neljapäev, august 23, 2007

Üksik protestija saatkonna ees ja jätkub konkurss "Moskva stiilseim tänavalmagaja"

Eesti saatkonna ees oli kolmapäeval taas protestijat nähtud. Seekord oli see õite tagasihoidlik olnud. Seisis üks noor inimene Vene lipu ning plakatiga: „, meie lipul haakristi pole aga teil?” Aeg-ajalt noor inimene vahetus. Pealtnägijate sõnul seisid eemal nö komissarid ning jälgisid mängu. Fotol olev neiu olnud õite napis kleidis.
Tegemist oli Kremlimeelse noortebändiga Rossija Molodaja. Tegemist oli Vene lipu päevale pühendet aktsiooniga.
Ja jätkan ka konkurssi "Kes on Moskva stiilseim tänavalmagaja". See peaks nüüd vist küll kaheksas või üheksas foto seeriast olema. Tehtud täna Prospekt Mira metroopeatuse juures. See on vist esimest korda, kui fotole on jäänud bomšid ehk kodutud. Ma küll ei saanud hästi aru, kuidas neil seal telefoniputkas magada õnnestus, sest päike laksas neile lagipähe. Aga eks nad on elunäinud tegelased.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Muide, kas Moskvas või üldse Venemaal augustiputši meeles peetakse või peetakse seda nüüd mingiks negatiivseks kogemuseks? Et siis pigem rahva silmis.

Jaanus Piirsalu ütles ...

Vastuseks m-ile: vist midagi siin ikka tähistati (ma olin ise seal ajal ära Moskvast), aga mitte üleliia suurelt. Praeguse võimu silmis on N Liidu lagunemine ikkagi negatiivne asi ju.

Anonüümne ütles ...

üks selline nashisid ja hitlerjugendit võrdlev artikkel sattus ette:
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=471324&in_page_id=1770