusin võlgadesse. Minu äri varises kokku ja mul polnud enam midagi minna. kuni kohtusin Johnson HEINZE-ga, kes andis mulle madala intressiga laenu ja tagastasin kohe kogu kaotatud raha. Samuti võite saada hea ja kindla laenu nagu mina. Teil on vaja vaid ühendust võtta selle naisega aadressil :: (freeloanservice069@gmail.com). Olen kindel, et leiate abi nagu mina. Nendega saate ühendust võtta ka e-posti teel

E-post; freeloanservice069@gmail.com


Aitäh,

finance ütles ...

Kas peate kiiresti valmis oma arveid tasuma, kui siis ühendust võtate
meilt lisateabe saamiseks e-posti aadressil: finance.micro1@gmail.com
teabega puhumise kohta

Nimed ja eesnimed:
riik:
Nõutav laenusumma:
Laenu kestus:
telefon:
mobiil:

Hope Elinal ütles ...


Kas olete ärimees või naine? Olen laenufirma Hope Elinal tegevjuht ja soovin, et te kõik teaksite, et meid koolitatakse laenu võtma ainult neile, kes vajavad laenu, et tähistada oma jõululaupäeva paremal viisil kui kunagi varem ja ka neile, kes asuvad kui vajate rahalist tuge, nii et kunagi varem, nii et kui vajate võlgade või arvete kustutamiseks jõululaenu või -laenu, saate meiega ühendust võtta meie e-posti aadressil VIA (kplendes@outlook.com), et saada lisateavet selle tehingu alusel laenufondid whatsapp: +12052177288

Floor Lola ütles ...

KAS VAJAD LAENUT VÕI KAS SOOVITAD KODU REFINantsEERIMA, ARVESSE VÕTTA, ARENGAKS laiendada oma ettevõtet 3% intressimääraga? Ärge otsige täiendavat kontakti Via: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

Saara Kemi ütles ...

Olen eralaenuandja ja investor. Kas vajate legitiimset, ausat, hea mainega ja kiirlaenu? Saan teid aidata 100% garantiilaenuga, pakun äri- ja üksiklaenu, lisaks finantseerime igasuguseid projekte. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust aadressil saara.kemi@gmail.com või Whatsapp +48732104354

DR Ravi ütles ...

Kas otsite ärirahastust, isiklikke rahalisi vahendeid, kinnisvaralaene, autolaene, üliõpilaste sularaha, võlgade konsolideerimise vahendeid, tagatiseta vahendeid, riskikapitali jne ... Olete õiges kohas ja võtke nüüd lisateabe saamiseks ühendust.

Misaspp: +917204719376

E-post: creditmidland@gmail.com

Midlandi krediidikodu

DR Ravi ütles ...

Kas otsite ärirahastust, isiklikke rahalisi vahendeid, kinnisvaralaene, autolaene, üliõpilaste sularaha, võlgade konsolideerimise vahendeid, tagatiseta vahendeid, riskikapitali jne ... Olete õiges kohas ja võtke nüüd lisateabe saamiseks ühendust.

Misaspp: +917204719376

E-post: creditmidland@gmail.com

Midlandi krediidikodu

Elena ütles ...

Tere, kõik olen Hele, Eestist Narvast ja tahan öelda lihtsalt sügavat tänu Anna Laenufinantsele siiruse, avatuse, läbipaistvuse, tõepärasuse, armastuse ja toetuse eest neilt laenuraha saamise ajal ja pärast seda. Olen nende petturite käes palju läbi elanud ja aeg ei luba mul öelda, et käisin viimastel kuudel külalise veebis läbi või sain laenuraha, et saada siin Ungaris kodu, kuid Jumal vastas mu palved läbi toetuse ja armastuse proua Anna Figolt, kes võttis mind omaks ja mõistis minust hoolimata oma esialgsest kahtlusest ja püsimatusest ning oma hea südame ja armastusega olen nüüd tema 2% intressimääraga laenufondide kaudu koduomanik ja ma luban levitage seda uudist ja öelge ka maailmale, et endiselt on ehtsaid ja vähe häid veebilaenufirmasid, kes saavad aidata ja elustada ka kuiva luu nagu ma enne olin. Ärge jätke seda tunnistust kuulamata ja lugemata, sest see on tõeline elumuutev kogemus ja igaüks, kes sedalaadi ümberpööramist vajab, ei tohiks selles kõhelda ega kahelda, sest ma olen tõestanud ja vannun Taeva Jumalale, et see lugu on tõeline ja ka lugu minu kogemusest nendega. Vaadake neid nende e-posti aadressilt, kui vajate rahandust! e-post: annaloanfinance@gmail.com või võite temaga ühendust võtta e-posti aadressil: annaloanfinance@gmail.com kiire vestluskõne või whatsapp / +35677926593

Aitäh
Hele

Elena ütles ...

Tere, kõik olen Hele, Eestist Narvast ja tahan öelda lihtsalt sügavat tänu Anna Laenufinantsele siiruse, avatuse, läbipaistvuse, tõepärasuse, armastuse ja toetuse eest neilt laenuraha saamise ajal ja pärast seda. Olen nende petturite käes palju läbi elanud ja aeg ei luba mul öelda, et käisin viimastel kuudel külalise veebis läbi või sain laenuraha, et saada siin Ungaris kodu, kuid Jumal vastas mu palved läbi toetuse ja armastuse proua Anna Figolt, kes võttis mind omaks ja mõistis minust hoolimata oma esialgsest kahtlusest ja püsimatusest ning oma hea südame ja armastusega olen nüüd tema 2% intressimääraga laenufondide kaudu koduomanik ja ma luban levitage seda uudist ja öelge ka maailmale, et endiselt on ehtsaid ja vähe häid veebilaenufirmasid, kes saavad aidata ja elustada ka kuiva luu nagu ma enne olin. Ärge jätke seda tunnistust kuulamata ja lugemata, sest see on tõeline elumuutev kogemus ja igaüks, kes sedalaadi ümberpööramist vajab, ei tohiks selles kõhelda ega kahelda, sest ma olen tõestanud ja vannun Taeva Jumalale, et see lugu on tõeline ja ka lugu minu kogemusest nendega. Vaadake neid nende e-posti aadressilt, kui vajate rahandust! e-post: annaloanfinance@gmail.com või võite temaga ühendust võtta e-posti aadressil: annaloanfinance@gmail.com kiire vestluskõne või whatsapp / +35677926593

Aitäh
Hele

REMY.CREDIT ütles ...

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Kas teil on vaja krediiti või rahalisi vahendeid? Panga nem fizeti tagasi? Van fizetett számlája vagy adóssága? Jó tagasimaksmise ütemtervünk van, madala 1% -os kamatlábbal. järgmise 12 tunni jooksul megkapja a kölcsönt. Lisateavet palume küsida, kui soovite pöörduda järgmiste aadresside poole: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

teljes nimi: .........
Ország: ..........
kölcsönössge: .............
Hitel ajatartama: ..........
Telefon: .............
Broneerimine: ...........
Havi jövedelem: ....
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
EMAIL: REMY.CREDIT111@gmail.com

Unknown ütles ...

Tere, kõik, ma olen PATRICIA Thomas. praegu elab USA-s Texase linnas. Olen praegu nelja lapsega lesk ja olin 2019. aasta mais finantsseisundis ummikus ning mul oli vaja refinantseerida ja arveid maksta. Proovisin otsida laene erinevatelt nii era- kui ka korporatiivsetelt laenufirmadelt, kuid mitte kunagi õnnestunult ja enamik panku keeldus minu krediidist. Kuid nagu jumalal oleks, tutvustati mulle jumalamehele eralaenu andjat, kes andis mulle laenu 95 000 USD ja on täna ettevõtte omanik ning mu lastel läheb praegu hästi, kui peate mõne ettevõttega ühendust võtma viide
laenu tagamine ilma tagatiseta, krediidikontrollita, vaid 2-protsendise intressimääraga kaasallkirjastaja ja paremate tagasimakseplaanide ning ajakavaga pöörduge hr Elijah poole (loancreditinstitutions@gmail.com ). Ta ei tea, et ma seda teen, kuid olen nüüd nii õnnelik ja otsustasin inimestele rohkem temast teada anda ning soovin ka, et Jumal teda rohkem õnnistaks. Kui olete sattunud rahalisse olukorda, võtke kõhklemata ühendust hr Elijaga. E-posti aadress ( loancreditinstitutions@gmail.com ). ta peab
vastame sulle kohe, kui ta saab sinu kirja

Anonüümne ütles ...

Tere,

pakume kahte (2) tüüpi laenu, mis on:
{1} Isiklik laen
{2} Kommertslaen

Asume Saksamaal.

Minu nimi on hr Elijah. Olen eraõiguslik laenuandja, kes annab eraisikutele ja ettevõtetele laenu. Kas nii paljud pangad on teid tagasi lükanud? Kas vajate oma ettevõtte loomiseks rahalisi vahendeid? Kas vajate oma ettevõtte laiendamiseks rahalisi vahendeid? Või vajate isiklikku laenu? Minu laen ulatub isiklikust laenust ettevõttele. Minu intressimäär on väga taskukohane ja ka meie laenuprotsess on väga kiire. Olen väga valmis tegema kõik teie rahalised mured minevikuks. Kui olete tõesti valmis oma rahalised probleemid lahendama, siis ärge otsige enam ja taotlege täna laenu. Kui olete huvitatud, täitke andmevorm, et saaksin teile esitada oma tingimused. Ettevõtte e-post: loancreditinstitutions@gmail.com

LAENUvõtjate ANDMETE VORM

SINU NIMI..........
SINU RIIK..........
OMA HÕPE ..........
OMA MEREENUS ..........
TELEFONINUMBER..........
KUU TULU ..........
AADRESS ..........
EESMÄRK ..........
LAENU TAOTLUS ..........
LAENU KESTUS ..........

Minu e-posti aadress on toodud allpool: ( loancreditinstitutions@gmail.com ) Ootan teiega äri tegema.

==========
Aitäh
Hr Eelija

Unknown ütles ...

Tere!
Kas vajate laenu? Olen registreeritud ja usaldusväärne laenuandja, väljastades laenu rahalistes raskustes inimestele, inimestele, kes üritavad maksta kooliarveid, neile, kes üritavad autot osta või seal asutada, oma äri, töövõtjaid ja valitsusasutusi. Lisateabe saamiseks või laenutaotluse vormi saamiseks võtke meiega ühendust e-posti aadressil: thompson.loanservice@gmail.com
Juhtimine.
Võtke krediidiga ühendust kiiresti!

Unknown ütles ...

Bonan tagon Sinjoro / Sinjorino

Ni Proponas Pruntojn al Privataj kaj Komercaj korpoj kun tre malalta jara intereza procento de 3%, 1 jaro al 25-jara repago. Ni donas pruntojn inter la 5.000 ĝis 500.000.000. Ĉi tio devas elradikigi la kreskantan historion de Malbona Kredito, kaj ankaŭ alporti stabilan profiton al nia kompanio kaj al niaj klientoj.

Ĉu vi perdas dormon vespere, zorgas pri kiel akiri prunton? Kontakto: Paul Loan Agency nun retpoŝte: paulhelpfund@yahoo.com aŭ WhatsApp: +91 733 787 3110

Ni ofertas prunton je malalta intereza procento de 3% kaj, ni ofertas.

* Personaj pruntoj
* Ŝuldoj pri solidigo de ŝuldo
* Ventokapitalo
* Komercaj pruntoj
* Edukaj pruntoj
* Hejmaj pruntoj
* Pruntoj por iu ajn kialo

Por Pli Urĝaj Informoj Reiru Al Ni Tuj. paulhelpfund@yahoo.com aŭ WhatsApp: +91 733 787 3110
Salutojn
Sinjoro Paul Moritz

Anonüümne ütles ...

Olen nime järgi Sirli. Ma tahan kasutada seda meediumit, et hoiatada kõiki laenuotsijaid väga ettevaatlikena, sest kõikjal on petuskeemid. Mõni kuu tagasi olin ma rahaliselt pingeline ja oma meeleheite tõttu pettusid mind mitmed Interneti-laenuandjad. Olin peaaegu lootuse kaotanud, kuni üks sõber juhatas mind ühe väga usaldusväärse laenuandja juurde, kelle nimi oli proua Laura Smith ja kes andis mulle ilma stressita ühe tunni jooksul 60 000 euro suuruse tagatiseta laenu. Kui vajate mis tahes laenu, pöörduge tema poole kohe: {mrslaurasmithloanfirm@gmail.com}. Selle meediumiga hoiatan kõiki laenuotsijaid põrgu tõttu, mille ma nende petlike laenuandjate käe alt läbi lasin. Ja ma ei soovi, et isegi mu vaenlane läbiks sellist põrgut, mille ma nende petlike Interneti-laenuandjate käest läbi sain, tahan ka, et te aitaksite mind edastada seda teavet teistele, kes vajavad ka laenu, kui olete samuti olete saanud teie laenu proua Laura Smithilt. Ma palun, et Jumal annaks talle pika elu.

Jumal õnnistagu teda igavesti.

Sirli

Anonüümne ütles ...

Tere,

pakume kahte (2) tüüpi laenu, mis on:

{1} Isiklik laen
{2} Kommertslaen

Asume Saksamaal.

