esmaspäev, oktoober 11, 2010

Moskva ajakirjanik seletab hästi lahti „Primorje partisanide“ fenomeni

Mõtlemapanev kommentaar Kommersandi ajakirjanikult Oleg Kašinilt. Väga terav kutt, läheb järjest paremaks. Kommentaari teemaks on nädalavahetusel netis ilmunud video nn Primorje partisanide viimasest intervjuust. Kõigepealt siis Kašini kommentaar, ja siis „partisanid“.



5 kommentaari:

KT ütles ...

pagan ... alumine video on eemaldatud!

Klaus ütles ...

see veel ei ole eemaldatud:
http://www.youtube.com/watch?v=hVwBvzW4AWI

otsi: "заявление приморских партизан"

Anonüümne ütles ...

Vaatasin neid videosid ja mõtlesin siinsete venelaste suhtumise peale. Kuidas nad impeeriumit ja Putinit kiidavad. Võib-olla ei ole nad nii rumalad, et aru ei võiks saada mis venemaal toimub. Ehk on venemaa tegelikus liiga jube ja kergem on ennast teadlikult petta lasta, kui tõele silma vaadata. Vähemalt praegu ei paista ju ühtegi lootusekiirt vene impeeriumi tulevikus. Stsenaariumitest on valida ju ainult veel koledama diktatuuri ja impeeriumi lagunemise vahel.

Pets ütles ...

päris õõvastav video Vene miilitsast
http://www.youtube.com/watch?v=_Ka8w4LuNeg

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.