laupäev, aprill 14, 2007

Videod Putini-vastaste tänasest miitingust Moskvas

Panen siia üles mõned videolõigud tänasest Putini-vastases miitingust Moskva kesklinnas. Veidi aja pärast kirjutan ka pikemalt oma muljetest ja mis seal siis toimus.
Siin on esimesed neli videolõiku sellest, kuidas Kasparov (teda on seal hästi näha keskel esimeses reas esimeses videolõigus) ja tema toetajad üritavad OMONi ketist läbi murda et minna Puškini väljakule miitingut pidama. Takistatakse neid sellepärast, et linnavõimud ei andnud neile seal miitingu pidamiseks luba.
Esimeses videos nõuavad nad endale teed, teises videos asub OMON juba ise rünnakule ja võtavad hästi kiiresti Kasparovi ja tema lähemad toetajad kinni, topivad bussidesse ja viivad ära. Kolmas ja neljas video näitavad siis seda järgnenud actionit.
Viies video on näitab OMONi taktikat, et kuidas nad võtavad ennast ketti ja siis suruvad rahvast lihtsalt sinna, kuhu nad tahavad.
Kvaliteet jätab veidi soovida, aga oma fotoka mälumahu säästmiseks pidin need tegema sellises hästi kokku pressitud formaadis.




5 kommentaari:

Mihkel Putrinš ütles ...

jo, kas teine video ei mahtunud tsensuuriaknast läbi?

Jaanus Piirsalu ütles ...

Nüüd peaksid kõik mängima. Ei tea mis jama sellega on, et YouTube ei taha kõiki videoid alati mängitada...

Jaanus Piirsalu ütles ...

See on üldse väga naljakas - vahest saab neid videosid näha, vahest ei saa. Kui keegi oskaks seletada, miks see YouTube nii teeb, siis oleks tore ja ühtlasi saab ka targemaks!

KT ütles ...

ohjahh ... oled ootamatult sattunud rindereporteri staatusesse ... aga tuhanded tänud su julguse eest!

Anonüümne ütles ...

"Madin Moskva kesklinnas - OMON vers. Putini-vastased"

Jään huviga Teie järgmisi lugusid ootama.
Oleksin soovinud, et Te ka õhtusi reporaaže Vene telekanalitelt natuke oleksite kommenteerinud.

Suured tänud!