Minu nimi on hr Elijah. Olen eraõiguslik laenuandja, kes annab eraisikutele ja ettevõtetele laenu. Kas nii paljud pangad on teid tagasi lükanud? Kas vajate oma ettevõtte loomiseks rahalisi vahendeid? Kas vajate oma ettevõtte laiendamiseks rahalisi vahendeid? Või vajate isiklikku laenu? Minu laen ulatub isiklikust laenust ettevõttele. Minu intressimäär on väga taskukohane ja ka meie laenuprotsess on väga kiire. Olen väga valmis tegema kõik teie rahalised mured minevikuks. Kui olete tõesti valmis oma rahalised probleemid lahendama, siis ärge otsige enam ja taotlege täna laenu. Kui olete huvitatud, täitke andmevorm, et saaksin teile esitada oma tingimused. Minu e-posti aadress on toodud allpool: loancreditinstitutions@gmail.com

LAENUvõtjate ANDMETE VORM

SINU NIMI..........
SINU RIIK..........
OMA HÕPE ..........
OMA MEREENUS ..........
TELEFONINUMBER..........
KUU TULU ..........
AADRESS ..........
EESMÄRK ..........
LAENU TAOTLUS ..........
LAENU KESTUS ..........

Minu e-posti aadress on toodud allpool: ( loancreditinstitutions@gmail.com
) Ootan teiega äri tegema.

==========
Aitäh
Hr Eelija

Anonüümne ütles ...

Tere,

pakume kahte (2) tüüpi laenu, mis on:

{1} Isiklik laen
{2} Kommertslaen

Asume Saksamaal.

Minu nimi on hr Elijah. Olen eraõiguslik laenuandja, kes annab eraisikutele ja ettevõtetele laenu. Kas nii paljud pangad on teid tagasi lükanud? Kas vajate oma ettevõtte loomiseks rahalisi vahendeid? Kas vajate oma ettevõtte laiendamiseks rahalisi vahendeid? Või vajate isiklikku laenu? Minu laen ulatub isiklikust laenust ettevõttele. Minu intressimäär on väga taskukohane ja ka meie laenuprotsess on väga kiire. Olen väga valmis tegema kõik teie rahalised mured minevikuks. Kui olete tõesti valmis oma rahalised probleemid lahendama, siis ärge otsige enam ja taotlege täna laenu. Kui olete huvitatud, täitke andmevorm, et saaksin teile esitada oma tingimused. Minu e-posti aadress on toodud allpool: loancreditinstitutions@gmail.com

LAENUvõtjate ANDMETE VORM

SINU NIMI..........
SINU RIIK..........
OMA HÕPE ..........
OMA MEREENUS ..........
TELEFONINUMBER..........
KUU TULU ..........
AADRESS ..........
EESMÄRK ..........
LAENU TAOTLUS ..........
LAENU KESTUS ..........

Minu e-posti aadress on toodud allpool: ( loancreditinstitutions@gmail.com
) Ootan teiega äri tegema.

==========
Aitäh
Hr Eelija

Hope elinal ütles ...



Ärge muretsege enam selle pärast, et oleme teie jaoks siin! Kas vajate ettevõtluse jaoks kiirlaenu või peate maksma arveid 2% intressimääraga? Pakume ärilaenu, isiklikku laenu, eluasemelaenu, autolaenu, õppelaenu, võlgade konsolideerimise laenu e.t.c. olenemata teie krediidiskoorist. Finantsteenuste osutamisel oma arvukatele klientidele üle kogu maailma on meile tagatud garantii. Maksimaalne kestus on 1 kuni 30 aastat. Meie laen ulatub 5 000 eurost (viis tuhat dollarit) kuni 50 000 000 000 000. (Viiskümmend miljonit eurot). Samuti laenutame USA-s DOLLARE, EURO ja POUNDS! Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust selle e-posti teel: (Kplendes@outlook.com)whatsapp: +12052177288

christabel ütles ...

HEAD UUDISED; Kas otsite rahalist abi või kiiret laenu arvete või võlgade tasumiseks? olenemata laenust, võiksite täna meiega ühendust võtta e-posti teel: pedroazevedo532@gmail.com

morris ütles ...


Do you need a Loan?
Are you looking for Finance?
Are you looking for a Loan to enlarge your business?
I think you have to the right place.
We offer Loans at low interest rate.
Interested people should please contact us on
For immediate response to your application, Kindly
reply to this emails below only:
gwilliams18443@gmail.com or what-app number +1 979-773-8662


morris ütles ...

Are You Financially Down? Grab this life time financial loan offer and give
your business, education, homes and construction a lift. $ 10,000.00 to
$ 50,000,000.00 with a maximum of 50 years at 3.0%. Contact us with the
information below so we can proceed .. Contact us today at: https
1. Full Names: ______
2. Contact Address: __________
3.Country __________
4. Loan Amount Needed: _________
5. Duration of the loan: _________
6. Direct telephone number: ________
7. Purpose of the Loan: ________
8.Age .__________________
9.Sex .__________________
10.Occupation .___________
11.Monthly Income ._________

Regards,

George Williams

CONTACT US WITH THIS EMAIL: gwilliams18443@gmail.com

Unknown ütles ...

Tere, kõik seal, ma loodan, et teie kuttidega on kõik korras ??? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma olen pärit Kansasest, mõni nädal tagasi sattus mind halba majanduslikku olukorda ja vajasin kiireloomulist laenu, et maksta oma arved ja saada rahaliselt tagasi oma praeguse finantsolukorra tõttu, millest minu pank keeldus et anda mulle laenu, nii et mul ei jäänud muud võimalust kui otsida tagatiseta laenu veebist, sattusin uurimistöö käigus pettuste ohvriks ja kaotasin peaaegu 750 dollarit ning olin rohkem hädas ja andsin peaaegu lootused laenu saada, kuni leidsin veebipõhise postituse, oli postitus Charlestoni osariikide hr Franki jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit sai. Otsustasin ühendust võtta Kathy Finance Inc.-iga e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontaktisik, minu 350 000 dollari suurune tagatiseta laenutaotlus kiideti heaks 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja laen maksti minu pangakontole ilma tegematajätmiseta.

Tahan avaldada sügavat tänu ja soovitada ka laenuotsijatel olla väga valvas, sest seal tegutseb palju pettusi, mille ainus eesmärk on süütute laenuotsijate petmine, nii et kutid, peate olema ettevaatlikud ja valvsad .. nende jaoks kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc, ettevõttega saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Täname, et lugesite minu tunnistust, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

Unknown ütles ...

Tere, kõik seal, ma loodan, et teie kuttidega on kõik korras ??? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma olen pärit Kansasest, mõni nädal tagasi sattus mind halba majanduslikku olukorda ja vajasin kiireloomulist laenu, et maksta oma arved ja saada rahaliselt tagasi oma praeguse finantsolukorra tõttu, millest minu pank keeldus et anda mulle laenu, nii et mul ei jäänud muud võimalust kui otsida tagatiseta laenu veebist, sattusin uurimistöö käigus pettuste ohvriks ja kaotasin peaaegu 750 dollarit ning olin rohkem hädas ja andsin peaaegu lootused laenu saada, kuni leidsin veebipõhise postituse, oli postitus Charlestoni osariikide hr Franki jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit sai. Otsustasin ühendust võtta Kathy Finance Inc.-iga e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontaktisik, minu 350 000 dollari suurune tagatiseta laenutaotlus kiideti heaks 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja laen maksti minu pangakontole ilma tegematajätmiseta.

Tahan avaldada sügavat tänu ja soovitada ka laenuotsijatel olla väga valvas, sest seal tegutseb palju pettusi, mille ainus eesmärk on süütute laenuotsijate petmine, nii et kutid, peate olema ettevaatlikud ja valvsad .. nende jaoks kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc, ettevõttega saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Täname, et lugesite minu tunnistust, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

Micheal Benson ütles ...

Enda korrektseks tutvustamiseks olen hr Michael Benson eralaenuandja, andes minimaalse laenu 5000 eurot või selle ekvivalenti muus vääringus mis tahes laenusummale 3% intressimääraga, see on rahaline võimalus teie Uks, hankige oma 2020. aasta laen kiiresti. Väljastpoolt on nii palju inimesi, kes otsivad rahalisi võimalusi või abi nurga taga ja kohtades ning nad ei saa seda ikkagi, kuid siin see on. Finantseerimisvõimalused teie ukse ees ja seetõttu ei saa te endale lubada seda võimalust. See teenus on mõeldud inimestele, ettevõtetele, ärimeestele ja naistele ning on saadaval mis tahes summa, mida soovite lisateabe saamiseks. Võtke meiega ühendust e-posti teel: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
Laenutaotluse vorm ja tagastage see Whatsapp: +61447666281.

Täisnimi .................

Privaattelefoni number ................

Riik ..................

Aadress ................

Riigi ...............

Aastad ..............

Kas olete varem kandideerinud või mitte. .............

Riik ..............

Vajalik laenusumma. ..................

Laenuperiood ................

Amet .................

Kuu sissetulek .....................

Nende üksikasjade tunnustamiseks saadame teile oma nõusoleku tagasimaksegraafikuga ja kui nõustute tingimustega, saate oma laenu pärast kinnitamist saada, sõltuvalt teie tõsidusest, kiireloomulisusest ja usaldusest.
Ootan teie kiiret vastust.

Siiralt

Micheal Benson

Anonüümne ütles ...

Pakume tõelist laenu inimestele, kes vajavad siiralt ja ausalt raha isiklikel ja ärilistel eesmärkidel. Meil on hea meel, et suudame täita teie unistused, pakkudes teile täpselt vajalikku rahasummat. meie raha on turvaline ja turvaline ning see kantakse teie pangakontole 24 tunni jooksul pärast taotluse esitamist. võtke meiega kohe ühendust oma huviga.Võtke meiega ühendust: ( loancreditinstitutions@gmail.com ) Või whatsapp: +393510483991
Täname ja ootan kiiret vastust.
Lugupidamisega, hr Elijah.

Claudia Klein ütles ...

Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!

Unknown ütles ...

JESSICA ROJAS FINANTSTEENUS
väljastades praegu laenu 2% intressimääraga.
Pakume erinevaid finantseerimise võimalusi, sealhulgas: isiklik laen, kodulaen, võlgade konsolideerimise laenud, autolaenud, põllumajanduslaen, ärilaenud ja ettevõttelaenud intressiga 2% aastas ja see on fikseeritud. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti aadressil: Jessicarojasloanfirm1998@hotmail.com või whatsapp +1 (321) 270-1063

Unknown ütles ...

JESSICA ROJAS FINANTSTEENUS
väljastades praegu laenu 2% intressimääraga.
Pakume erinevaid finantseerimise võimalusi, sealhulgas: isiklik laen, kodulaen, võlgade konsolideerimise laenud, autolaenud, põllumajanduslaen, ärilaenud ja ettevõttelaenud intressiga 2% aastas ja see on fikseeritud. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti aadressil: Jessicarojasloanfirm1998@hotmail.com või whatsapp +1 (321) 270-1063 ..

Hussain Al-Saidely ütles ...

Tere, kõik, ma olen Kuveidi ajakirjanik Hussain Al-Saidely ja tahan lihtsalt tänada hr Elijah'i (Loan Credit Institutions ), et ta andis mulle laenu 1 050 000,00 dollarit. Mul on olnud raske hankida Internetist laenu on erinevad rahvusvahelised laenuandjad Internetis petnud. Kuni leidsin mehe, kes tunnistas Loan Credit Institutions kohta, siis võtan aadressi ja järgin kõiki seal olevaid juhiseid, kuigi ma ei uskunud, et suurimaks üllatuseks kanti minu laen pangakontole, ma ei kaotanud kunagi midagi, Inshallah oli kõik võimalik. Ma tahan seda,
Olen nüüd Kuveidi linnas luksuskodu omanik nende 3% intressimääraga laenufondide kaudu ja luban neid uudiseid ajakirjanikuna levitada ning ka nende kohta maailmale rääkida.

Võtke nendega täna ühendust.

Ettevõtte nimi: Loan Credit Institutions

Helista / mis on rakendus: +393510483991

E-post: loancreditinstitutions@gmail.com

Hussain Al-Saidely ütles ...

Tere, kõik, ma olen Kuveidi ajakirjanik Hussain Al-Saidely ja tahan lihtsalt tänada hr Elijah'i (Loan Credit Institutions ), et ta andis mulle laenu 1 050 000,00 dollarit. Mul on olnud raske hankida Internetist laenu on erinevad rahvusvahelised laenuandjad Internetis petnud. Kuni leidsin mehe, kes tunnistas Loan Credit Institutions kohta, siis võtan aadressi ja järgin kõiki seal olevaid juhiseid, kuigi ma ei uskunud, et suurimaks üllatuseks kanti minu laen pangakontole, ma ei kaotanud kunagi midagi, Inshallah oli kõik võimalik. Ma tahan seda,
Olen nüüd Kuveidi linnas luksuskodu omanik nende 3% intressimääraga laenufondide kaudu ja luban neid uudiseid ajakirjanikuna levitada ning ka nende kohta maailmale rääkida.

Võtke nendega täna ühendust.

Ettevõtte nimi: Loan Credit Institutions

Helista / mis on rakendus: +393510483991

E-post: loancreditinstitutions@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Tähelepanu!

Spenceri hoiupangas võtame kasutusele spetsiaalse paketi, mis aitab teil päästa teie ettevõtet ja lahendada muid isiklikke rahalisi raskusi, mis tekivad seoses sulgemisega ja ülemaailmse pandeemiaga.

Meie 2% -lised laenud on spetsiaalselt loodud selleks, et aidata teil juurdepääsu taskukohase fikseeritud intressimääraga fondidele.

