teisipäev, oktoober 26, 2010

Viited mu lugudele BAM-ist ja Kaug-Idast Päewalehes

Vahepeal on Päewalehes ilmunud mitu mu lugu reisist mööda BAMi. Kõige pikem lugu räägib üldiselt sellest, mis meeleolud seal valitsevad (sellest oli muidugi mu päevikus ka juttu, aga loos on põhjalikumalt), eraldi lugu on Kitšera alevikust, mida Eesti NSV ehitajad ehitasid ja mis järgmine suvi tähistab 30. juubelit ning lõpeks kirjutasin veidi ka Tõnda linnast, BAMi endisest pealinnast (pealkiri on küll veidi ebaõnnestunud, aga seda on mul kaugelt raske kontrollida... Tõnda pole Venemaa monolinnade seas kaugeltki see "vistrik" tegelikult, Tõndal läheb veel isegi suhteliselt hästi...)
Kaug-Idast teiselpool Blagovetšenskit pole jõudnud veel blogis pikemalt kirjutada, aga lehes on paar sellist kergemat sorti pala Vladivostokist juba ilmunud. Lugu reisiküljel ning väike ülevaade, mis on juhtunud peale "automaksude"-meeleavaldusi eelmise aasta talvel.

4 kommentaari:

Tõnn ütles ...

Loen ja jälgin huviga.

Üks märkus vaid: "Blagoveštšensk" peaks olema vist õige eestikeelne kirjapilt.

Jaanus Piirsalu ütles ...

Peab tunnistama, et ilmselt on sul õigus jah, Tõnn... Kuidas Tais elu läheb?

Tõnn ütles ...

Tänan küsimast, kenasti nagu ikka.

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.