kolmapäev, november 26, 2008

Lendan Sõktõvkari, Komimaale

Lendan täna õhtul Sõktõvkari, Komimaa pealinna Mind kutsuti sinna osalema ja vist ka väikse kõnega esinema (selgub kohapeal) konverentsile, mis puudutab ajakirjandust ja rahvussuhteid. Mitte et see mind väga huvitaks, aga ma tahaks lihtsalt Komimaa pealinna ära näha. Konverents ei ole soome-ugri seeriast. Nagu ma olen aru saanud, siis vaadatakse asja kogu endise NSV Liidu alal. Eks ma siis pärast anna teada, kas seal ka midagi huvitavat räägiti.

Konverents kestab homme-ülehomme, aga ma jään veel oma raha eest ka laupäevaks sinna. Esiteks ma tahaks näha seda uhket soome-ugri keskust, mis sinna ehitati hiljuti, ja kuulda veidi komide elu-olu kohta ning teiseks on plaan kohtuda legendi endaga – Raissa Petrovna Smetaninaga. Igatahes oli ta telefonis lahkelt nõus minuga kokku saama. Nii et kellel pakitseb midagi neljakordselt olümpiavõitjalt (viimane kuld 1992. aastal 40-aastaselt) midagi küsida, siis andke lahkelt teada. Jätke siia kommentaaride alla.

6 kommentaari:

nikitheone ütles ...

Ma tahaks küsida hoopis Teilt ühte küsimust - mida Te, kui teine eestlane, soovitaksite Moskvas eesti jõulude aegu vaatamas käia?

Lugupidamisega,
Nikolai

Anonüümne ütles ...

Kurd, küsi vana head küsimust: kas siis talle löödi munadesse või mitte (nagu anekdoot räägib)? Ehk siis, kas tal on balls või ei? :) Ta vist annaks sulle selle peale endale sinna kuhu vaja, aga mis teha, life is a ... you know. I.

Anonüümne ütles ...

Millise medal tuli kõige kergemalt, milline kõige raskemalt?

Anonüümne ütles ...

Seda küsiksid Sa niikuinii loomulikust intelligentsist, aga kuidas tal ikkagi selle dopinguga lood olid?

Anonüümne ütles ...

Kuidas Vene riik hoolitseb endiste tippsportlaste eest? Kas on eripension? Või mõni hüve või soodustus, mida olümpiamedal või maailmarekord annab?

Anonüümne ütles ...

Kas suhtleb veel konkurentidega nt.Kirvesniemiga?