Kohese vastuse saamiseks võtke meiega ühendust (spencerloan.usa@gmail.com Või võite neid ka rakendusele whatsApp kasutada telefonil + 1-815-383-0444)

Rahaliste vahendite jaoks võite usaldada!

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

TERE TULEMAST PATRICIA KINGSMANile patriciakingsman.loans2016@gmail.com, meie eesmärk on pakkuda suurepärast professionaalset teenindust.

Kas olete ärimees või naine? Kas olete finantssegaduses või vajate oma ettevõtte loomiseks raha? Kas vajate kena väikese ja keskmise suurusega ettevõtte alustamiseks laenu? Kas teil on madal krediidiskoor ja teil on raske saada kapitalilaenu kohalikest pankadest ja muudest finantsinstituutidest ?.

Meie laenud on hästi kindlustatud, et maksimaalne turvalisus oleks meie prioriteet. Meie peamine eesmärk on aidata teil saada teenuseid, mida te väärite, meie programm on kiireim viis vajaliku kiireks saamiseks. Vähendage oma makseid, et leevendada igakuiseid kulusid. Hankige paindlikkus, mida saate kasutada mis tahes otstarbel - puhkustest, haridusest kuni unikaalsete ostudeni välja

Pakume laias valikus finantsteenuseid, mis hõlmavad: isiklikke laene, võlgade konsolideerimise laene, ärilaene, hariduslaene, hüpoteegiga tagatud laene, tagatiseta laene, hüpoteeklaene, maksepäevalaene, õppelaenu, kommertslaenu, autolaenu, investeerimislaenu, Arenduslaenud, omandamislaenud, ehituslaenud, eraisikutele, ettevõtetele ja juriidilistele isikutele madala intressimääraga 2% tühistamislaenu kohta. Kasutage oma pere jaoks parimat ja omage oma unistuste kodu ka meie üldise laenuskeemi abil.

Pakume kõiki laene - taotlege taskukohaseid laene.

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Kirjutage meile laenuandmetega tagasi;

LAENUTAJATE TEAVE

1) täisnimed:
2) Riik:
3) aadress:
4) osariik:
5) Sugu:
6) Perekonnaseis:
7) Amet:
8) telefoninumber:
9) kuusissetulek:
10) Järgmine Kin:
11) Vajalik laenusumma:
12) Laenu kestus:
13) Laenu eesmärk:
14) Konkreetne kuupäev, millal teil on vaja laenu:

Kui teil on huvi laenu saada, kirjutage meile lahkelt laenunõudest.
Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Lugupidamisega,
Proua Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Ootame sinult ASAP-i

Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma e-posti aadressil: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Minu nimi on proua Patricia Kingsman, oleme 2020. aasta uued legitiimsed laenuandjad ja soovime aidata kõiki meie pakutavat rahalist abi vajavaid organeid alates 500 000,00 eurost ja 5 000 000,00 eurost ja üle selle, nii et kui vajate abi, saatke meile lahkelt e-kiri aadressil: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, nii et teie laenutehing saaks toimuda nüüd, kui olete laenuga järgmise 8 tunni jooksul, see on kiire ülekanne ja ohutu ilma viivituseta. Nii et e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, kui olete huvitatud

E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Pakume kõiki laene - taotlege taskukohaseid laene.

Kas olete ärimees või naine? Kas olete rahalises jamas või vajate oma ettevõtte loomiseks raha? Kas vajate kena väikese ja keskmise suurusega ettevõtte alustamiseks laenu? Kas teil on madal krediidiskoor ja teil on raske saada kapitalilaenu kohalikest pankadest ja muudest finantsinstituutidest ?. Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma e-posti aadressil: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Meie laenud on hästi kindlustatud, et maksimaalne turvalisus oleks meie prioriteet. Meie peamine eesmärk on aidata teil saada teenuseid, mida te väärite, meie programm on kiireim viis vajaliku kiireks saamiseks. Igakuise koormuse leevendamiseks vähendage oma makseid kulud. Hankige paindlikkus, mida saate kasutada mis tahes otstarbel, alates puhkusest, lõpetades hariduse omandamise ja ainulaadsete ostudega. Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma e-posti aadressil: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Pakume laia valikut finantsteenuseid, mis hõlmavad: äriplaneerimine, äri- ja arendustegevuse finantseerimine, kinnistud ja hüpoteegid, võlgade konsolideerimise laenud, ärilaenud, eralaenud, kodulaenude refinantseerimislaenud, madala intressimääraga 2,00% ühe kehtetuse korral eraisikutele, ettevõtetele ja korporatiivsed organid. Kasutage oma pere jaoks parimat ja omage oma unistuste kodu ka meie üldise laenuskeemi abil. Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma e-posti aadressil: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Pakume kõiki laene - taotlege taskukohaseid laene.

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Kirjutage meile laenuandmetega tagasi;
- täielik nimi:
- Vajalik laenusumma:
- Laenu kestus:
- Laenu eesmärk:
- Linnriik:
- telefon:
- Kuidas sa meist kuulsid:

Kui teil on huvi laenu saada, kirjutage meile lahkelt laenunõudest. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Lugupidamisega,
Proua Patricia kuningamees

Ootame sinult ASAP-i

Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma e-posti aadressil: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Tere kõigile

Minu nimi on Oskar Henri, ma olen pärit Eestist ja elan Tallinna linnas. Olen otsinud veebist laenu ja kõik, mis ma saan, on petturid, kuid leidsin selle laenufirma nimega Patricia Kingsmani laenufirma ja olen näinud, kuidas inimesed Internetis tunnistavad, et seal on tehtud häid tegusid, nii et otsustasin proovida, kas ma olen jälle õnnelik, nii et ma Taotles 350 000,00 euro suurust laenu ja laenu andja Patricia Kingsman kinnitas mulle, et kaheksa tunni pärast on minu laen minu pangakontol, nii et täna töötades nägin, kuidas mu pank kirjutas mulle teate, et mingisuguseid vahendeid on summas 350 000,00 eurot minu konto ja ma tänan Patricia Kingsmani, sest ta on tõeline, nii et kui vajate veebilaenu, ärge petke, nagu ma taotlen seda ettevõtet, sest ta on ainus reaalne ettevõte, kes annab Internetis laenu. Nende postiaadress on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Minu nimi on Sandra Agnesia Aitamah, ma olen Eestist, sain just oma laenu uuelt legitiimselt laenufirmalt 2020. aastal ja täna mind oma laenuga aidanud ettevõtte nimi on Patricia Kingsmani laenufirma - nad on kõige armsamad laenufirmad, mis mul on kunagi kokku puutunud sellega, et ma eile neilt laenu taotlesin ja ainus, mis ma tegin, oli tasuda ülekandetasu, mille nad ütlesid, et peaksin maksma ja kohe teen makse järgmise 8 tunni jooksul, kui olin oma laenuga, vabandust ma ei saa öelge, kui palju nad mind aitasid, kuid see on suur rahasumma, nii et kõik, kui vajate reaalset laenu, on see õige laenufirma nende postiaadressiga kontakteerumiseks on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Tere päevast kõik, mu nimi on Dagi Elsbet Dorel Eluta ja ma olen Eestist, tahan seda võimalust kasutada. Kui keegi teist otsib laenu, on see õige ettevõte, kelle poole pöördumiseks olen, internetti kirjutama. ärinaine ja mina taotlesime 2018. aasta legitiimses ettevõttes laenu ja ettevõtte nimi on Patricia Kingsmani laenufirma, nad on inimesi aidanud alates 2018. aastast ja oleme praegu 2020. aastal ning sain just neilt oma laenu, nii et kui keegi vajate laenu ja taotlege neilt, kuna need on tõelised, ma lihtsalt palvetan, et inimesed, kes vajavad abi laenu saamiseks, ärge petke, sellepärast kasutan seda võimalust, et kirjutada see teade Internetis, kui vajate laenu taotlege sellelt ettevõttelt laenu, nii et te ei saa valest ettevõttest taotlemisel pettusi. nende postiaadress on patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Ilusat päeva kõigile ja ma palun, et te kõik oleksite õnnelikud nagu ma täna olen

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Minu nimi on Kirill Mattias Karland, ma olen Eestist. Ma soovin kasutada seda aega kõigile, et saada teada, kuidas ma sain oma laenu pärast seda, kui teda oli kolm korda pettud. Ma eile taotlesin Patricia Kingsmani laenufirmalt laenu. Nägin, kuidas inimesed tema kohta tunnistavad. head tööd ja kuidas ta inimesi aitas, nii et otsustasin kandideerida ja ta ütles mulle, mida ma pean tegema, ma olin hirmul, kuid tegin seda täna hommikul. Sain just oma pangast teate, et minu kontol on raha ja kontrollisin summa ja see oli minu laen, ma olen nii õnnelik. Nii et ma tahan seda aega kasutada ja öelda kõigile Internetis, et see ettevõte on reaalne, kui vajate laenu, see ettevõte on õige ettevõte, kellelt taotleda, ärge petke nagu mina, sest seal on petturid, kes taotlevad seda ettevõtet ja Sa saad olema õnnelik. nende postiaadress on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Minu nimi on Klaara Lagle Liili, kes on pärit Eestist ja elab Tartu linnas. Ma tahan kasutada seda aega Internetti kirjutamiseks, et sain just oma firmalt Patricia Kingsmani laenufirmalt 5 miljoni euro suurused laenuraha Ma ei uskunud seda, mida inimesed Internetis rääkisid, kuid otsustasin proovida ja taotlesin laenu 2 päeva tagasi ning sain just oma pangast kõne, et minu kontol on 5 miljonit eurot ja kohe sain teade minu pangalt Patricia Kingsmani laenufirmalt helistas mulle ja küsis, kas ma olen oma laenu saanud ja ma ütlesin neile, et jah, nad ütlesid, et peaksin sinna ettevõttesse rohkem inimesi viima, kui kellelgi on laenu vaja, nii et kui teil on tõesti laenu vaja see on see ettevõte, kellelt nad taotleda saavad, sest nad on tõesti suurepärased ja ma usun, et nüüd on olemas päris laenufirma, kes annab laene ja see ettevõte on Patricia Kingsmani laenufirma, nii et kui keegi teist vajab kiiret laenu ja on oluline, et see oleks õige ettevõte kandideerima alates. Seal postiaadress on patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Lõpuks olen tõesti õnnelik ja saan nüüd oma ettevõtte asutada. Tänan teid veel kord, Patricia, et olete suurepärane ja Jumal õnnistagu teid ja teie seltskonda.

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Tere päev Minu nimi on Loviise Maarja Maimu, kes on pärit Eestist ja elan koos oma mehega Tallinna linnas, kellest see ettevõte, kellest Patricia Kingsman räägib, on tõeline, et ma pole kunagi laenu soovinud, vaid ütlesin, et peaksin seda ettevõtet proovima ja vaatama, kas see, mida inimesed räägivad, on tõsi ja ma taotlesin eile neilt laenu ning sain just täna oma laenu Patricia Kingsmani laenufirmalt kelleltki, kui lugesite seda sõnumit ja vajate sellelt ettevõttelt laenutaotlust, sest nad hakkavad teid selles aitama ettevõte on ainus ettevõte, kes pakub reaalset laenu veebis. Laen, mille ma neilt taotlesin, oli 75 000,00 eurot ja 8 tunni jooksul sain oma laenu, nii et mu sõbrad ei ole petnud, kui vajate reaalset laenu, see on õige ettevõte, kellelt taotleda. Kui olete laenudest huvitatud, on nende e-posti aadress patriciakingsman.loans2016@gmail.com ja nende whatsapi number on +1 (575) 655-0066.

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Tere kõigile

Ma olen Margareete Riina Soovi ja mu kodu on Pärnu Eesti. Otsisin Interneti-laenu ja olin väga hirmul, et ma pole kunagi varem laenu taotlenud ning otsisin väga hästi ja otsisin seal päris ettevõtet. Leidsin ettevõtte nimega Patricia Kingsman, mida vaatan ja nägin, mida inimesed selle ettevõtte kohta ütlesid oli tõsi, otsustasin taotleda ettevõttelt laenu ja ma vajasin äri alustamiseks 150 000,00 euro suurust laenu, kui ta kandideeris, ütles ta mulle kõik, mis ma pidin tegema, tegin selle ära ja ta kinnitas mulle, et 8 tunni pärast lähen Laenuga olla ütlesin, et okei, ja ma ootasin täpselt 8 tunni pärast, kui saan sellelt ettevõttelt laenu, kuna kirjutan seda praegu. Ma pole kunagi varem kelmuse teinud ja see ettevõte on suurepärane, ma olen kuulnud inimesi pettustest rääkimas, aga ma pole kunagi varem petta saanud ja tänan jumalat selle eest. Nii et kui teil on vaja pärislaenu, on see õige ettevõte, kellelt nad saavad pöörduda, ja nad aitavad teid ning aeg, kui nad ütlevad teile, et saate oma laenu kätte täpselt siis, kui laenu saate. Ma lihtsalt pean selle sõnumi kõigile kirjutama, et te harjumuselt valelt ettevõttelt laenu taotleks, kui vajate reaalset laenu, pöörduge selle ettevõtte poole ja olete õnnelik. Nende postiaadress on patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

My name is Marten Daniel Oliver Romet. I am from Tallinn Estonia i want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp their mail address is patriciakingsman.loans2016@gmail.com and there whatsapp number is +1 (575)655-0066. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Minu nimi on Tereese Cäroly Elts ja ma olen Eestist, ma elan väikeses Tartu linnas. Olen otsinud veebist laenu, kuna ei saa oma pangast laenu ja on leidnud inimesi, kes petavad mind mu raha eest. Eelmisel nädalal pettis mind laenufirma ja Jumal teab, et olen valmis oma elu lõpetama, kuid ütlesin, et lubage mul proovida ja kas ma näen ausat ettevõtet, kes oli valmis teid aitama. Niisiis asusin elama ja otsisin ettevõtet ning lugesin nii palju häid kommentaare selle ettevõtte kohta Patricia Kingsman ja ütlesin, et las ma kandideerin ja uurin, kas mul õnnestub ka teistel inimestel, keda ma kartsin, kuid andsin endale võimaluse ja kandideerisin 80 000,00 euro suuruse laenu eest selgitasin sellele ettevõttele, et mind on petetud ja nad ütlesid mulle, et ärge muretsege, et nad aitavad teid, kuna nad on varem aidanud nii palju inimesi minu riigist. Nii et ma andsin sellele ettevõttele võimaluse ja nad kinnitasid mulle, et 8 tunni pärast kavatsen oma laenuga olla, ma ei uskunud, aga ootasin oma laenu. Täpselt kaheksa tunni pärast sain tagant teate, et minu kontole on kantud 80 000,00 eurot. Tänu Patricia Kinsgmanile on see ettevõte jumala poolt saadetud. Ja ma andsin endale lubaduse, et tunnistan sellele ettevõttele, kuidas nad aitasid mul seda ettevõtet, ma ei tea, ma teen seda nüüd, räägin internetis inimestele, kuidas nad mind aitasid, nii et kõik, kui vajate reaalset laenu, on Patricia Kingsman siin, et aidata teil ei lase end petta võltsitud inimestest, kes nõuavad, et oleks laenuandja. Ma peaaegu unustasin, et saate selle ettevõttega ühendust võtta ainult e-posti või whatsapp kaudu ja nende kontaktandmed on patriciakingsman.loans2016@gmail.com whatsapp on +1 (575) 655-0066. See ettevõte on tõeline ja tõsi, nii et kõik, kes seda sõnumit loevad ja olete huvitatud, pöörduge selle ettevõtte poole, kuna nemad on ainsad, kes aitavad teie probleeme lahendada.

