neljapäev, aprill 26, 2007

Vene telekanalite tänased uudised Pronkssõdurist - Rossija, Pervõi Kanal ja NTV

Katsun siia üles panna Vene kolme suurima telekanali tänased uudislood Tallinnast pronkssõduri teemal. Siis ma ei pea vahendama, igaüks saab ise vaadata. Esimesena panen üles Rossija-kanali uudistesaate lõigu.
Kvaliteet on sitt, aga elate üle. Ma filmisin seda otse teleekraanilt oma fotokaga. Algul on kõvasti kõikumist, aga hiljem läheb pilt veidi stabiilsemaks.



Nii, see on Pervõi Kanali Vremja-uudisteprogrammi lõik Tallinnast. See on veel karmim kraam, Savisaar ise räägib.



Ja see siis NTV uudisteprogramm. Minu arust kõige neutraalsem uudis, antakse ka Eesti valitsuse esindajale sõna. NTV uudised on mul kahjuks kahes osas, sest mul fotokas laseb teha ainult maksimaalselt kolme minutisi klippe. Nii et ärge pahandage, aga kahe klipi vahelt on veidi teksti kaduma läinud. Ülemine on algus.



4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

vot siin saab netis ka tvd vaadata:
http://www.webtelek.com/tv.php?first=0#1
http://www.webtelek.com/

Wikmanipoisilik džentelmen ütles ...

Emm, kas keegi hea inimene annaks ülevaate, mida Savisaar räägib. Minu vene keele oskus pole kiita.

Indrek P ütles ...

kas edaspidi ei oleks mõistlik muretseda läpparisse tv-tüüner ja salvestada niimoodi TV uudiseid? oleks parem kvaliteet ja ilmselt mugavam ka, investeering oleks ünsa pisike.

Ingrid ütles ...

RTVi uudised näitas hoopis vanu kaadreid eelmisest konfliktist Tõnismäel ja vaatamata Eesti lpi mahakiskumisele lisas, et politsei kasutas pisargaasi, veekahurit jm.
See RTVi on ju vist Ukraina kanal?