teisipäev, detsember 18, 2007

Kui vene naine kedagi armastab, siis kellega ta abiellub?

Täna, armas kuulaja, räägin ma sulle anekdoodi, mille kohta venelased arvavad, et sellised nad ongi. Õigemini vene naised. Ei tea..
Pärast laevahukku sattusid asustamata saarele hispaanlased, prantslased, inglased ja venelased. Igast rahvusest oli kaks meest ja üks naine.
Kui tuli kätte aeg hakata naisi jagama, tegid hispaanlased duelli. Mõlemad mehed said surma, aga naine viskus suurest ahastuses kaljult merre.
Prantslased otsustasid elada kolmekesi koos. Ning olid õnnelikud.
Inglise mehed elasid eraldi ja läbi ei käinud, sest keegi polnud neid üksteisele tutvustanud.
Vene naine oli aga armunud ühesse mehesse, aga abiellus teisega. Kokkuvõttes olid kõik kolm õnnetud.

Moskva tänavatele on ilmunud Puustusmaa esimesse kinolevisse jõudva filmi 1814 plakatid. See on see film Puškini noorusest. Plakatil on filmi võtmestseen,kus Puškin võitleb oma koolikaaslasega. Miks see võtmestseen on, seda minge ise vaatama – Tallinna kinoplazasse peaks see jõudma jaanuari keskel. Mina olen juba näinud. Täitsa huviga vaadatav asi. Kaunis film, rohkem selline noortefilm. Moskvas on homme esikas.
See tüdruk, seal plakati allservas on väga tähelepanuväärne. Esiteks on ta üks ägedamaid vene noori näitlejannasid, Emilia Spivak. Teiseks on teda filmis näha vaid paar mintsa, aga vean kihla, et see on filmi üks meeldejäävamaid stseene – Puškin joonistab tema alasti kehale värsse.
Punasele väljakule toodi täna kuusk, aga ma ei viitsinud seda pildistama minna. Kuusk on väärikas – 33 meetrit ja kaalub kümme tonni. Kuusele riputatakse 1300 ehet, 2500 lambikest ja 1,5 kilomeetri jagu vanikuid. Siin ikka kui tehakse, siis tehakse!

12 kommentaari:

kormorand ütles ...

Tsau,
Mikk siin, Nina külast. Olen huviga lugenud su Tšukotka lugusid. Põnevad! Tundub ikka päris lahe kant. Olen ise Alaskal mõnda aega ringi hääletanud aga tšuksimaa vastu on eriline huvi. Kui teinekord Peipsi äärde juhtud, astu läbi.
Häid jõule ja edu,
Mikk

Anonüümne ütles ...

aga sa seda saatuse iroonia 2 ehk hüva leili oled vaatamas käinud?on ka hea film?

Tiiu ütles ...

¨¨¨¨¨¨¨¨¨**
¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*
¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*o*
¨¨¨¨¨¨¨***o***
¨¨¨¨¨¨**o**♥*o*
¨¨¨¨¨**♥**o**o**
¨¨¨¨**o**♥***♥*o*
¨¨¨*****♥*o**o****
¨¨**♥**o*****o**♥**
¨******o*****♥**o***
****o***♥**o***o***♥ *
¨¨¨¨¨____!_!____

Head uut igasse valdkonda!

Anonüümne ütles ...

Väga lahe blogi, Jaanus. Sattusin alles nüüd lugema, kuigi kuuldused sellest on jõudnud mu kõrva rohkem kui kord. Õnneliku 2008ndat! Dea, Portugalist

Anonüümne ütles ...

Täna veel võib soovida Head uut 2008 aastat! Jään, nii nagu mitmed Su blogi lugejad, huviga ka 2008 aastal elust enesest kirjutisi ootama.

Väga meeldis lugeda Su lugusid Tšuktšimaalt.

Huvitav, täna juhtusin kuulama Vikerraadio programmi "Müstiline Venemaa", mis käsitles Stalinit ja tema suhtet Gruusiaga...

Tähistatakse ju täna Sinu pool piiri jõule... Häid jõule!

Ja kena ning huvitavat aastat!

Anonüümne ütles ...

kuhu sa kadunud oled ka?

Anonüümne ütles ...

No eks ikka puhkusel Jaanus-poiss kindlasti. Ja kuna Vene-Jõulud veel käivad siis ma kardan et läheb veel mõni päev enne kui värskeid uudiseid Venemaalt saame.

Anonüümne ütles ...

ei jõua jah enam uusi lugusid ära oodata :)

Risto ütles ...

Hei,
oled seal verisel venemaal veel elus? :)

Ain Kendra ütles ...

Huvitav mis Jaanusega juhtus? Abiellus vene naisega? Et siin juba mitmes nädal tühi tuul.

Anonüümne ütles ...

Et no pressure, aga äge oleks hommikuti siia sattudes uusi lugusid silmata (loe: kuhu ta küll ometi kadunud on?):)

I. ütles ...

Mul samad mõtted peas. Käin siin iga päev, mõnikord isegi mitu korda ja mõtlen, et ehk on nüüd midagi uut ja põnevat. Aga ei! Tühjus.