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Minu nimi on Kustav Hendrik Jaagup ja olen pärit Tartust, Eestis sain just laenu Patricia Kingsmani laenufirmalt ja olen sellest ettevõttest kuulnud ja arvasin, et see on võltsfirma, kuid nüüd olen nii õnnelik, et see ettevõte aitas mind ja 100% see ettevõte on reaalne, nii et igaüks, kes vajab laenu, on nüüd õige ettevõte, kes taotleb oma ettevõtte jaoks laenu 250 000,00 eurot ja see ettevõte aitas mind viivitamatult. Olen nii õnnelik, et tunnistan seda ettevõtet, sest Ma nägin, kuidas teised inimesed seda teevad, ja mul on hea meel olla nende inimeste seas, kes jagavad tunnistusi selle kohta, kuidas see ettevõte mind aitas, nii et kõik, kui vajate reaalset laenu, on teie abistaja siin. nende kontaktteave on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

My name is Nora Katye Liis I am from Tallinn Estonia. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Patricia Kingsman is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Patricia Kingsman has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to put a smile to your face i have also introduced most of my friends to this company and only 2 of my friends told me they have received there loans already one of my friend received a loan of 75,000.00 Euro and the other of my friend received the sum of 35,000.00 Euro so anyone in need of an online loan apply from this company and you will be happy no doubt about that because this company is really helpful and God will continue to use them to help people in need of a loan. If you need an online loan apply from this company and contact them via this means email address patriciakingsman.loans2016@gmail.com and also you can contact them via Whatsapp +1 (575)655-0066. Regards to anyone who reads my messages.

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Head päeva kõigile

Minu nimi on Abiezer Petit Homme, ma olen Eestist. Ma tahan seda vähest aega kasutada ja pean Interneti kaudu riituma, et kui vajate reaalset ja legitiimset laenu, on Patricia Kingsman õige ettevõte, kellelt taotleda, kuna mind pettis 2 ettevõtet laenu saamiseks ja Patricia Kingsman oli kolmas ettevõte, kellelt ma taotlesin, et sain laenu Patricia Kingsmani laenufirmalt vähem kui 8 tunni jooksul, nagu ettevõte ütles mulle, nii et kõik, kes vajavad Interneti-laenu ilma pettuseta, pöörduvad Patricia Kingsmani poole ja ans võite olla kindel, et jääte selle seltskonnaga rahule. Selle ettevõttega saate ühendust võtta ainult e-posti teel või whatsapi e-posti aadress on patriciakingsman.loans2016@gmail.com Whatsapp +1 (575) 655-0066. Tervitatakse kõiki, kes seda sõnumit kogu maailmas loevad.

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Tervitab kõiki, mu nimi on Kojonka Moe ja ma olen Eestist, olen kuulnud, kuidas inimesed tunnistavad sellest ettevõttest nimega Patricia Kingsman ja see on minu esimene kord Internetis laenu taotleda, kartsin Interneti-laenu taotleda pettuse tõttu, mida ma näen Internetis, kuid pärast seda, kui lugesin selle ettevõtte kohta nii palju tunnistusi, otsustasin proovida ja taotleda sellelt ettevõttelt Latricia Kingsmani laenufirmalt laenu. Mul oli raha ja mul oli vaja laenu 150 000,00 eurot. Nii et ma taotlesin ja mulle öeldi, mida teha, kartsin, kuid andsin ettevõttele võimaluse mind aidata ja nad kinnitasid mulle, et vähem kui 8 tunni pärast saan ma oma kontole laenu. Ma ei uskunud kunagi, kuid ootasin vähem kui 8 tunni pärast, kui sain pangast kõne, et minu kontol on 150 000,00 eurot ja kohe, kui pank mulle helistas, võtsin ühendust ettevõttega ja andsin neile teada, et olen oma laenu saanud ja täna olen rahul. Nii et kui te sattusite minu sõnumi juurde ja lugesite seda ning vajate sellelt ettevõttelt legitiimset laenu ja võite olla kindel, et jääte selle ettevõttega rahule, usun, et see ettevõte on jumala poolt saadetud ja ma palvetan, et nad püsiksid ja aitaksid jätkuvalt inimesi . Võtke selle ettevõttega ühendust e-posti aadressil patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Tänan Patricia Kingsmanit selle eest, et ta aitas mind minu laenu saamisel pärast seda, kui võltsitud inimesed olid neid 6 korda petnud, kes väidavad end olevat laenuandjad.

Minu nimi on Sebastian Daniel Kaspar, ma olen pärit Eestist ja elan Pärnu linnas. Kuu aega tagasi otsisin Interneti-laenu ja nägin internetis erinevaid laenuandjaid ning koos võltsitud tunnistustega ja taotlesin neilt ning kõik, mis ma sain, olid petturid, ma taotlesin rohkem kui 6 ettevõtet ja mind peteti täielikult. Seega loobusin lootusest, kuni otsustasin otsimisel uuesti abi leida ja asusin legaalset laenufirmat otsima. Leidsin selle ettevõtte nimega Patricia Kingsmani laenufirma. Nägin palju tunnistusi, mida inimesed kommenteerisid tema, aga kuna mind peeti mitu korda, arvasin, et see on pettus, kuid tegin seda, mida minult paluti, ja ootasin oma laenu ning proua Patricia Kingsman ütles mulle vähem kui kaheksa tunni pärast, et olge minu laenuga turvaliselt, ma ei uskunud kuna ma arvasin, et see on ka petuskeem, siis oli see päev Eestis öösel ja magasin hommikul pesa pealt ära, kui ärkasin, sain pangast teate, et minu kontol on raha, ja helistasin kohe oma panka, et kinnitada ja pangahaldur käskis mul kohe panka tulla ja ma läksin kohe, kui pank avas, kuna pangahaldur kontrollis mu kontot, nägime summat 135 000,00 eurot ja selgitasin oma haldurile, et taotlesin laenu Internetis ja minu pank juhataja oli šokeeritud, kui seal oli st haige Internetis päris ja legitiimse laenufirmaga Olen tänu kõigile Patricia Kingsmanile nii õnnelik, et otsustasin kirjutada Internetis, kuna nägin, kuidas teised inimesed seda teevad, ja tunnistan selle ettevõtte kohta, mistõttu postitan selle sõnumi kõigile, kes vajavad laenu isegi siis, kui teid on selles ettevõttes varem petnud ja võite olla kindel, et see ettevõte ei lase teid maha. Minu tervitused kõigile, kes loevad minu sõnumit ja võite selle ettevõttega ühendust võtta e-posti aadressil patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Samuti kasutavad nad Whatsappi, mille number on +1 (575) 655-0066. Taaskord soovin kõigile, kes minu sõnumit loevad, ja ma palun, et oleksite õnnelik nagu praegu olen selle ettevõtte juures, sest lähendan sellesse ettevõttesse rohkem inimesi, kes aitavad.

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Tervitused kõigile või kellelegi mu nimele on Graatsia Edenema Ma olen pärit Tallinnast Eestist. Olen kuulnud sellest ettevõttest nimega Patricia Kingsman, et nad aitavad inimestel kogu maailmas laenu saada. Kunagi otsiti minult Internetis laenu ja mind peteti 2 ettevõtet, kes oli võlts ja pärast seda aega ei uskunud ma kunagi, et heast laenufirmast võiks Internetist tulla, arvasin, et need kõik olid pettused, kuni leidsin selle ettevõtte nimega Patricia Kingsmani laenufirma. Leidsin, et inimesed tunnistasid selle ettevõtte kohta ja olin üllatunud, miks ma seda tegin ei leia seda ettevõtet õigeks ajaks. Ma ei uskunud kunagi seda, mida inimesed selle ettevõtte kohta ütlesid, kuni ma kandideerisin ja proovisin, et otsitud summa oli suur ja kinnisvara puhul oli laenusumma 10,5 miljonit eurot ja nii ma kandideerisin ja daam Patricia Kingsman rääkis mulle aga kuna minu laen oli suur, kulus minu laenu kättesaamiseks kõigest 15 tundi, kuna nad ütlesid mulle, et laenuteenus on laenu saamiseks 8 tundi. Ainuke asi, mida ta käskis mul teha, oli deponeerida pangaülekande teenustasu, mida pank kavatses kasutada minu laenu ülekandmiseks pangakontole, kui ta ütles mulle, et kui ma kartsin, et see on kelmus, siis ütlesin, et las ma annan selle proovisin deponeerida märgitud ülekandetasu ja see oli kõik, mille hoiusin vähem kui 15 tunni pärast, ja sain oma pangast teate, et minu pangakontole on kantud 10,5 miljoni euro suurune rahasumma ja kõik, mis puudutab raha üksikasjad ja kes see tuli, kas seal oli, vaata, see oli Patricia Kingsman, kes aitas mind, kui ma seda esimest korda nägin, olin üllatunud, ma ei uskunud kunagi oma silmi, kuid see oli tõsi. Nii et ma ütlesin endale, sest teised inimesed, et ettevõte aitas tunnistada, et seal on tehtud heategusid, lubage mul teha oma põhjus, et tänapäeval pole lihtne legitiimset laenufirmat veebis näha, nii et kõik ettevõtted, kes vajavad veebilaenu ilma petmiseta, pöörduvad selle ettevõtte poole. Sest nad saavad ainult aidata, ma olen seda kinnitanud ja on tõsi, et olen nii õnnelik ja ma tean, et see ettevõte teeb teised inimesed minust õnnelikumaks. Selle ettevõttega saate ühendust võtta posti teel või Whatsapp bt kasutasin Whatsappi, kuna ettevõtte kiirem postiaadress on patriciakingsmanloans2016@gmail.com ja Whatsapp on +1 (575) 655-0066. Tänud kõigile, kes soovivad Graatsia Edenema Tallinnast.

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Hi everyone. My name is Jaanika Kass i am from Estonia i saw people testified about this company called Patricia Kingsman loan company and it is a good thing i was also a victim of scam 3 times until i found this company called Patricia Kingsman loan company God bear me witness this company is real and legit i am a single mother of 3 kids and i work in 2 places to earn more money for me and my kids this company helped me after in explained to them the company told me not to worry that i was going to receive my loan safely i was afraid cause i was cheated before i thought the same thing was also going to happen to me but i said to my self God knows best. The company told me it was 8 hours to receive loan and i thought about it 8 hours to quick i said okay the loan amount i was looking for was 350.000.00 Euro and after i did all the company asked me to do and i sent my required information i received my loan in 8 hours time as stated. When i received my loan i said to my self God is the one who made me found this company and i have already introduced this company to 1 of my friend who also needs help so anyone here or anywhere you see this post if you need a real loan this is the only company that can help without any doubt of fail i am happy everyday because of this company and God i pray God make Mrs Patricia Kingsman last in this world so she can continue to help people in need. I contacted this company via mail which is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Thanks to anyone who reads my message and post.

Patricia Kingsman prestamos ütles ...

