pühapäev, veebruar 04, 2007

Kas kord külmunud šampust tasub enam juua?

Kirjutasin mõned päevad tagasi, kuidas mu soolaleivapeol külmus kaks pudelit šampust jäässe. Vahepeal on need külmkapis ilusti ära sulanud ja nüüd mulksub seal joovastav jook ilusti sees.
Aga samal ajal südant rõõmustanud šampuse sulamisega tuli sõber Janilt Aasiast selline kiri: „Üks sõbralik soovitus sulle, Jaanus - ära sa seda külmunud shampust pärast ülessulatamist mingil juhul ära joo. Ma ükskord ühe sõpruskonnaga tegin selle vea, et pärast jäätunud shampuse sulamist kasutasime seda punshi ühe koostisosana ja tarvitasime siis todasama punshi. Järgnenud enesetunnet ei soovita, eriti veel olukorras, kus sa oled suusamäel :)”
Mis te arvate, sõbrad? On teil olnud sama hirmsaid kogemusi nagu Janil? Kas ma pean nüüd need šampused tõesti ära viskama? Urr...

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sõber Jan võiks teatada selle mõrtsukpunši ülejäänud koostisosad - ehk oli viga hoopis neis. Või siis oli tema šampus solk juba enne külmumist.
Kogus ja manustamise kiirus ei ole ka tähtsusetud.

Anonüümne ütles ...

Shamups oli mingi tavaline Törley ja ülejäänud koostisosades polnud ka midagi erakordset - sutsuke kanget, mahla, puuvilju.
Sajaprotsendiliselt muidugi ei väida, et shampuse süü oli, kuid kõik teised koostisosad tundusid värsked olevat ning ainuke mõeldav põhjus kehvale enesetundele oli see sulatatud shampa ...

Mihkel Putrinš ütles ...

joo ära, küll nalaaditsa.

Anonüümne ütles ...

vaevalt et see juua kõlbab, omad kogemused näidanud

Anonüümne ütles ...

Olen joonud külmunud šampust, polnud tal häda midagi. Kuna ma olin ta külmunud peast lahti korkinud, siis oli ta vähe liisunud. Hommikul peaparanduseks väga hea.