esmaspäev, detsember 03, 2007

Bad sex

„Seejärel heitis ta talle peale. Ta ei teadnud, kas see elustab teda või tapab hoopis ära, aga toosama raev, terav nagu nõel, mis haaras teda peale Fanni surma, ärkas taas temas. Kunagi Fanny õpetas teda, mida tuleb teha. Niisiis, Klara pööras ümber ning surus oma kõige kirjeldamatuma kehaosa tema nina ja suu vastu, hingates kramplikult sisse ja välja, ja võttis suhu tema igeriku taraani. Vanaisake oli praegu pehme nagu väljaheide. Sellele vaatamata hakaks ta imema sellise innukusega, mille võis temas esile kutsuda ainult Pimeduse Vürst.
Kuskilt sealt, tema kuningriigist, tuligi iil. Niisiis, Pimeduse Vürst oli nendega. Ta polnud veel kunagi tulnud nii lähedale. Ta hakaks ellu tagasi pöörduma. Otse tema suus. Ta imestas. Alois oli alles veel ju nii lõtv. Aga nüüd – ta on taas mees! Tema mahl ujutas ta suu üle, ta pöördus ümber ning kirglikult surus oma huuled vastu tema suud, olles lõpuks valmis tema sisse tungima.”
Rahu, rahu, jutt ei käi minu seiklustest ja jutt ei käi üldse ka Venemaast. Ma lihtsalt leidsin netist uudise, mis rääkis sellest, et brittide kirjandusajaki Literary Review valis välja kõige kehvema seksistseeni kirjelduse kirjandusest.
Ja võitis selle auväärse tiitli päris tuntud kirjanik tegelikult – Norman Mailer. Kirjeldus ise on pärit vanameistri viimaseks jäänu raamatust The Castle In The Forest. Stseen ise on ajaloolline, kirjeldades kuidas Hitleri vanemad Klara ja Alois tulevast kurjamit eostavad. Tõlge on tehtud vaba käega.
Sorri vaan, et teid Venemaast eemale eksitasin, aga nagu ma kurtsin siis pornot on niigi ümberringi vähe.

Kel võimalust, kusagil vaadata või kuulata või lugeda sellise mehe nagu Gavril Lubnini loomingut, siis soovitan seda teha. Tegemist on Piiteri ühe tuntuma alternatiivkunstnikuga või nagu see vene keeles hästi kõlab - широко известный в узких кругах. Mõned nimetavad teda lausa legendaarseks. Ta laulab, joonistab ja kirjutab.
Lubnin on nö põrandaaluse sürrealismi kunn Venemaal. Temast teatakse ausalt öeldes üsna vähe ja kirjutatakse vähe, sest väidetavalt talle ei meeldi eriti inimestega, eriti võõrastega suhelda. No kellele meeldib võõrastega suhelda? Mina olen oma lapsepõlve unistuse ohver lihtsalt, sisemiselt väga askeetlik inimene :))
Lubninilt ka täna päevakohane pildike, pühendet Vladimir Vladimirovitši eilsele pühitsemisele Venemaa hingekarjaseks.
Ja veel üks tore pildike Lubninilt. Aga kes rohkem tahab tast teada saada, siis vaadaku siit ja siit.


Moskvast endast on täna vähe kirjutada. Kõik põevad täiega valimisjärgset pohmelli, see triangel tüütas ikka täiega ära ja täna polnudki erilist viitsimist kuhugi eriti minna. Nägin, et Našid tegid tola Triumfalnaja väljakul. Aga neid oli seal vähe. Suurem jõuk, mitu tuhat oli Vassilijevski Spuskil, kus nad tähistasid Putini võitu eilsetel valimistel. Ehho Moskvõ rääkis, et nendega sai nalja ka. Nagu ikka kärutati noori kohale igasugu provintsilinnadest, aga nad ei teadnud Moskvast eriti mõhkugi ja seetõttu olnud ommikupoolikul linn täis ära eksinud Putinijugendit. vaesekesed. Tuleb nõuda, et inimeksperimendid nendega lõpetataks.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

braavo Jaanus!
& aitäh Lubnini eest :)