Tere päevast kõik sellel saidil

Minu nimi on Anu Rute Kionka, olen pärit Eestist ja lahkun Tallinna linnast. Soovin kasutada seda võimalust, et mõni nädal tagasi kirjutada internetis proua Patricia Kingsmani kohta, mul oli vaja laenu ja võltsitud laenuandjate poolt peteti mind umbes 2000.00 euro väärtuses. nii et ühel päeval otsustasin uuesti laenu otsida, kuna laen oli minu ettevõtte jaoks väga oluline, siis leidsin proua Patricia Kingsmani ja nägin, et tema ettevõtte kohta tunnistasid nii paljud inimesed ja ma polnud kindel, kas ta laen on legitiimne, kuid otsustasin anda see oli proovimine ja ma taotlesin 60 000,00 euro suurust laenusummat. Ta ütles mulle, et kõik, mida ma pean tegema, sealhulgas lõiv, mis mul alguses oli vaja sisse maksta head teod, et ta on väga lahke ja abivalmis, nii et ta kinnitas mulle, et hoiustades oma laenu jaoks vajaminevat raha, võtan laenu kätte vähem kui 8 tunni jooksul või hiljemalt 8 tunni jooksul oma pangakontole. Ütlesin, et okei ja ootasin just eile sain oma pangast teate, et ha Minu kontole on kantud 60 000,00 eurot, nii et võtsin temaga ühendust ja rääkisin talle sellest ning ta oli õnnelik, et sain oma laenu. Ja ma luban endale, et igaüks, kes mind aitas, jagan tema nime tema suureks abiks Internetis. Nii et keegi Eestis või kogu maailmas, kui teil on vaja legitiimset laenu, pöörduge proua Patricia Kingsmani poole, sest ta on legitiimne ja ma tean nüüd, isegi kui leidub võlts inimesi, kes nõuavad laenu andmist, proua Patricia Kingsman on Jumala saadetud. Kõik, kes vajavad kiirlaenu, võtavad temaga ühendust Whatsapi kaudu või posti teel, kuid ma võtsin temaga ühendust Whatsapi kaudu, sest see on kiirem. Whatsapi number on +1 (575) -655-0066 ja ettevõtte e-posti aadress on patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Tänan ja tervitan kõiki, kes mu sõnumit lugesid.

Anonüümne ütles ...

* Kas vajate mingit laenu?
Kas vajate oma võlgade konsolideerimiseks kiiret laenu?
Kas vajate arvete maksmiseks autot, äri või laenu?
Võtke meiega juba täna ühendust ja saate vajaliku laenu. *
* Võtke ühendust e-posti aadressil: tffinance01@gmail.com
LAENAMAAJA ÜKSIKASJAD
Nimi:
Aadress:
Telefoninumber:
Vajalik summa:
Kestus:
Vanus:
Sugu: *
E-post: tffinance01@gmail.com
WhatsAPP: +14093591901

finance ütles ...

Tere

Teenuse pakkujana heaks kiitnud, pakun teile
erinevad laenud oma seadmete projektide rahastamiseks
eluase, sõidukite ost (autolaen, paadilaen, vagunelamu)
või neli krediiti), teie sündmused (abielu krediit või sünnikrediit),
väljasõidud või toimib nagu basseinikrediit. Kasutage õiglast hinda
ja konkurentsivõimeline, taotledes laenu intressimääraga 3% a
laen vahemikus 10 000 € kuni 10 000 000 €. Minu laene pakutakse
raskustes olevate inimeste jälgimine;

-Töötus
- ülemäärase võlgnevuse rekord,
-puudega (puue),
-fiché Banque de France'i FICP - FCC,
-väike palk,
-Sotsiaalsed töötajad: ADIE, CCAS, Punane Rist, maapiirkondade pered, FNARS,
-Kohalikud lähetused, UDAF, CDD, Töötud, ajutised, RSA,
- vanaduspension, keelatud pangandus, ülevõlad,
-Väike krediit ilma tõendita, kiire ja odav (töötud, RSA,
FICP, madal sissetulek, CDD)

finance.micro1@gmail.com

Minu krediitpakkumised on krediidivõimelistele laenuvõtjatele.


Aitäh

finance ütles ...

Tere

Teenuse pakkujana heaks kiitnud, pakun teile
erinevad laenud oma seadmete projektide rahastamiseks
eluase, sõidukite ost (autolaen, paadilaen, vagunelamu)
või neli krediiti), teie sündmused (abielu krediit või sünnikrediit),
väljasõidud või toimib nagu basseinikrediit. Kasutage õiglast hinda
ja konkurentsivõimeline, taotledes laenu intressimääraga 3% a
laen vahemikus 10 000 € kuni 10 000 000 €. Minu laene pakutakse
raskustes olevate inimeste jälgimine;

-Töötus
- ülemäärase võlgnevuse rekord,
-puudega (puue),
-fiché Banque de France'i FICP - FCC,
-väike palk,
-Sotsiaalsed töötajad: ADIE, CCAS, Punane Rist, maapiirkondade pered, FNARS,
-Kohalikud lähetused, UDAF, CDD, Töötud, ajutised, RSA,
- vanaduspension, keelatud pangandus, ülevõlad,
-Väike krediit ilma tõendita, kiire ja odav (töötud, RSA,
FICP, madal sissetulek, CDD)

finance.micro1@gmail.com

Minu krediitpakkumised on krediidivõimelistele laenuvõtjatele.


Aitäh

finance ütles ...

Tere

Teenuse pakkujana heaks kiitnud, pakun teile
erinevad laenud oma seadmete projektide rahastamiseks
eluase, sõidukite ost (autolaen, paadilaen, vagunelamu)
või neli krediiti), teie sündmused (abielu krediit või sünnikrediit),
väljasõidud või toimib nagu basseinikrediit. Kasutage õiglast hinda
ja konkurentsivõimeline, taotledes laenu intressimääraga 3% a
laen vahemikus 10 000 € kuni 10 000 000 €. Minu laene pakutakse
raskustes olevate inimeste jälgimine;

-Töötus
- ülemäärase võlgnevuse rekord,
-puudega (puue),
-fiché Banque de France'i FICP - FCC,
-väike palk,
-Sotsiaalsed töötajad: ADIE, CCAS, Punane Rist, maapiirkondade pered, FNARS,
-Kohalikud lähetused, UDAF, CDD, Töötud, ajutised, RSA,
- vanaduspension, keelatud pangandus, ülevõlad,
-Väike krediit ilma tõendita, kiire ja odav (töötud, RSA,
FICP, madal sissetulek, CDD)

finance.micro1@gmail.com

Minu krediitpakkumised on krediidivõimelistele laenuvõtjatele.


Aitäh

Unknown ütles ...

Head päeva iga päev, minu nimi on Tracie Rush, ma olen Ameerika Ühendriikide kodanik. Tahan soovitada kõigil laenu vajavatel inimestel pöörduda hr Elijah'i laenukrediidiasutuste esindaja poole, kes andis mulle oma äri alustamiseks laenu 75 000,00 dollarit. Laenukrediidiasutused on föderaalse valitsuse poolt kinnitatud legitiimne finantsettevõte. Nad pakuvad igasuguseid laene, nt isiklik laen, konsolideerimislaen, investeerimislaen, ettevõtluse alustamise laen, kollaažlaen ja terviselaen. Võtke ühendust
e-post: loancreditinstitutions00@gmail.com
WhatsApp: +393510483991

Unknown ütles ...

Head päeva iga päev, minu nimi on Tracie Rush, ma olen Ameerika Ühendriikide kodanik. Tahan soovitada kõigil laenu vajavatel inimestel pöörduda hr Elijah'i laenukrediidiasutuste esindaja poole, kes andis mulle oma äri alustamiseks laenu 75 000,00 dollarit. Laenukrediidiasutused on föderaalse valitsuse poolt kinnitatud legitiimne finantsettevõte. Nad pakuvad igasuguseid laene, nt isiklik laen, konsolideerimislaen, investeerimislaen, ettevõtluse alustamise laen, kollaažlaen ja terviselaen. Võtke ühendust
e-post: loancreditinstitutions00@gmail.com
WhatsApp: +393510483991

UNICREDIT FAST LOAN ütles ...

Head päeva,

Kas soovite kiiret laenu? Kohese tehingu saamiseks võtke kohe ühendust UNICREDIT FAST LOAN'iga. See on kiire, lihtne ja turvaline.

KONTAKTINFO:

E-post: unicreditfastloan@gmail.com

TELEFON: +17815611941

Facebook: Unicredit Kiirlaen

Instagram: Unicredit Kiirlaen

Twitter: @FastUnicredit

LinkedIn: kiirlaen Unicredit

Hankige oma kiiret laenu vaid kolme sammuga.

Hope elinal ütles ...

Kas vajate kiiret laenu, investeerimislaenu või igasuguseid laene? Elinali finantsettevõtted on edukas finantsvahendus, pakkudes klientidele kogu maailmas spetsiaalselt loodud finantspakette. saame teie kodu remondiks pakkuda tervet hulka laenutooteid. Tagatiseta rajatistel saavad nad pakkuda minimaalset laenu 3 000 000 eurot ja maksimaalselt 150 000 000 eurot. Neid võidakse üle võtta paindlikuks tähtajaks kuni 120 kuuks. Kui nad tagavad kinnisvara laenu, saavad nad pakkuda laene vahemikus 5 000 kuni 500 000 000 eurot, mida saab võtta üle 30 aasta. Esitage oma taotlus rangelt aadressile Kplendes@outlook.com

Anonüümne ütles ...

Laenukrediidiasutused säästsid mind, kui polnud lootustki (loancreditinstitutions00@gmail.com)

Tere, kõik siin foorumis olevad inimesed, olen John Michael
USA-st, ma ei suuda uskuda, et jumal tegelikult eksisteerib alles siis, kui mind lunastati ja päästeti rahalisest sidemest. Olin sattunud finantskriisi ja pidin maksma mõned arved. Proovisin abi otsida pankadest, kuid tulutult, proovisin abi otsida ka Internetist, vaid selleks, et kohtuda petturitega, kes teesklesid end eraviisiliseks laenuandjaks ja tegid mu 15000 dollarist lahti ega saanud mu laenu, alles siis, kui JUMAL tutvustas mind hr. Eelija sõber, kes päästeti rahalistest probleemidest ja hr Elijah andis talle 100 000,00 dollari suuruse laenu, nii et võtsin ta nõuande ja võtsin ühendust Moore Loan Company'ga ning ühe nädala jooksul anti mulle mulle 250 000 dollari suurune laen. ma soovitan kõigil, kes otsivad madalat 2% intressimääraga laenu. Teen seda seetõttu, et olen nii õnnelik, et olen finantssõltuvusest väljas ja olen jälle rõõmu täis ning elu on tänu Jumalale ja härra Eelijale lihtne. Laenukrediidiasutustega saate ühendust võtta aadressil (loancreditinstitutions00@gmail.com) VÕI WhatsApp: +393510483991

carlos oscar ütles ...

Kas teate, et saate oma kodu mugavusest teenida igapäevast, nädala või kuu kasumit? CARLOS INVESTMENT on siin selleks, et realiseerida teie unistust saada bitcoini miljonäriks, see ettevõte juurutab Forexi turul kauplemise ja teenimise parimaid tavasid ning pakub ka sobivaid investeerimiskavasid neile, kes soovivad selles osaleda.


Siin on investeerimisplaanid

Investeerige 300 dollarit Teeni 7 päevaga 3000 dollarit
Investeerige 500 dollarit Teeni 7 päevaga 5000 dollarit
Investeerige 1000 dollarit Teenige 7 päevaga 10000 dollarit
Investeerige 2000 dollarit Teeni 7 päevaga 20000 dollarit
Investeerige 5000 dollarit Teenige 7 päevaga 50000 dollarit


Kui olete sellest investeerimispakkumisest huvitatud, võtke lihtsalt ühendust e-posti aadressil: tradewithcarlos2156@gmail.com või tekstiga +15022064419

Anonüümne ütles ...

TESTISTAMINE KUIDAS MINU LAENU SAAN JURIIDILISEST ALLIKAST ( loancreditinstitutions00@gmail.com )

Tere, ma olen nime järgi proua Judy ja ma elan Jordaanias Russeifa linnas. Olen nii palju õnne ja rõõmu täis, tahaksin rääkida jumala headusest minu elus pärast mitu kuud kestnud proovimist laenu Internetis ja oli pettus, nii et mul tekkis meeleheitlikult võimalus saada laenu legitiimse laenuandja käest Internetis, siis näen sõbra Tracie Rush kommentaari ja rääkisin sellest legitiimsest laenufirmast, kus ta sai oma laenu kiire ja lihtsa ilma stressita , nii et ta tutvustas mind hr Elijah-nimelise mehega, kes kontrollib firmat nimega Loan Credit Institutions, ja seepärast palusin ma laenusummat (90 000,00 USD) madala 2% -lise intressimääraga, nii et laen kiideti heaks ja deponeeriti oma pangakontole, mille abil ma suutsin oma ettevõtte käivitamiseks ja arvete tasumiseks laenu saada, seega soovitan kõigil, kes on huvitatud kiire ja lihtsa laenu saamisest, võtke nendega ühendust e-posti teel :( loancreditinstitutions00@gmail.com) VÕI WhatsApp: +393510483991 saate mis tahes laenu, mida vajate d täna,
tänan teid, kui lugesite minu elu suurimaid tunnistusi.

elodie yannick ütles ...

Tere, kõik seal, ma loodan, et teie kuttidega on kõik korras ??? Minu nimed on proua Elodie Yannick, ma olen pärit Liege'i Belgiast, mõni nädal tagasi sattus mind halvasse majandusolukorda ja vajasin kiireloomulist laenu, et maksta oma arveid ja saada rahaliselt tagasi oma praeguse finantsolukorra tõttu, minu pank keeldus mulle laenu andmast, nii et mul ei jäänud muud võimalust kui otsida tagatiseta laenu veebist, olin oma uurimistöö käigus pettuse ohver ja kaotasin peaaegu 1250 eurot ning olin rohkem hädas ja peaaegu loobus laenu saamise lootustest, kuni leidsin veebipostituse. postitus oli Kansase osariikide proua Melissa Nicholase jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist sai Kathy Finance Inc.-lt 350 000,00 dollarit. Otsustasin ühendust võtta Kathy Finance Inc.-iga. e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, 48 tunni jooksul pärast minu taotlust kiideti minu tagamata laenutaotlus summas 120 000,00 eurot heaks ja nende laenuintress on 2%, mu laen maksti minu pangakontole ilma tegematajätmiseta .

