reede, märts 21, 2008

Sergei Manukjan on endiselt heas vormis

Moskva kesklinnas on selline suurepärane ja popp jazzikoht nagu Dom Kompozitorov (Heliloojate maja) Brjussovi uulitsal. Igal neljapäeva õhtul mängib seal muide Sergei Manukjan, kes Eestiski väga hästi tuttav. Võrratu bänd oli tal Avicenna. Ta on ka praegu heas vormis. Tundub, et tal läheb päris Moskvas. Käisin just seal üleeile. Manukjani esinemas ei näinud, üks neeger mängis siis, kui ma tulin, aga oli kah väga hea ja lõbus.
Manukjanil on väga tore tütar Dina, kes lõpetas värskelt Ostankino juures tegutseva teleajakirjanike koolituse. Muide, kui keegi Eestist, näiteks Kanal 2 või TV3 on huvitet, et temaga koostööd teha, siis antaku teada mulle, viin temaga kokku. Ta räägib päris head eesti keelt, kuigi viimased kümme aastat on Moskvas elanud. Moskvas on räme konkurents telesse, sestap Dina praegu siin teles ei töötagi. Võib ongi parem, ei pea tegema seda jubedat pornot, mida suured kanalid teevad.
Nii, ja siin on järjekordne magav moskvalane. Pildistatud paar päeva tagasi Pjatnitskajal. Vaeseke ei mahtunud sinna aknaalusele kuidagi ära, tal polnud jalgu kuhugi panna.

Kommentaare ei ole: