teisipäev, mai 01, 2007

Hästi panevad!

Eile kirjutasin kuidas Eesti suursaadik Moskvas Marina Kaljurand saatkonna piiramisrõngast välja sõitis. Et väljasõites üritasid mõned üksikud protestivad noored autot häirida, aga miilits tõstis nad kohe eemale. Midagi ei juhtunud.
Nii oli. Sestap tegin üllatusest suured silmad, kui õhtul lugesin Interfaxi uudist, milles ühe noorteliikumise "Mestnõie" (muide, väga toredalt nad nimetavad ennast - poliitilised ökoloogid) pressiesindaja teatas, et nende liider Sergei Fateejev sai kannatada takistades suursaadiku auto väljasõitmist.
"Kui suursaadik sõitis hoonest välja, Fateejev hüppas autole ette, kuid juht mitte ei pidurdanud, vaid hoopis lisas kiirust, mille tagajärjel Sergei lendas tugeva löögi tagajärjel eemale," kirjeldas Mestnõide pressiesindaja olukorda nagu oleks ise kohapeal olnu. Ja lisas, et õnneks sai see Sergei vaid sinikaid ja marrastusi.
Ma ei tea, kus see jutustaja Maša šapovalova ise sel hetkel asus, aga mina olin viie meetri kauguselt autost. Ja ma tean seda Fateejevit ja nägin pealt kuidas ta üritas autot takistada. Midagi säärast ei olnud. Ta jõudis vaevalt auto juurde joosta - kusjuures külje pealt - kui miilitsad tal kratist kinni võtsid ja lihtsalt eemale tõstsid. Nii et kui ta sai sinikaid, siis ainult miilitsa käest.
Mul on isegi fotod, kuidas miilitsa teda auto juurest eemale tirib. Palun! See rohelise salliga tüüp paremal ongi Fateejev. Siit fotodelt on ilusti näha, et keegi talle otsa ei sõitnud ning mingist auto juuest eemale lendamisest pole juttugi. Kui ta lendas, siis vaid miilitsa abiga.



4 kommentaari:

Eddiesmoments ütles ...

Free Russia from slavery! Stop federal terrorism! at least half new brain to every Russian! Call and donate!

Indrek ütles ...

Nojah... Ega meie kohalikud propagandistid ja vaenuõhutajad ka oluliselt viletsamad ei ole:

Klesnki ja öise vahtkonna nutuhala

Näiteks üks lõik sellest artiklist: «Me mõistame hukka nii Rahvusraamatukogu eest tuhandete meelt avaldanute gestaapoliku laialiajamise, kui ka öised pogrommid Eesti pealinnas,» seisab avalduses."

Või siis:
Vene duumasaadikute muretsemised

Sellest uudisest pole mul mõtet mingit karmimat lõiku välja tuua... peaksin kogu artikli siia kopeerima.

Anonüümne ütles ...

Aga see ju ongi venelaste tavaline jutuvestmise viis (või peaksin ma ütlema mõtlemise ning endale selgeks tegemise viis?) - ei ole ainult kõrges poliitladvikus see nii, oman kogemusi täiesti tavalise eesti venelasega, kes suudab musta valgeks valetada ning mis peamine - ISEOMA valet USKUMA JÄÄDES.

See on niivõrd hoomamatu, et hoolimata sellest et võiks juba harjunud olla sellega, jääb mul siiani pea iga kord lihtsalt suu lahti sellisest...võib ilmselt öelda et absoluutsest ülbusest ning ignorantsist.

Anonüümne ütles ...

Ma olen täitsa tüdinud veenelaste jutust, et eestlased on fashistid. Ja keegi ei nimeta,et nemad on ikka kommunistid. Kommunistid on hulga hullemad kui fashistid kunagi olid. Arvestame lihtsalt kui palju inimesi nad tapsid -- 10 millionit fashistid ja vähemalt 50 millionit kommunistid.