Tahan avaldada sügavat tänu ja soovitada ka laenuotsijatel olla väga valvas, sest seal tegutseb palju pettusi, mille ainus eesmärk on süütute laenuotsijate petmine, nii et kutid, peate olema ettevaatlikud ja valvsad .. nende jaoks kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc, võite ettevõttega ühendust võtta e-posti aadressil (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Täname, et lugesite minu tunnistust, soovin teile õnne.

Teie,
Elodie Yannick.

elodie yannick ütles ...

Tere, kõik seal, ma loodan, et teie kuttidega on kõik korras ??? Minu nimed on proua Elodie Yannick, ma olen pärit Liege'i Belgiast, mõni nädal tagasi sattus mind halvasse majandusolukorda ja vajasin kiireloomulist laenu, et maksta oma arveid ja saada rahaliselt tagasi oma praeguse finantsolukorra tõttu, minu pank keeldus mulle laenu andmast, nii et mul ei jäänud muud võimalust kui otsida tagatiseta laenu veebist, olin oma uurimistöö käigus pettuse ohver ja kaotasin peaaegu 1250 eurot ning olin rohkem hädas ja peaaegu loobus laenu saamise lootustest, kuni leidsin veebipostituse. postitus oli Kansase osariikide proua Melissa Nicholase jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist sai Kathy Finance Inc.-lt 350 000,00 dollarit. Otsustasin ühendust võtta Kathy Finance Inc.-iga. e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, 48 tunni jooksul pärast minu taotlust kiideti minu tagamata laenutaotlus summas 120 000,00 eurot heaks ja nende laenuintress on 2%, mu laen maksti minu pangakontole ilma tegematajätmiseta .

Tahan avaldada sügavat tänu ja soovitada ka laenuotsijatel olla väga valvas, sest seal tegutseb palju pettusi, mille ainus eesmärk on süütute laenuotsijate petmine, nii et kutid, peate olema ettevaatlikud ja valvsad .. nende jaoks kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc, võite ettevõttega ühendust võtta e-posti aadressil (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Täname, et lugesite minu tunnistust, soovin teile õnne.

Teie,
Elodie Yannick.

Unknown ütles ...

Laenupakkumine tõsiste isikute vahel 72 tunni jooksul

Tere
Olen prantslane, kes pakub rahvusvahelisi laene. kapitaliga, mida kasutatakse lühi- ja pikaajaliste laenude andmiseks eraisikutele vahemikus 500 kuni 5 000 000 eurot kõigile tõsiselt abi vajavatele tõsistele inimestele:

- Ma annan rahalisi laene
- kinnisvaralaen
- Investeerimislaen
- Autolaen
- Isiklik laen

Olen võimeline oma kliente rahuldama maksimaalselt 48 tunni jooksul pärast teie rahalise taotluse vormi saamist.

E-post: maurice.cottet.49@gmail.com

Unknown ütles ...

Laenupakkumine tõsiste isikute vahel 72 tunni jooksul

Tere
Olen prantslane, kes pakub rahvusvahelisi laene. kapitaliga, mida kasutatakse lühi- ja pikaajaliste laenude andmiseks eraisikutele vahemikus 500 kuni 5 000 000 eurot kõigile tõsiselt abi vajavatele tõsistele inimestele:

- Ma annan rahalisi laene
- kinnisvaralaen
- Investeerimislaen
- Autolaen
- Isiklik laen

Olen võimeline oma kliente rahuldama maksimaalselt 48 tunni jooksul pärast teie rahalise taotluse vormi saamist.

E-post: maurice.cottet.49@gmail.com

Unknown ütles ...

Laenupakkumine abivajavatele peredele ja inimestele

Tere,
Pakun rahalisi laene ainult peredele ja kiiret finantseerimist vajavatele inimestele, kellel on võimalik kuumaksete tasumisel laen tagasi maksta ilma suuremate muredeta. Teadke, et suhtun kõigesse, mis tänapäeval võrgus toimub, väga kahtlustavalt. Seetõttu palun väidetavalt ausatel inimestel, täpsemalt halva iseloomuga inimestel, mitte reageerida minu kuulutusele, et vältida vähem probleeme rahvusvahelise politseiga.
NB! Toetan 2000–5 000 000 eurot, intressimääraga 3%. Kui olete minu pakkumisest huvitatud, võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust:

E-post: maurice.cottet.49@gmail.com

Unknown ütles ...

Laenupakkumine abivajavatele peredele ja inimestele

Tere,
Pakun rahalisi laene ainult peredele ja kiiret finantseerimist vajavatele inimestele, kellel on võimalik kuumaksete tasumisel laen tagasi maksta ilma suuremate muredeta. Teadke, et suhtun kõigesse, mis tänapäeval võrgus toimub, väga kahtlustavalt. Seetõttu palun väidetavalt ausatel inimestel, täpsemalt halva iseloomuga inimestel, mitte reageerida minu kuulutusele, et vältida vähem probleeme rahvusvahelise politseiga.
NB! Toetan 2000–5 000 000 eurot, intressimääraga 3%. Kui olete minu pakkumisest huvitatud, võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust:

E-post: maurice.cottet.49@gmail.com

Unknown ütles ...

Laenupakkumine abivajavatele peredele ja inimestele

Tere,
Pakun rahalisi laene ainult peredele ja kiiret finantseerimist vajavatele inimestele, kellel on võimalik kuumaksete tasumisel laen tagasi maksta ilma suuremate muredeta. Teadke, et suhtun kõigesse, mis tänapäeval võrgus toimub, väga kahtlustavalt. Seetõttu palun väidetavalt ausatel inimestel, täpsemalt halva iseloomuga inimestel, mitte reageerida minu kuulutusele, et vältida vähem probleeme rahvusvahelise politseiga.
NB! Toetan 2000–5 000 000 eurot, intressimääraga 3%. Kui olete minu pakkumisest huvitatud, võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust:

E-post: maurice.cottet.49@gmail.com

Unknown ütles ...

Laenupakkumine abivajavatele peredele ja inimestele

Tere,
Pakun rahalisi laene ainult peredele ja kiiret finantseerimist vajavatele inimestele, kellel on võimalik kuumaksete tasumisel laen tagasi maksta ilma suuremate muredeta. Teadke, et suhtun kõigesse, mis tänapäeval võrgus toimub, väga kahtlustavalt. Seetõttu palun väidetavalt ausatel inimestel, täpsemalt halva iseloomuga inimestel, mitte reageerida minu kuulutusele, et vältida vähem probleeme rahvusvahelise politseiga.
NB! Toetan 2000–5 000 000 eurot, intressimääraga 3%. Kui olete minu pakkumisest huvitatud, võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust:

E-post: maurice.cottet.49@gmail.com

Unknown ütles ...

Lühi-, kesk- ja pikaajaline laen

Tere, proua
Annan lühi-, kesk- ja pikaajalisi laene intressiga 3%. Tarbimise kestus on 2 aastat kuni 20 aastat. Samuti on eraldatud summad vahemikus 2 000–5 000 000 ¨. Kui vajate kiiret laenu, võtke minuga ühendust.

E-post: maurice.cottet.49@gmail.com

Südamlikult.

Unknown ütles ...

Lühi-, kesk- ja pikaajaline laen

Tere, proua
Annan lühi-, kesk- ja pikaajalisi laene intressiga 3%. Tarbimise kestus on 2 aastat kuni 20 aastat. Samuti on eraldatud summad vahemikus 2 000–5 000 000 ¨. Kui vajate kiiret laenu, võtke minuga ühendust.

E-post: maurice.cottet.49@gmail.com

Südamlikult.

Unknown ütles ...

Lühi-, kesk- ja pikaajaline laen

Tere, proua
Annan lühi-, kesk- ja pikaajalisi laene intressiga 3%. Tarbimise kestus on 2 aastat kuni 20 aastat. Samuti on eraldatud summad vahemikus 2 000–5 000 000 ¨. Kui vajate kiiret laenu, võtke minuga ühendust.

E-post: maurice.cottet.49@gmail.com

Südamlikult.

Unknown ütles ...

Lühi-, kesk- ja pikaajaline laen

Tere, proua
Annan lühi-, kesk- ja pikaajalisi laene intressiga 3%. Tarbimise kestus on 2 aastat kuni 20 aastat. Samuti on eraldatud summad vahemikus 2 000–5 000 000 ¨. Kui vajate kiiret laenu, võtke minuga ühendust.

E-post: maurice.cottet.49@gmail.com

Südamlikult.

Unknown ütles ...

Laenupakkumine tõsiste isikute vahel 72 tunni jooksul

Tere
Olen prantslane, kes pakub rahvusvahelisi laene. kapitaliga, mida kasutatakse lühi- ja pikaajaliste laenude andmiseks eraisikutele vahemikus 500 kuni 5 000 000 eurot kõigile tõsiselt abi vajavatele tõsistele inimestele:

- Ma annan rahalisi laene
- kinnisvaralaen
- Investeerimislaen
- Autolaen
- Isiklik laen

Olen võimeline oma kliente rahuldama maksimaalselt 48 tunni jooksul pärast teie rahalise taotluse vormi saamist.

E-post: maurice.cottet.49@gmail.com

Offerta di prestito tra privati in Italia ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

See sõnum on suunatud kõigile inimestele, kes vajavad oma soovide täitmiseks peatamatuid laene ja kellel on projektide teostamiseks või igasuguseid krediidi taotlusi nende vajaduste rahuldamiseks. Oleme valmis teie rahaliseks abiks ja võtke meiega ühendust nii kiiresti kui võimalik e-posti teel: credito.agencia.rapido@gmail.com

Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

Mary anne ütles ...

KAS TEIL ON KIIRE LAENU KOHE KORRALIK LAENU EMAILL?
(remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com
remy.credit111@gmail.com
remy.credit111@gmail.com
vajate laenu ??, millised on teie rahalised vajadused? Anname laene minimaalselt 1000 euro kuni maksimaalselt 100 000 000.00euro mugava kestusega vahemikus 1 kuni 50 aastat väga madala 2% intressimääraga. Kas vajate ärilaenu? Kas vajate isiklikku laenu? Kas soovite autot osta? Kas soovite refinantseerida? Kas vajate hüpoteeklaenu? Kas vajate oma äriettepaneku või laienemise alustamiseks tohutut kapitali? Kas olete kaotanud lootuse ja arvate, et väljapääsu pole ja teie rahaline koormus püsib endiselt? Võimaliku ettevõtlusalase koostöö jaoks võtke kindlasti ühendust ja võtke meiega ühendust e-posti teel: remy.credit111@gmail.com
remy.credit111@gmail.com
KAS TEIL ON KIIRE LAENU KOHE KORRALIK LAENU EMAILL?
(remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com
remy.credit111@gmail.com
remy.credit111@gmail.com
vajate laenu ??, millised on teie rahalised vajadused? Anname laene minimaalselt 1000 euro kuni maksimaalselt 100 000 000.00euro mugava kestusega vahemikus 1 kuni 50 aastat väga madala 2% intressimääraga. Kas vajate ärilaenu? Kas vajate isiklikku laenu? Kas soovite autot osta? Kas soovite refinantseerida? Kas vajate hüpoteeklaenu? Kas vajate oma äriettepaneku või laienemise alustamiseks tohutut kapitali? Kas olete kaotanud lootuse ja arvate, et väljapääsu pole ja teie rahaline koormus püsib endiselt? Võimaliku ettevõtlusalase koostöö jaoks võtke kindlasti ühendust ja võtke meiega ühendust e-posti teel: remy.credit111@gmail.com
remy.credit111@gmail.com

elodie yannick ütles ...

Tere, kõik seal, loodan, et kõik on korras ??? Minu nimed on proua Elodie Yannick, ma olen pärit Belgia Liege'ist. Mõni nädal tagasi imesin ma halba finantsolukorda ja vajasin oma praeguse finantsolukorra tõttu kiiret laenu, et arved tasuda ja rahaliselt jalule saada. keeldus mulle laenu andmast, nii et mul ei jäänud muud võimalust kui otsida tagatiseta laenu internetist. Olin oma uurimistöö käigus pettuse ohver ja kaotasin peaaegu 1,250 eurot ning olin rohkem hädas ja olin peaaegu loobus lootustest saada laenu, kuni leidsin veebipostituse, postitus oli proua Melissa Nicholase jagatud tunnistus Kansase osariigist, mis kinnitab, kuidas ta sai pärast postituse lugemist Kathy Finance Inc.-lt 350,000.00 dollarit ja otsustasin ühendust võtta Kathy Finance Inc.-ga. e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu 120,000.00 euro suurune tagatiseta laenutaotlus kiideti heaks 48 tunni jooksul pärast minu taotlust ja nende laenuintressimäär on 2%, minu laen maksti minu pangakontole tegemata .

Ma tahan väljendada oma sügavat tänu ja soovitada ka sealsetel laenutaotlejatel olla väga valvsad, sest seal on palju pettureid, kelle ainus eesmärk on süütuid laenuotsijaid petta, nii et teie, kutid, peate olema ettevaatlikud ja valvsad .. nende jaoks kes vajavad laenu, soovitan Kathy Finance Inc-i, võite ettevõttega ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tänan, et lugesite minu tunnistust, soovin teile õnne.

