teisipäev, september 16, 2008

FSB mis FSB

Eilse piltmõistatuse võitis Valmar – sellised näevad tõepoolest välja FSB peahoone välisuste käepidemed! Stilistika missugune, jäänud veel vanast KGB-ajast. Mida sa Valmar siis auhinnaks tahad, kas saata sulle mõni raamat KGB-FSB ajaloost :)
Ilmselt on paljud näinud FSB peahoonet Lubjanka väljaku poolsest otsas. Selline näeb hoone välja aga vastasküljelt. Eile turnisid seal ehitusmehed, võõpasid seinu värske pruuniga üle. Kui fotosid tähelepanelikult vaadata, siis näeb neid köitega seal kõlkumas.



Ja see on väidetavalt FSB-meeste lemmikkõrts Bolshaja Lubjanka tänaval – Štšit i metš ehk siis kilp ja mõõk. Originaalne jälle, kas pole. Stilistika on jällegi selline nõukapärane.



Väike video ka, sellest, et kuidas kiirabid kannatavad Moskva ummikutes. Kollaste lehtede andmetel sureb iga aasta Moskva ummikutes kiirabiautodes kümneid inimesi, sest ummikud on nii totaalsed, et pole lihtsalt kuhugi sõita. See õnnetu 01 seisis ka 15 sekundit paigal, siis sööstab küll korraks minema, aga umbes sada meetrit eemal jääb jällegi lõksu.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma ei hakka ise midagi tahtma. Vaata lihtsalt, mis sul parasjagu jalus on ja ütle, et see ongi auhind.
PS. Vähemalt on mul nüüd põhjust välja öelda, et fännan su blogi.

Jaanus Piirsalu ütles ...

Aitäh Valmar heade sõnade eest! Kui viitsid, siis kirjuta mulle meilile, saab paari sõnaga rohkem tuttavaks - jaanus.piirsalu@gmail.com