kolmapäev, september 17, 2008

"Just nii Vladimir Vladimirovitš, lülitame selle n.... börsi välja!"

Venemaa börsid kukuvad nagu kivid. Vene blogides levis täna sel puhul selline plakat.

Aga et Venemaal sellest hoolimata raha jagub, näitavad sellised masinad Moskva kesklinnas. Ülemise maasturi suurusest annavad aimu inimesed, kes eest läbi kõnnivad. Ulatuvad vaevu kapotini.

Foto on tehtud Puškini kino kõrval ühe kasiino ees. Kui Tallinnas reklaamivad Karu kasiinod ennast BMW-dega, siis see kasiion on peibutuseks välja pannud Maybachi, mille hind on suurusjärgus pool miljonit eurot.

ja veel üks autopilt - kas keegi on näinud Tallinnas mahajäetud politseiautot? Mina ükspäev Moskva kesklinnas nägin - kummid tühjad, kere silmnähtavalt roosest. näha, et sellega pole juba tükk aega pätte taga aetud.

Traditsiooniline foto järjekordsest Moskva magajast. Kell oli üks päeval ja pikutamispaik Trubnaja väljak, Petrovski puiestee. Jahedas ilmas on ilmselt hea uni.

Mitte ainult inimesed ei maga Moskvas avalikult tänaval. See koer põõnas mehe kombel Kievskaja metroojaamas. Ilmselt sai öösel kedagi mehemoodi tagaaetud. Moskvas ei saagi vahest aru, kust lõppeb koeraelu ja kust algab inimesteelu.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tegelikult võiks üleskutse kõlada niimoodi.

Just nii,Vladimir Vladimirovitsh.Lülitame selle börsi nahhui...

Anonüümne ütles ...

kui ma ei eksi, siis see hiigeldžiip on päris lähedalt ehk siis Kaliningradi numbrimärgiga.