Teie,
Elodie Yannick.

Anthony Puerto ütles ...

Tere

Oleme Deniz Financial Service'i seaduslik ja usaldusväärne laenuandja. Pakume laene selgete ja arusaadavate tingimustega 2% intressimääraga. Alates $ 5,000.00 kuni $ 500,000,000.00USD, dollarites, ainult eurodes ja naelades. Pakume ka madalate intressimääradega ärilaene, eralaene, õppelaene, autolaene ja arvete tasumiseks mõeldud laene, BG / SBLC, võtke meiega ühendust.

Nimi: Anthony Puerto
E-post: pwanfinanceinvestments@gmail.com
Finantsjuht / laenuametnik.
Whatsapp: + 1-984-213-1994
c) DENIZI FINANTSTEENUS 2020.

Loan Offer. ütles ...

Kas vajate laenu? isiklikud laenud? ärilaenud? hüpoteeklaenud? põllumajanduse ja projektide rahastamine? anname välja igasuguseid laene 2% intressimääraga! Kontakti e-post; (dakany.endre@gmail.com)

Kiireloomuline laenupakkumine.

Marie Anette Olsson ütles ...

Kas vajate kiiret personaalset, äri- või jõululaenu ilma stressi ja kiire heakskiiduta? Kui jah, võtke meiega ühendust ja pakume nüüd 3% intressimääraga laene. Meie laen on tagatud ja turvaline. Lisateabe ja taotluste saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel: anette.olsson14@gmail.com

Marie Anette Olsson ütles ...

Kas vajate kiiret personaalset, äri- või jõululaenu ilma stressi ja kiire heakskiiduta? Kui jah, võtke meiega ühendust ja pakume nüüd 3% intressimääraga laene. Meie laen on tagatud ja turvaline. Lisateabe ja taotluste saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel: anette.olsson14@gmail.com

Odion Twins ütles ...

Tere,

Jõululaen taotleb kohe ...

Kas vajate kiiret laenu? olen erainvestor, annan laenu huvitatud üksikisikutele ja ettevõttele, kes heas usus laenu otsivad. Kas vajate tõsiselt kiiret laenu? siis oled õiges kohas. Anname välja ärilaenu, isikliku laenu, mille minimaalne summa on 1000,00 eurot ja maksimaalselt 40 000 000,00 eurot, võtke meiega ühendust oma laenutaotluse saamiseks 2% madala intressimääraga, et rahuldada teie nõudmist ja leppida kokku finantsprobleemides. Võtke ühendust meile täna e-posti teel: odiontwinsfinanceaus@gmail.com

Täitke see teave allpool

Täisnimed:
Riik:
Telefoninumber:
Vajalik laenusumma:
Laenu kestus:
Kuu sissetulek:
Kodu aadress:

Täname, kui ootame teie vastust

Võtke ühendust ka whatsappi kaudu: +12149748303
Lugupidamisega,
Laenu- / finantspakkujad.
Odion Twins

Анна Стасюк ütles ...

Oleme sertifitseeritud eralaenuandja ja pakun kohalikke ja rahvusvahelisi laenuteenuseid teie rahaliste vajaduste rahuldamiseks, näiteks: B. kodulaenud, autolaenud, hüpoteeklaenud, ärilaenud, rahvusvahelised laenud, isiklikud laenud, riiklik refinantseerimine ja võlgade konsolideerimine taskukohase hinnaga määr. Lisateabe saamiseks võtke minuga ühendust e-posti teel: ( challotloan@gmail.com )

Kiireloomuline laenupakkumine.

Анна Стасюк ütles ...

Oleme sertifitseeritud eralaenuandja ja pakun kohalikke ja rahvusvahelisi laenuteenuseid teie rahaliste vajaduste rahuldamiseks, näiteks: B. kodulaenud, autolaenud, hüpoteeklaenud, ärilaenud, rahvusvahelised laenud, isiklikud laenud, riiklik refinantseerimine ja võlgade konsolideerimine taskukohase hinnaga määr. Lisateabe saamiseks võtke minuga ühendust e-posti teel: (challotloan@gmail.com)

Kiireloomuline laenupakkumine.

SPELL ütles ...

KAS VAJATE LAENU? Kas olete äri mees või naine? Kas vajate raha oma ettevõtte loomiseks? Kas vajate võla tasumiseks, arvete tasumiseks või huvitava äri alustamiseks laenu? Kas vajate oma projekti finantseerimiseks vahendeid? E-post: (karlwalter685@gmail.com) Pakume üksikisikutele, ettevõtetele, kinnisvaramaakleritele ja kollektiivsetele asutustele garanteeritud krediiditeenuseid mis tahes summas ja ükskõik millises maailma osas meie suurepärase intressimääraga 2%. Lisateabe ja taotluste saamiseks saatke palun vastused järgmisele e-posti aadressile: karlwalter685@gmail.com

Meneer Henri Martin ütles ...

Head päeva,

Olen üliõpilane ja mul oli vaja tasuda õppemaksu eest. Proovisin isikliku Xmas-laenu otsimist, kuid edutult, kuni mu lähedane sõber tutvustas mind laenuandjale, kes aitas tal ettevõtte jaoks raha koguda.

Võtsin ühendust hr Beniga 8000-eurose Xmas-i laenutaotluse saamiseks ja minu suurimaks üllatuseks anti mulle täna Xmas-laen.

Olen väga põnevil ja tahan tungivalt soovitada kõigil, kes on huvitatud laenu saamisest, palun ühendust võtta hr Beniga, kasutades tema laenutaotluse e-posti aadressi: benuk010@gmail.com

Hr Ben pakub igat liiki laene ja need on kõige paremad laenud. Hr Ben laenu saamiseks täna.

Aitäh
Hr Ben

Unknown ütles ...

Selle eesmärk on teavitada teid sellest, et pakume igat liiki laene (äri-, isiklik, konsolideerimis-, auto-, investeerimis- jne), mille aastamäär on 3%. Kas vajate laenu ja teie pank on halva krediidi tõttu tagasi lükanud? Kas teil on maksmata arveid või olete võlgu? Oleme kiired ja usaldusväärsed ning ausus on meie jälgimissõna.

TÄITA TAOTLUSVORM
Teie nimi täielikult: Aadress: Sugu: Vajalik summa: Kestus: Riik: Amet: Telefoninumber: Laenu eesmärk:

Parimate soovidega,
Bryan Stefan (tegevjuht)
Saatke meile e-kiri: bryanstefanloanfirm@gmail.com või
whatsapp: +919654763221
Bryan Stefan (tegevjuht)
Bryani investeerimisfirma

Unknown ütles ...

Selle eesmärk on teavitada teid sellest, et pakume igat liiki laene (äri-, isiklik, konsolideerimis-, auto-, investeerimis- jne), mille aastamäär on 3%. Kas vajate laenu ja teie pank on halva krediidi tõttu tagasi lükanud? Kas teil on maksmata arveid või olete võlgu? Oleme kiired ja usaldusväärsed ning ausus on meie jälgimissõna.

TÄITA TAOTLUSVORM
Teie nimi täielikult: Aadress: Sugu: Vajalik summa: Kestus: Riik: Amet: Telefoninumber: Laenu eesmärk:

Parimate soovidega,
Bryan Stefan (tegevjuht)
Saatke meile e-kiri: bryanstefanloanfirm@gmail.com või
whatsapp: +919654763221
Bryan Stefan (tegevjuht)
Bryani investeerimisfirma

Joseph ütles ...

KAS VAJAD laenu Kas oled äri mees või naine? Kas vajate raha oma ettevõtte loomiseks? Kas vajate võla tasumiseks, arvete tasumiseks või huvitava äri alustamiseks laenu? Kas vajate oma projekti finantseerimiseks vahendeid? Ainult Whatapps Tekst +27814745577 E-post: (karlwalter685@gmail.com) Pakume üksikisikutele, ettevõtetele, maakleritele ja kollektiivsetele asutustele mis tahes summas ja igas maailmas tagatud krediiditeenuseid meie suurepärase 2% intressimääraga. Lisateabe ja rakenduste saamiseks saatke vastused ainult järgmisele rakenduse Whatapps tekstile +27814745577 või e-posti aadressile: karlwalter685@gmail.com

BARCLAYS NATIONWIDE LOAN ütles ...

Kas teil on mõni rahaline segadus või vajate alustamiseks raha
Oma äri?
Kas vajate võla tasumiseks või arvete tasumiseks laenu?
Teil on bass
Krediidiskoor ja teil on raskusi selle hankimisega
Kapitalilaenud kohalikelt pankadelt /
Muud finantsasutused? Kas vajate laenu või finantseerimist
Mis tahes põhjus, näiteks sõidukilaenud
* Finantslaen
* Kinnisvaralaen
* Investeerimislaen
* Autolaen
* Võlgade konsolideerimine
* Krediidilimiit
* Isiklik laen
* Muud laenud
* Krediidiliini märkus: Anname laenu ainult 3% intressimääraga aastas.
võtke meiega ühendust WhatsAppi kaudu: +33758614225
e-post: legalloanservices@financier.com või barclaysnationwideloancompany@gmail.com

Offerta di prestito tra privati in Italia ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

Unknown ütles ...

Hej, jag är fru KATIA LILIANNE, inga stödjande dokument krävs för att stödja någon i en svår situation. Denna pluralistiska och internationella vision om investeringar ledde mig till en ny typ av investering som är lånet. Jag erbjuder faktiskt mina tjänster. ärliga individer för dem som behöver ekonomiskt stöd för att antingen skapa inkomstgenererande aktiviteter eller för att säkerställa en bättre morgondag med en räntesats på 2%. Kort sagt, det är lite av ett bevis på de många lån jag gör. Jag skulle inte vilja bryta mot olagelagen på något sätt. Jag lånar ut till alla ärliga och seriösa människor och kan naturligtvis ersätta mig inom rimlig tid. För dina låneförfrågningar, skriv till mig via min e-postadress: dupuislilianne@gmail.com

Många saker för dig

Unknown ütles ...

Hej, jag är fru KATIA LILIANNE, inga stödjande dokument krävs för att stödja någon i en svår situation. Denna pluralistiska och internationella vision om investeringar ledde mig till en ny typ av investering som är lånet. Jag erbjuder faktiskt mina tjänster. ärliga individer för dem som behöver ekonomiskt stöd för att antingen skapa inkomstgenererande aktiviteter eller för att säkerställa en bättre morgondag med en räntesats på 2%. Kort sagt, det är lite av ett bevis på de många lån jag gör. Jag skulle inte vilja bryta mot olagelagen på något sätt. Jag lånar ut till alla ärliga och seriösa människor och kan naturligtvis ersätta mig inom rimlig tid. För dina låneförfrågningar, skriv till mig via min e-postadress: dupuislilianne@gmail.com

Många saker för dig

Samuel kingston ütles ...

Kiireloomuline reaalne laenutaotlus:
(Citylaon ja krediteerimine)
Kas otsite ärilaenu? Isiklik laen, kodulaen, auto
Laen, õppelaen, võlgade konsolideerimise laen, tagatiseta laenud, ettevõtlus
Kapital vms .. või on pank laenu tagasi lükanud või
Finantsasutus mis tahes põhjusel. Oleme eraõiguslikud laenuandjad ja laenuandjad
Ettevõtetele ja eraisikutele, kelle intressimäärad on madalad ja taskukohased alates
2% intressimäär. Kui olete huvitatud laenust? Whatsapp meid täna telefonil +971544105744 või
(cityloancrediting2021@gmail.com) ja saate oma laenu juba täna.

Anonüümne ütles ...

Kas vajate oma rahaliste vajaduste lahendamiseks kiiret tühja sularahaautomaadikaarti ja ma tahan lihtsalt maailmale oma kogemusi kõigile öelda. avastasin häkkiva kuti nimega Mike. ta on oma tegemistega tõepoolest hea, uurisin BLANK ATM CARDilt. kui see töötab või isegi eksisteerib, siis proovisin seda ja küsisin kaarti ning nõustusin nende tingimustega. kolm päeva hiljem sain oma kaardi kätte ja proovisin seda lähima enda lähedal oleva sularahaautomaadiga, minu suureks üllatuseks töötas see nagu võluväel. suutsin välja võtta kuni 4000 dollarit. See oli uskumatu ja kõige õnnelikum päev mu elus. ühtegi sularahaautomaati pole, TÜMBA ATMEKAARDIT EI SAA sinna tungida, kuna see on programmeeritud erinevate tööriistade ja tarkvaraga. ma lihtsalt tundsin, et see võib aidata neid meist, kes vajavad finantsstabiilsust. Kaart on minu elu tõesti muutnud. kui soovite nendega ühendust võtta, siis SIIN on meil: blankatm156@gmail.com

Max Bent ütles ...

Kas teil on võlgade kustutamiseks vaja kiiret laenu või vajate oma ettevõtte parandamiseks omakapitali laenu? Kas pangad ja muud finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenu konsolideerimist või hüpoteeki? Otsige enam, kuna oleme siin, et muuta kõik teie rahalised probleemid minevikku. Võtke meiega ühendust e-posti teel:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

See on Ocean Finance'i hüpoteegid. Pakume huvilistele laene mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik jääb vahemikku 5000,00 eurot kuni maksimaalselt 100 000 000,00 eurot.

Mr Abdullah Ibrahim ütles ...

Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills I think you have come to the right place just contact us We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom !!!
Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim

Mr Abdullah Ibrahim ütles ...

Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills I think you have come to the right place just contact us We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom !!!
Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim

Doris Susan ütles ...

