pühapäev, august 05, 2007

Moskvalased magavad stiilselt

Täna oli spordipäev nagu ikka pühapäeviti. Aga kuna tibutas, siis tennis jäi täna ära. Läksime neljakesi – mina, Kuuno, Susi ja Tom oopis kossu mängima. Ülikooli juurde Varblasemägedesse, seal on mitu välisplatsi. Sadas küll, aga vaikselt, sai mängida küll.
Kuna keegi meist mingi tegija kossus pole ja laupäevast oli kõigil veidi õrn olemine, siis treenisime rohkem kõhulihaseid – naerda sai rohkem vist kui hüpata. Peale meie polnudki kedagi. Kuuno sõnul seal muidu käib palju mängijaid, aga ju vist vihkm peletas teised eemale. Eestlasi selline sitt suusailm muidugi ei peluta.
Teade kirjandushuvilistele – raamatupoodides olen müügil näinud meie Kopli kirjaniku Miša Velleri uut raamatut. Päris huvitava teema on ta valinud, raamatu pealkiri on „Mahno”. Asualt öeldes pole viitsinud aga seda isegi lehitseda. Siin niigi palju muid huvitavaid raamatuid.
Tundub, et varsti ma saan terve kollektsiooni huvitavates magamispoosidest Moskva tänavatel. Palun väga, siin on stiili näide ära väsinud meeskodanikult. Tehtud kell 10 hommikul reedel. Väsimus on ilmselt väga äkki peale tulnud.



Aga siin on nüüd üks mõistatus ka! Ükspäev nägin tänaval sellist kummalist sportautot. Köitis lihtsalt pilku. Mulle on küll selle auto logo tundmatu. Kes teab, mis marki autoga on tegu, võib ju huvipärast teada anda, ma ei viitsi netis tuhlata... Siis ma panen mõni päev üles veel paar omapäraste autode pilti, mis mul siin fotoka ette jäänud on. Siin on see issanda jumala autoaed üsna kirju.



3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere,
Tundub olevat Toyota MR2 (Midship Runabout 2-seater akronüüm). Seda logo pole aga küll varem näinud... :)

Anonüümne ütles ...

Täpsem info siis brändi kasutamise kohta Toyota poolt

http://www.brandsoftheworld.com/categories/auto/107338.html
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=midship+runabout

Anonüümne ütles ...

Kes arvab ära, mis asi on selle püsti magava moskvalase vööle kinnitatud? Oleks nagu mingi spray. Pisargaas?