esmaspäev, juuli 28, 2008

Našistid tegid Ilvese-nimelisest põrsast sašlõkki?

Leidsin täna ühest Moskva nö poliitblogist fotod, mille järgi võib järeldada, et našistid on oma laagris Seligeris Toomas Hendrik Ilvese nime kandnud sea ära moorinud ja pintslisse pistnud. (Ka Eesti lehed kirjutasid sellest, et Seligeri laagris peeti Eesti lipuvärvides aedikus põrsast, kes mõnitamiseks nimetati Eesti presidendi nimega.)
Kopisin need paar fotot siia ka. Pärit on need aga kellegi Dima blogist, seal on palju pilte našistide suvelaagrist.




Ma pole ainus, kes need fotod avastas. Surfasin veidi veel ja leidsin, et selline uudisteportaal nagu APN Severo-Zapad on sel teemal isegi väikse kommentaari kirjutanud. Sisu järgmine: 1) et selleaastane našistide laager, mis lõppes eile, jäi meelde sellega, et nad vihast Eesti presidendi vastu piinasid nad põrsast, ning et kõige järgi otsustades sellega nende viha ei piirdunud ning nad tegid seakesest sašlõkki, 2) ilmselt tähendas see tegu, et Venemaa sööb vaenuliku Eesti ära, 3) aga küsimus jääb ikkagi – „kas putinlased antakse kohtu alla looma julma kohtlemise tõttu?“
Vastuse võib igaüks ise ära arvata.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ytle palun ausalt, kui palju Venemaal neid ullikesi tegelikult kuuldakse/kuulatakse? sinu tutvusringkonnas näiteks?

Jaanus Piirsalu ütles ...

Minu tutvusringkonnas pole vist küll ühtegi. Mul on küll isegi üks tuttav chick Nizhni Novgorodist, kes kuulus Našide hulka, aga tema ütles ausalt, et puhtalt selle pärast et tutvusi ja paremat tööd saada.

Tauno ütles ...

vaadake selle lingitud uudise/kommentaari esimest kommentaari :)

Unknown ütles ...

Download aplikasi hp adu ayam taji Terbaru