Olen mõelnud, et parim ja kõige tulusam variant on Cloud Mining alles siis, kui olen läbi tulnud (Bitcoini investeerimisekspert veebis). Ehtsa ja usaldusväärse kaevuri või maakleri leidmine on aga väljakutse. Minu arusaama järgi peaksime saama parima lahenduse, sest kui teete palju uurimusi ettevõtte või investeerimisfirma kohta, saate teie tehtud mahaarvamise põhjal erinevatelt inimestelt palju teavet nende kogemuste kohta konkreetse ettevõtte või investeeringu kohta. Nüüd saate otsustada, milliseid toiminguid teha. Ma teenisin 72 tunni jooksul üle 10 000 dollari ja minimaalselt 1000 dollarit päevas ning nädalase kasumi 50 000 dollari väärtuses bitcoine ilma registreerimistasu ja ettemakseta. On ka suunamisboonuseid. Nende eeliste saamiseks võite pöörduda lisateabe saamiseks kliendi hoolduse poole whatsAppis telefonil +17657050044 või e-posti aadressil (int.hackers002@gmail.com).

Märkus. Registreerimine puudub, ettemakse puudub

pedroazevedo ütles ...

head uudised!
Kas otsite rahalist abi? Kas vajate arvete või võlgade tasumiseks kiiret laenu? Mis iganes laen ka pole, võtke meiega ühendust juba täna e-posti või WhatsAppi kaudu: +8616643559778

pedroazevedo ütles ...

head uudised!
Kas otsite rahalist abi? Kas vajate arvete või võlgade tasumiseks kiiret laenu? Mis iganes laen ka pole, võtke meiega ühendust juba täna e-posti või WhatsAppi kaudu: +8616643559778

Anonymous ütles ...

Tere, tänu LAPO MICRO FINANCE'le, kes andis mulle täna laenu oma haige lapse elu päästmiseks, soovitan kõigil abivajajatel kiiret laenu saata e-kirjaga: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447868753778

Jeleny Santos ütles ...

Tere
vabandust, et te ei pruugi mind tunda, minu nimi on Costa, olen olnud sellises olukorras nagu praegu, kui vajasin laenu, taotlesin laenu enam kui kahelt sellel saidil olevalt ettevõttelt ja sain selle lahti. Ma kaotasin üle 8000, olin pettunud ja väsinud, kuni üks mu sõber Lissabonis Marian sidus mind usaldusväärse ja ehtsa laenufirmaga JORGE GRACE LOAN FIRM. Aitas mind 20 000 000 laenuga. Nad saavad teid aidata kui vajate kiiret laenu, saatke neile lihtsalt e-kiri nende ettevõtte aadresside kaudu: {jorgegraceloanfirm@gmail.com}

Matra Costa

Unknown ütles ...

Hello

We are contacting you in view of the urgency, to inform you following the inconvenience and delay recorded during the periods of the Covid-19 pandemic.
Our financial structure offers a loan without repayment opportunity to the first One Hundred and Twenty (120) clients for the expansion of their activities.
Yes, you have understood it correctly, you will receive your credit without repaying it !!!

Contact us SYLVIENE MARIE TRULES (mail: sylvienetrules@gmail.com)

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine eraisikute vahel Eestis

Pühendun nendele meediakanalitele reklaamima laenupakkumist kõigile, kellel on vaja kiiresti laenu saada. Oleme valmis selle ülekande võimalikult kiiresti teie pangakontole kandma. Nii et kui teil on seda laenu tõesti vaja, võtke meie protseduuride kohta lisateabe saamiseks ühendust meie e-posti aadressiga.
E-post: credito.agencia.rapido@gmail.com
Täname, et võtsite ühendust meie finantsettevõttega.

Alex James ütles ...

SIGNET UK FINANCE PLC is a British based financial consulting company with years of experience in the international and local finance market. Be it lease bank guarantee, Stand by letter of credit or any type of refinancing, talk to our team at SIGNET UK FINANCE PLC and certainly we will set your business on the right path with our sound and quality financial advice and services. Our bank instrument can be help you fund you projects in Trading, funding project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects.Having years of professional, invaluable experience in the banking and finance industry, and having access to dozens of different prominent trusted and reliable providers, our Financial Services consultants will crawl through hundreds of products to find one that perfectly matches your needs.

Purchase Instrument of BG/SBLC : 38%+2% Min Face Value cut =5M- 10B EUR/USD
Lease Instrument of BG/SBLC    : 6%+2% Min Face Value cut = 5M- 10B EUR/USD

Contact Name: Alex James
Email:signetukfinanceplc@gmail.com
SKYPE:signetukfinanceplc@hotmail.com
Whatsapp #:+441134592123

antri ütles ...

Nende projektide rahastamiseks pakume laene vahemikus 2000–25 000 000 eurot, sõltuvalt teie valikutest ja võimalustest.
E-post: antripapoulou112@gmail.com

Thomas Prada ütles ...


Tere päevast, kas vajate laenu? näiteks laen oma osakonna tasumiseks, üüri maksmiseks ja finantsprobleemide lahendamiseks, siin on teile võimalus, Hope pakub kodulaenu, ärilaenu, kommertslaenu, stardikapitalilaenu, ehituslaenu, autolaenu, hotellilaenud jms 2% intressimääraga iga -aastase tagasimakse kohta. Hope -laen võtab maksimaalselt {24} tundi, et jõuda kõigi heakskiidetud klientideni, võtke meiega ühendust aadressil tinvestor53@gmail.com WhatsApp “: +16892107004

Loan ütles ...

Laen ilma ettemaksuta

Tere
See sõnum on adresseeritud üksikisikutele, vaestele või kõigile
kes vajavad oma ülesehitamiseks konkreetset laenu
elu. otsite laenu oma elustamiseks
tegevused kas projekti elluviimiseks või teie jaoks
osta korter, kuid teil on panga- või pangakeeld
fail lükati pangas tagasi. Olen üksikisik, keda ma annan
laenud vahemikus 1000 kuni 50 000 eurot kõikidele isikutele, kes suudavad
austa tingimusi. Ma ei ole pank ega nõua
palju dokumente, et teid usaldada, kuid peate olema
aus, aus, tark ja usaldusväärne inimene. Kui olete huvitatud, võtke minuga lisateabe saamiseks ühendust: gaelleyouyou17@gmail.com

CHARMANTE KING ütles ...

Kas teil on projekt ??? Kas teil on kohe rahalisi vajadusi ??? Kas teil on soov ja soovite seda realiseerida ??? Kas vajate laenu madalaima intressimääraga, mida saab igal pool maailmas, ja teil on vaja usaldusväärset laenufirmat, et teid rahastada ??? Siis ärge otsige enam, sest vastus on siin !!! Võtke meiega ühendust juba täna (gbelokotor@financier.com). Teie usaldusväärne partner !!!

Loan ütles ...

Laen ilma ettemaksuta

Tere
See sõnum on adresseeritud üksikisikutele, vaestele või kõigile
kes vajavad oma ülesehitamiseks konkreetset laenu
elu. otsite laenu oma elustamiseks
tegevused kas projekti elluviimiseks või teie jaoks
osta korter, kuid teil on panga- või pangakeeld
fail lükati pangas tagasi. Ma olen üksikisik, keda ma annan
laenud vahemikus 1000 kuni 50 000 eurot kõikidele isikutele, kes suudavad
tingimusi austama. Ma ei ole pank ega nõua
palju dokumente, et teid usaldada, kuid peate olema
aus, aus, tark ja usaldusväärne inimene. Kui olete huvitatud, võtke minuga lisateabe saamiseks ühendust: gaelleyouyou17@gmail.com

Anonüümne ütles ...

GET OUT OF FINANCIAL MESS WITH THE HELP OF drbenjaminfinance@gmail.com

I have been in financial mess for the past months, I’m a single mum with kids to look after. My name is REBECCA MICHAELSON, and am from Ridley Park, Pennsylvania. A couple of weeks ago My friend visited me and along our discussion she told me about DR BENJAMIN OWEN FINANCE of (drbenjaminfinance@gmail.com); that he can help me out of my financial situation, I never believed cause I have spend so much money on different loan lenders who did nothing other than running away with my money. She advised, I gave it a try because she and some of her colleagues were rescued too by this Godsent lender with loans to revive their dying businesses and paying off bills. so I mailed him and explain all about my financial situation and therefore took me through the loan process which was very brief and easy.. After that my loan application worth $78,000.00USD was granted, all i did was to follow the processing and be cooperative and today I am a proud business owner sharing the testimony of God-sent Lender. You can as well reach him through the Company WhatsApp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

DOMINGO ütles ...

Laenupakkumine üksikisikute vahel Eestis
Otsite oma projektide jaoks laenuandjat või investorit: kommertslaenud, isiklikud laenud, kinnisvaralaenud, autolaenud, õppelaenud, võlgade konsolideerimine, finantskinnisvaralaen, investeerimislaen, krediidiliin, teine ​​hüpoteek, laenu tagasimaksmine
Kas pank või finantsasutus lükkas teid tagasi ühel või mitmel põhjusel?
Võtke meiega ühendust niipea kui võimalik: e -post: credito.agencia.rapido@gmail.com

Olete jõudnud oma vastastikuste laenamisvajaduste jaoks õigesse kohta!

Loan ütles ...

Laen ilma ettemaksuta

Tere
See sõnum on adresseeritud üksikisikutele, vaestele või kõigile
kes vajavad oma ülesehitamiseks konkreetset laenu
elu. otsite laenu oma elustamiseks
tegevused kas projekti elluviimiseks või teie jaoks
osta korter, kuid teil on panga- või pangakeeld
fail lükati pangas tagasi. Olen üksikisik, keda ma annan
laenud vahemikus 1000 kuni 50 000 eurot kõikidele isikutele, kes suudavad
austa tingimusi. Ma ei ole pank ega nõua
palju dokumente, et teid usaldada, kuid peate olema
aus, aus, tark ja usaldusväärne inimene. Kui olete huvitatud, võtke minuga lisateabe saamiseks ühendust: gaelleyouyou17@gmail.com

antri ütles ...

Tõsine rahalaen neile, kes sellesse usuvad
Olen väga rahaline. Annan eraisikute vahelisi laene rahalistes raskustes inimestele, kes on võimelised laenusumma tagasi maksma. Minu nägemus laenust on lihtne ja selgelt määratletud.
Mul on märkimisväärne kapital, mis võimaldab eraisikutele laenu pakkuda ja tähtajad määratakse vastavalt teie kuueelarvele. Kui teil on projekte teha või kui teil on
rahaliste raskustega, võite minuga esimesel võimalusel meili teel ühendust võtta
koos summaga, oma laenu kestusega ja teades, et intressimäär on 3%.
Võtke minuga ühendust e-posti teel: antripapoulou112@gmail.com
Whatsapp: +33752228669

MARCUS ütles ...

Kas otsite raha laenude ja võlgade või ärilaenude tasumiseks?
{ jameskelvine28@gmail.com }. Siis on James Kelvini laenufirma
vastus. Pakume igasuguseid laene, anname laenu välja An
tasumata intressimäär Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma:
E-post: { jameskelvine28@gmail.com }

Loan Offer. ütles ...

Otsite madala intressimäära ja taskukohase 2% intressimääraga ärilaenud, eralaenud, hüpoteeklaene, autolaenud, õppelaenud, võlgade konsolideerimise laene, tagatiseta laene, riskikapitali. Vasta meile e-posti teel: (dakany.endre@gmail.com) Tere.

Kiire laenupakkumine.

WILLIAMS ütles ...

Kiire laenupakkumine.

Kas vajate laenu? Kas teil on võlgu ja soovite olla võlgadeta, kas teil on vaja tasuta hüpoteeklaenu, äri- või eralaenu? Siis olete õiges kohas. Kas vajate laenu mõistliku madala intressimääraga? Kas olete huvitatud oma võlgade stressita tasumisest? võtke meiega ühendust juba täna e-posti teel: (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)

MARCUS ütles ...

LAENU VÕIMALUS
Kas olete ettevõtja, tööstur, kaupleja või mõni muu isik
rahaliste probleemidega. Kui soovite oma ettevõtet laiendada, soovite alustada ettevõtlusega, teil on võlgu, mida tagasi maksta, siis on JAMES KELVIN LAENUFIRM vastus teie küsimustele. Nüüd on teil ainus inimene, kes saab teid aidata. See on see mees, hr JAMES KELVIN., võtke temaga ühendust tema e-posti aadressi kaudu: [ jameskelvine28@gmail.com ] ja jääte täielikult rahule.

Max Bent ütles ...

Kas vajate oma võlgade kustutamiseks kiireloomulist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest oleme siin selleks, et kõik teie finantsprobleemid minevikku jätta. Võtke meiega ühendust meili teel:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

See on Ocean Finance'i hüpoteegid. Pakume laenu huvilistele mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik ulatub 5 000,00 eurost kuni 100 000 000,00 euroni.

Anonüümne ütles ...

Olen täna nii põnevil, et sain Sabine Helpsilt laenu, jään teile igavesti tänulikuks, jagan ja annan tunnistusi kõigile teie hea seltskonna eest. Kui olete finantskriisis, võtke selle poole kõhklemata eralaenuandja, kes annab laenu 2% intressimääraga kogu universumis. Taotlege oma legaalset laenu Assoni veebiteenustes ja lõpetage aja raiskamine võltsitud laenuandjatele, saatke e-kiri sabinhelps@gmail.com või Whatsapp +1 (689) 247 6462

«Vanimad ‹Vanemad   201–400/441   Uuemad › Uusimad»