reede, august 29, 2008

Putini selged sõnumid intervjuus CNN-ile

Venemaa tegelik juht Putin andis eile CNN-i Matthew Chance´ile pika intervjuu, esimese pärast sõja puhkemist Gruusiaga. VVP-sse võib suhtuda kuidas tahate, aga kuulake tema sõnumeid, seal on mõndagi olulist minu arust.
Kõige pealt panen kaks viidet CNN-i saidil leitud lõikudele. Esimene lõik ja teine lõik.
Pervõi kanal omakorda tegi VVP intervjuust CNNile oma versiooni, mis on tunduvalt pikem CNNi lõikudest. Küllap on see kodumaisele vaatajale vajalikul viisil kokkumixitud, aga annab siiski pikema ja parema ülevaate, mida VVP CNN-ile rääkis. (Et Pervõi videolõiku näha, siis klikake uudise teksti kohal olevale fotole.)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

pull on näha, mismoodi VP ikka täiega välispoliitikat teeb.

aga siin siis vbl erapooletu? konflikti kirjeldus ka

http://www.michaeltotten.com/

Anonüümne ütles ...

No aga kas CNN ei tõlkind nüüd valesti. Putin ütles ju selle väite tinglikus kõneviisis, st. kui avastatakse ja seda on alust arvata ... jada jada. Seevastu CNN tõlkis, et Putin kindlalt väidab seda, et USA on selle taga ...

Anonüümne ütles ...

Putini selge tagamõte kogu asja juures oli see, et jumal hoidku, et McCain ei võidaks US presidendivalimisi. Kõik muu on vana KGB rebase udu. Miks ma nii veendunud olen- sest juhtumisi olen ise ühes US blogis, kus ortokssed obamistid jumaldavad Putinit.